Spelet fungerar Rapportera ett problem

    Varför fungerar inte det här spelet?

    Divine Fortune

    Volatilitet:

    Hög
    Av David
    5 mars, 2019

    Divine Fortune

    "Res tillbaka till det antika Grekland och vinn stort i de forna gudarnas ära! I Divine Fortune har du chansen att plocka hem en stor progressiv jackpott. Dessutom kan du ta del av både underhållning och grafik utav allra högsta kvalitet. Spelets största jackpott, Mega, är dock inte global. Det gör att vinstpotten tyvärr inte kommer upp i samma höga belopp som föregångaren "

    Volatilitet:

    Hög

    Introduktion

    Det är den grekiska mytologin som inspirerat NetEnt till Divine Fortune, en slot som lanserades 2017 och som spelas på fem hjul, tre rader och med 20 fasta vinstlinjer. Här är det framför allt den bevingade hästen Pegasus som står för de stora prisregnen och du finner även den onda Medusa med ett huvud fullt av ormar, som i detta fall faktiskt inte förstenar dig, utan i stället ger dig en myntvinst om du lyckas landa henne på hjulen. I Divine Fortune kan du som minst snurra på hjulen med 2 kronor och högsta insats är 1 000 kronor.

    Som i alla progressiva jackpottar samlas satsningar från flera spelare i en pott tills en lycklig spelare får jackpott och kammar hem allt. Potten i Divine Fortune återställs i detta fall till 100 000 kronor, vilket ligger rejält under föregångarens Mega Fortunes megajackpott. Men en jackpott är en jackpott och vi kan ändå säga att Divine Fortune håller även utan sin jackpott – grundspelet är tillräckligt underhållande!

    • Progressiv jackpott
    • Expanderande och fallande wilds
    • Stilfull animation och grafik av hög kvalitet
    • Megapotten är inte global utan samlas på en lokal nivå
    • Jackpott-jakten kan kännas något utdragen

    Funktioner

    Den bevingade hästen Pegasus har här rollen som wild-symbol och är dessutom en så kallad expanderande wild med en re-spinfunktion. Det funkar på följande sätt; när wild-symbolen uppenbarar sig på hjulen och genererar i en vinst, kommer den sedan falla ner en plats på hjulen. I dess plats kommer en Falling Wilds re-spin som ger dig ett omsnurr. Du har den här funktionen tillgänglig i både grundspelet och under free spins-läget. Skulle en wild dyka upp på en vinstlinje har den dessutom en expanderande funktion och täcker hela hjulet.

    Utöver detta finns även en free spins-runda att ta del av. Landar tre eller fler free spins-symboler var som helst på hjulen kommer en free spins-runda triggas. Fem free spins är belöningen för tre scatters, åtta free spins för fyra och du får tolv spins om du lyckas att få fem scatters på en linje.

    • Medusa: Hon är spelets högst betalande symbol; får du fem av denna på en vinstlinje ger det dig 600 mynt när du spelar med insatsnivå 1.
    • Lejon: Skulle du få fem stycken lejon på en vinstlinje ger det dig 400 mynt.
    • Minotaur: Om du får fem symboler ger det dig 300 mynt.
    • Örn: Ger dig 200 mynt i en vinstlinje med fem symboler.
    • Kortspelssymbolerna (A, K, Q och J): ger mellan 60–80 mynt i en vinstlinje med fem symboler.
    • Pegasus: Spelets wild som ersätter övriga symboler med syftet att skapa vinnande kombinationer. Pegasussymbolen kan även falla nedåt på hjulen och göra hjulen vilda med re-spins.
    • Pegasus guldmynt: Det här är symbolen som tar dig till jackpottspelet. Du behöver tre eller fler av bonussymbolen för att trigga bonusspelet med Minor Jackpot, Major Jackpot och Mega Jackpot.
    • Free spins-symbolen (scatter): Får du tre eller fler av free spins-symbolen i Divine Fortune innebär detta gratissnurr.

    Bonus

    Divine Fortune har en åtråvärd progressiv jackpott som triggas när du fått tre eller fler Pegasus guldmynt på spelplanen i grundspelet. Beroende på hur många rader du lyckas få fyllda med guldmynt förflyttas du till någon av de tre jackpottspelen; Minor, Major och Mega. En rad med mynt tar dig till Minor jackpott, två rader med mynt ger dig Major jackpott och tre hela rader med mynt förflyttar dig till den åtråvärda Mega-jackpotten!

    Slutord

    Divine Fortune är en välgjord och underhållande slot som kommer hålla dig på tårna genom hela spelsessionen. Oavsett om du är ett fan av den grekiska mytologin eller inte kommer du ha en spännande spelomgång och förundras av de snyggt designade symbolerna. Den största fördelen med spelet är så klart att du kan kamma hem en riktigt stor progressiv jackpott, men längs vägen kan du även njuta av coola wild-symbolsfunktioner och free spins-rundor.

    Lanserades Januari 2017
    RTP 96,59%
    Volatilitet Medium
    Mjukvara NetEntertainment
    Tema Grekisk mytologi
    Underhållningsnivå 4/5
    Vinstlinjer 20
    Hjul 4/5
    Min. mynt per linje 20
    Min./max insats 2 sek / 2000 sek
    Jackpott Ja
    Maxvinst för basspel Jackpot baserad
    Maxvinst i mynt Jackpot baserad
    Bonusrundor/funktioner Expanderande wilds, Fallande wilds, Free spins, Bonusspel, Jackpot
    Stödda plattformar PC, Mac, IOS, Android

    Relaterade slots