Spelet fungerar Rapportera ett problem

Varför fungerar inte det här spelet?

Fire Joker

Fire Joker

Av David
5 november, 2019
Fire Joker är en klassisk automat, enkel men rolig! Respins, wilds och bonusspel med lyckohjul och multiplikatorer gör detta till ett spännande spel. Håll utkik efter den brinnande jokern och staplade symboler, det är där vinsterna går att hitta!
 • Klassisk slot med klassiska symboler
 • Bonusspel, wild och respin
 • Inga freespins
 • Inget för dig som letar spel med nytänk

Introduktion till Fire Joker Från Play´nGo

Ibland är det härligt att gå tillbaka till det klassiska, till det man känner till sedan innan. Fire Joker är precis det, ett enkelt spel med få funktioner som ger mycket underhållning. Som namnet indikerar är det lite eld och lågor i spelet! Spelet har en teoretisk återbetalning (RTP) på 96,15% och volatiliteten i ligger på medelnivå.

Funktioner

Som sagt är detta en klassisk automat, den är uppbyggd på tre hjul och tre rader och där finns fem fasta vinstlinjer. Här finns det respins, wild och ett lyckohjul med multiplikatorer.

Vinstchanser för symboler med högst värde:

 • 3 jokrar ger 80 mynt (wild – kan ersätta alla andra symboler)
 • 3 sjuor ger 25 mynt
 • 3 stjärnor ger 20 mynt
 • 3 BAR ger 15 mynt

Frukter, en stjärna, siffran sju och ”BAR” utgör symbolerna i detta spelet De känns väl igen från många andra spelautomater. Frukterna är de symboler med lägst värde. Jokern är den viktigaste symbolen i spelet och fungerar som en wild. Den kan ersätta alla andra symboler och skapa vinster på detta vis.

Det finns ingen progressiv jackpot i denna slot vilket inte är ovanligt, inte heller några vinstsummor som får en att tappa hakan. Men en vinst på 800 gånger insatsen (om du satsar max) är ju inte så tokigt att få som ett extra tillskott i kassan.

Free spins-läget

Det finns inget freespins-läge i Fire Joker, men det finns respins som ökar chanserna för att plocka hem vinst. När samma symboler är staplade på två av de tre hjulen, fryser dessa hjul och det andra spinner en gratisrunda. Förhoppningsvis dyker där upp några av de symboler som finns på de två hjulen som är frysta och det blir en vinst.

Funktioner i Fire Joker

 • Fiery Wheel of Multipliers – bonushjulet låses upp när alla hjul är fyllda med samma symbol. Hjulet har en multiplikator och kan gå upp till x10.
 • Flaming respins – extra snurr för att få chans till symboler matchande de andra två hjulen
 • Wild – brinnande jokern ersätter alla symboler och ökar chanserna för vinst

Slutord

Fire Joker är en automat med klassiskt tema och enkelt spelmekanik. Det känns igen först på designen som är en 3×3 spelplan och de typiska fruktsymbolerna, 7an och jokern. Musiken passar väl in i temat och är riktigt trevligt att ha i bakgrunden. Funktionerna i spelet är få i antal, enkla att förstå och underhållande. Detta är ett riktigt bra spel när du vill ta en paus från nya slots med en lång rad olika funktioner, animationer och en hel historia under spelets gång. Känner du däremot att du är trött på simpla spel och vill bli överraskad med annorlunda funktioner och häftiga animationer så kanske detta spelet inte är för dig. Detta är ett speciellt bra spel när du bara vill köra en kortare spelrunda.

Lanserades Juni 2016
RTP 96,15%
Volatilitet Medium
Mjukvara Play’n Go
Tema Klassiskt tema, Joker
Underhållningsnivå 4/5
Vinstlinjer 5
Hjul 3x3
Min. mynt per linje -
Min./max insats 0,50kr – 1000kr
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 800 x insatsen
Maxvinst i mynt 80 000
Bonusrundor/funktioner Respin, Bonusspel, Wild
Stödda plattformar PC/Mac/iOS/Android

Relaterade slots