VeraJohn

Vera&John är som ett sprakande nöjesfält med överraskningar bakom varje hörn – färg, flärd, fart och fläkt i mängder utlovas!

Vera&John, med lansering 2011, sticker ut från mängden på fler sätt än ett. Denna sajt, som gärna använder rosa ballonger i sin marknadsföring både på nätet och i verkliga världen, vill verkligen att det ska kännas roligt att besöka sajten. Om du köper det annorlunda konceptet eller inte är en annan sak! Spela närmare 1500 spel inklusive live dealer-spel i generösa mängder och ta del av ett innovativt lojalitetsprogram.

Recension av Vera&John

Rosa och turkos i en säregen kombination är kännetecknet för Vera&Johns design. Idén är att grafiken ska kännas välkomnande och ge en extra dos av flärd. Samtidigt är sajten ganska tydlig och lätt att använda på både datorn och mobila enheter.

Ett urval av spelen visas på förstasidan. Här kan du sedan faktiskt med några snabba klick gå på djupet genom att sortera spelen på både spelleverantör, tema, funktioner med mera. Det går alltså riktigt snabbt att komma igång med spelupplevelsen.

Längst upp på sajten finner du direktlänkar till nyheter, kampanjer, lojalitetsshoppen och allt som har med ditt konto att göra. Det är verkligen ingen konst att hitta rätt.

En stor specialitet med Vera&John är lojalitetsprogrammet. Det bygger på att du ska tjäna mynt genom spel och andra aktiviteter. I den tillhörande shoppen kan du göra inköp av en mängd olika belöningar. Vera&John erbjuder också en mängd turneringar, utlottningar och annat skoj med jämna mellanrum.

Vera&John ägs och drivs av bolaget Dumarca Gaming Ltd. Fram till nyår 2018 drivs sajten med en Malta-licens. Efter nyår har Vera&John i stället en svensk licens. Du får då ta del av lagliga och trygga spel.

Fördelar

  • Nästan 1500 spel
  • En design som verkligen sticker ut!
  • 50+ spel med växande jackpottar
  • Spännande och unikt lojalitetsprogram
  • Enkelt att sortera spelen

Fakta om Vera&John

Hemsida Verajohn.com Lanserat år 2011
Antal spel 1500 BankID NEJ
Spelutvecklare 30+ Licens Malta/Sverige (skattefritt)
Insättningar 100 – 20 000 kr Uttag 200 – 20 000 kr

Vera&John spel

Med närmare 1500 spel i sortimentet kan vi nästan lova att du blir nöjd med Vera&John:s spelutbud. Kanske är spelen till och med för många? Lyckligtvis behöver du inte scrolla igenom alla titlar för att hitta dina guldkorn. Du kan i stället sortera utbudet snabbt och enkelt på alla ledder. Vill du spela automater med ”stjärnglans” från NetEnt, Pragmatic Play eller Push Gaming? Söker du spel där du kan ”vinna stort” från Lightning Box, NextGen eller Play’n GO? Du kan kombinera de olika parametrarna precis hur du vill.

Förutom slots kan du sätta tänderna i strax över 60 bordsspel och ett 30-tal andra spel inklusive videopoker. Sortimentet är inte överdrivet stort, men det är förmodligen full tillräckligt.

Sammanlagt finns nästan 40 stycken både kända och mer okända speltillverkare representerade. Förutom ovan nämnda kan listas Amaya, Betsoft, Big Time Gaming, Blueprint, ELK Studios, Gamomat, IGT, Red Tiger, Scientific Games och Yggdrasil.

Om du sorterar utbudet på jackpottspel finns en chans att du blir smått förundrad. Vera&John har nämligen dammsugit nätet på jackpottspel och i skrivande stund finns närmare 60 stycken. Mega Moolah, Joker Millions, MegaJackpots Golden Goddess, Divine Fortune, Hall of Gods, Gunslinger: Reloaded och Mega Fortune är några av alternativen du kan välja mellan i din jakt på miljonerna.

Livecasinot hos Vera&John innehåller spel från både NetEnt och Evolution Gaming. Innebörden av denna kombo blir att du både har en mängd varianter av blackjack och roulette att spela och kan ta del av titlar som High Card, Dream Catcher och Three Card Poker.

Support & betalningar

Vera&John är en mycket stor och populär spelsida. Utifrån det är det lite märkligt att man inte satsar lite mer på sin support. Du kan idag nå Vera&John:s kundtjänst via live chat, telefon och e-post mellan kl. 09-24 måndag till söndag. Vi tycker gott att man kunde vässa öppettiderna lite mer. Å andra sidan kan du ta kontakt via telefon, och det är ett stort plus.

Du erbjuds normalt hjälp på svenska när du kontaktar support. Då och då kan det dock hända att du får kontakt med en engelsktalande operatör.

  • E-post: support.se@verajohn.com
  • Telefon: 08-12451423

Alternativen för insättning är många. VISA, MasterCard, Trustly, PaysafeCard och Zimpler är några av dem. Förmodligen blir mer fokus på Trustly (tillsammans med BankID) i framtiden. Du kan sätta in så lite som 100 kr oavsett metod. 200 kr är minsta möjliga uttag och 20 000 kr är maximalt uttagsbelopp per dag. Observera att du kan debiteras ganska häftiga uttagsavgifter.

Betyg och kommentar

Spel: 5/5
Support: 4/5
Enkelt & Snabbt: 4/5
Vera&John har verkligen allt i spelväg (bland annat imponerande 60 jackpottspel). Att stöd för BankID saknas är ett större minus.