Spelet fungerar Rapportera ett problem

Varför fungerar inte det här spelet?

Cat Wilde and the Doom of Dead

Cat Wilde And The Doom Of Dead

Av Wille
2 juni, 2020
Cat Wilde And The Doom Of Dead är en uppkommande spelautomat med ett klassiskt upplägg som inspirerats av slots som Book Of Dead samt Merlin´s Mirror. Play´N Go slår på stort genom att kombinera flera av deras populära automater för att skapa en härlig blandning med expanderande Wilds, specialsymboler och möjligheten att trigga om free spins!
  • En blandning av flera populära spel från Play´N Go
  • Hajpat släpp
  • Inte släppt ännu

Många spelare väntar redan ivrigt på Play´N Go:s senaste skapelse som i dagsläget är några månader bort. I skrivande stund vet vi väldigt lite om spelet, men vi kan ändå avslöja några bonuslägen som kanske väcker ditt intresse.

Du får bland annat tillgång till kontinuerligt expanderande Wild symboler, slumpmässiga specialsymboler som expanderar under frispelsläget, samt garanterade utbetalningar när de väl gör det. Utöver detta har du chans till ett obegränsat antal free spins då du kan trigga om dem ifall du har turen på din sida.

Vill du veta mer? Läs vidare nedan!

Introduktion till Cat Wilde And The Doom Of Dead

Denna automat lanseras den 25:e Juni 2020 och du spelar med hjälp a 5 hjul, 3 rader och 10 vinstlinjer. Det som skiljer sig Cat Wilde And The Doom Of Dead från andra liknande spel är att det i princip blir en kombination av de mest välspelade slotsen som Play´N Go har skapat hittills, och det är också anledningen varför så många ser fram emot lanseringen redan nu.

Du hittar bland annat element från Legacy Of Dead, men givetvis Book Of Dead som länge varit deras storsäljare. Vi vet ännu inte hur insatsnivåerna, RTP och maxvinsterna kommer se ut, men via en liten förhandstitt ser vi direkt att de använder äventyraren Cat Wilde istället för Rich Wilde, men även att titeln Doom Of Dead är en blandning av Book Of Dead och Doom Of Egypt, två väldigt populära spel från denna tillverkare.

Den antika egyptiska mytologin är temat som Play´N Go är mästare på idag, något som även resulterar i ett liknande upplägg när Cat Wilde And The Doom Of Dead släpps för allmänheten.

Bonusrundor i Cat Wilde And The Doom Of Dead

När vi vet mer om bonusfunktionerna kommer vi meddela detta i vår kompletta recension som dyker upp så fort som möjligt.

Tema i Cat Wilde And The Doom Of Dead

Temat är en mix av flera olika spel som Play´N Go haft god framgång med, bland annat Doom Of Egypt, Legacy Of Dead, samt Book Of Dead. Huvudkaraktären har bytts ut till Cat Wilde som förmodligen är en släkting till Rich Wilde, en ytterligare karaktär som du säkert känner igen från andra liknande slots.

Symboler du kan hitta i denna slot är givetvis klassikerna A, J, Q och 10, men även Anubis och Cat Wilde själv. Automaten ser även ut att ha sin spelyta någonstans inne i en pyramid vilket pekar på att temat i grunden liknar Book Of Dead och andra klassiska spel.

Sammanfattning av Cat Wilde And The Doom Of Dead

Tack vare den lilla förhandstitten vi lyckats få fram har vi gett dig en del matnyttig information om Play´N Go:s efterlängtade automat. Då vi inte vet exakt hur bonusfunktionerna kommer se ut, samt att det fortfarande fattas grundläggande information för att skapa en fullständig recension vill vi inte spekulera allt för mycket – men enligt det vi sett såhär långt är vi säkra på att du som brinner för det egyptiska temat och äventyr á la Indiana Jones får garanterat en härlig spelupplevlese när Cat Wilde And The Doom Of Dead lanseras till sommaren.

Håll utkik här hos oss på Goplay.se för en komplett recension så fort vi får mer information!

 

 

Lanserades 25 Juni 2020
RTP Oklart
Volatilitet Oklart
Mjukvara Play´N GO
Tema Egyptisk mytologi
Underhållningsnivå 5/5
Vinstlinjer 10
Hjul 5x3
Min. mynt per linje Oklart
Min./max insats Oklart
Jackpott Oklart
Maxvinst för basspel Oklart
Maxvinst i mynt Oklart
Bonusrundor/funktioner Specialsymboler, Free spins, Expanderande Wilds
Stöd plattformar PC/Mac/IOS/Android

Relaterade slots