Spelet fungerar Rapportera ett problem

Varför fungerar inte det här spelet?

Divine Fortune Megaways

Divine Fortune Megaways

Av Wille
24 september, 2020
Divine Fortune Megaways förbättrar föregångaren med en helt ny spelmotor som ingick i förvärvet av Red Tiger, något som även fick NetEnt att snabbt börja utveckla nya varianter av sina klassiker till allmänheten. Om du har längtat länge efter en nylansering av en av de mest spelade progressiva jackpottarna behöver du bara orka fram till den 24:e november 2020!
  • Uppdaterad version av en populär jackpotslot
  • En modernisering som är mer än välkommen
  • Ej släppt ännu
  • Oklart gällande maxvinster, insatsnivåer och så vidare

NetEnt har utlovat en hel del intressanta funktioner för Divine Fortune Megaways, en efterlängtad automat som släpps den 24:e november 2020. Originalet spelas fortfarande flitigt av en bred skara, men temat som behandlar den grekiska mytologin med Medusa, Minotauren och andra välkända karaktärer fortsätter denna gång i en helt ny tappning med tre jackpottar, Wild substitut, Re-Spins, samt en bonusomgång.

Varför spelet blivit omåttligt populär på spelmarknaden är givetvis de enorma jackpotvinsterna, något som utvecklaren fortsätter med även i denna utgåva av titeln som fått sig ett ansiktslyft via den moderna spelmotorn Megaways. Det är som de flesta redan vet Big Time Gaming som står för denna motor, och du kommer garanterat få tillgång till både kaskadvinster och expanderande spelytor när Divine Fortune Megaways dyker upp på ditt favoritcasino inom kort.

Vill du veta mer? Läs gärna vidare nedan!

Introduktion till Divine Fortune Megaways

NetEnt har inte gått ut med specifik information om RTP, volatilitet eller annan fakta som kan vara av intresse – men vi vet däremot att även detta spel kommer innehålla progressiva jackpottar som består av Mini, Minor, Major och Mega där den sistnämnda innehåller den allra största vinsten.

Fördelen med progressiva jackpotvinster är att de inte är begränsade, utan triggas när en lycklig vinnare i jackpotnätverket lyckas kamma hem vinsten. Om basspelet i sin tur får se högre vinster lovar vi inte svara på i dagsläget, men vi har höga förväntningar på denna tidlösa automat som nu uppgraderats via en av världens bästa utvecklare.

Vi tror däremot inte att upplägget förändrats särskilt mycket eftersom temat består, men vi kan dock förvänta oss att se några nya symboler och förändringar av både vinstsummorna och insatsnivåerna. Andra uppgraderingar handlar givetvis om spelytan som förmodligen kommer att bestå av upp till 117,649 vinstlinjer och mellan 2 till 7 rader tack vare den expanderande spelytan. Att kaskadvinster även förväntas medfölja är något vi ser fram emot en hel del.

Om NetEnt väljer att lägga till multiplikatorer återstår helt enkelt att se, men än så länge verkar det hela mycket lovande ut, även om vi endast fått en liten förhandstitt av utvecklaren att förhålla oss till.

Bonusrundor i Divine Fortune Megaways

Vi uppdaterar denna sektion av recensionen så fort vi får reda på mer grundläggande fakta om spelet från NetEnt.

Tema i Divine Fortune Megaways

Då temat inte har förändrats på något sätt får du en automat som i mångt och mycket påminner om den ursprungliga spelet gällande symboler, grafik och visuella element. Skillnaderna kommer däremot handla om nya och högupplösta symboler, bättre grafik, optimisering för olika enheter, samt andra förbättringar som skett under alla år som Divine Fortune funnits på spelmarknaden.

Andra ändringar du kommer märka är att spelmotorn bjuder på en större spelyta när den väl expanderar, samt att spelet förmodligen kommer kännas betydligt mer responsiv att snurra i.

Oroa dig alltså inte gällande temat där Medusa, Fenixfågeln, lejonet och Minotauren gestaltas, samtidigt som den antika grekiska mytologin spelar en central roll. Det kan dock hända att nya funktioner introducerar fler gudar eller karaktärer, men detta märker du inom kort när den färdiga produkten finns tillgänglig.

Sammanfattning av Divine Fortune Megaways

Detta spel är ännu en klassiker som NetEnt valt att förbättra via den nya och kraftfulla spelmotorn Megaways. Med fler sätt att vinna, möjligheten till flera vinster på ett enda snurr tack vare kaskadfunktionen, samt en expanderande spelyta så får du gott om uppgraderingar som garanterat faller i smaken.

Det vi vet är att du även kommer att få tillgång till tre jackpottar och ett bonusläge, men även flera olika Wild symboler för att förbättra vinstchanserna ytterligare. Vi tror att Divine Fortune Megaways kommer slå igenom stort på spelmarknaden så fort det släpps den 24:e november 2020, så håll utkik här för en fullständig recension inom kort!

Lanserades 24:e November 2020
RTP Ej bekräftad
Volatilitet Ej bekräftad
Mjukvara NetEnt
Tema Medusan och Minotauren
Underhållningsnivå 5/5
Vinstlinjer 117,649
Hjul 2-7
Min. mynt per linje Ej bekräftad
Min./max insats Ej bekräftad
Jackpott Ja
Maxvinst för basspel Ej bekräftad
Maxvinst i mynt Ej bekräftad
Bonusrundor/funktioner Tre jackpottar, Wild substitutions, Falling Wild Re-Spins, Bonusomgång, Exciting Wilds
Stöd plattformar PC/Mac/IOS/Android