Guns N’ Roses

Volatilitet:

Låg
Medium
Av David
5 mars, 2019

Guns N’ Roses

"Höj volymen och gör dig redo för en sprakande vinstkavalkad av allra högsta klass. Det här känns mer som att vara på plats på en Guns N' Roses-konsert en varm sommarkväll än att spela en slot, ändå vinner du mest hela tiden. Grafiken gör dig tårögd, musiken gör dig knäsvag och du kommer gunga i takt med publiken i en oerhört underhållande slot!"

Volatilitet:

Låg
Medium

Introduktion till Guns and Roses

Guns N’ Roses är ännu en hit signerad NetEnt. Sloten lanserades under 2016 som en del av NetEnt Rocks-serien och bjuder bland annat på enastående grafik och ett legendariskt soundtrack. I bakgrunden vaggar ett publikhav framför en stor scen med strålkastare som färgar den varma sommarkvällen blå, rosa och gul. Spelets symboler föreställer bland annat plektrum, vinylskivor och rockbandets medlemmar – allt i knivskarp grafik.

Sloten utspelar sig på 5 hjul med 3 rader och 20 vinstlinjer. När du satsar mellan 2 och 2 000 kronor per snurr kan du göra det till tonerna av klassiker som exempelvis Welcome to the Jungle, Sweet Child O’ Mine och Paradise City. Sloten är dock inte bara en fröjd för ögon och öron, den är fulladdad med spännande och vinstgivande funktioner.

 • Magisk grafik och musik
 • Fler vinstgivande funktioner än strängarna på en gitarr
 • Du vinner ofta men sällan några större summor
 • Många funktioner som kan vara svåra att förstå till en början

Funktioner

Slotens wild-symbol föreställer bandloggan och kan ersätta alla symboler utom bonussymbolen. Faktum är att symbolen även expanderar och att Guns N’ Roses kommer laddat med flera olika wild-symboler som förekommer i olika skeden i spelet. Till exempel finns slumpmässiga Appetite For Destruction Wild som föreställer ett kors med de olika bandmedlemmarna och som är en överlappande wild. En ytterligare slumpmässig funktion som bjuder på egna wild-symboler är Legend Spins. När denna aktiveras får du först en staplad wild som föreställer någon av bandmedlemmarna på hjul 3. Därefter får du två re-spins och under andra rundan hamnar en staplad wild på hjul 1 och 5, och under tredje rundan på hjul 2 och 4.

I grundspelet finns även en slumpmässig solo-multiplikator som kan ge en vinst på mellan x4 och x10. Multiplikatorn kan triggas om det finns tre matchande symboler på en vinstlinje.

 • Rosbeklädda kortspelssymboler (10-A): Slotens lågvinstsymboler som betalar mellan 50 och 125 mynt som max när du spelar med insatsnivå 1.
 • Blått plektrum: Betalar 150 mynt vid fem symboler i en vinstlinje.
 • Vitt plektrum: Betalar som mest 200 mynt.
 • Duff McKagan (gul): Betalar 300 mynt vid fem symboler.
 • Slash (orange): Betalar 500 mynt vid fem symboler.
 • Axl Rose (röd): Betalar 750 mynt vid fem symboler.
 • Wild: Bandloggan som ersätter alla symboler utom bonussymbolen. Kan även expandera och täcka ett helt hjul.
 • Overlay wild: En överlappande wild i form av ett kors med bandets medlemmar. Aktiveras slumpmässigt.
 • Staplade wild-symboler: Förekommer både under re-spins och free spins och föreställer någon av bandmedlemmarna.
 • Bonussymbol: Föreställer en vinylskiva och tre stycken aktiverar bonusspelet.

 

Free spins-läge och bonusspel

I Guns N’ Roses finns en bonussymbol i form av en vinylskiva. Om du får upp tre stycken på spelplanen aktiverar du ett snyggt bonushjul som även det ser ut som en vinylskiva och här kan du vinna en av tre olika funktioner. Tryck på stoppknappen för att stanna hjulet och låta det avgöra din vinst. I potten finns myntvinster, Encore Free Spins och Crowd-Pleaser Bonus Game.

Encore Free Spins ger dig tio gratissnurr under vilka en av bandmedlemmarna kommer dyka upp som en staplad wild på hjul 2, 3 och 4 under varje spinn. Samma bandmedlem kommer även figurera som en vanlig wild-symbol på de övriga hjulen, och du kan själv räkna ut att vinstchanserna här är stora.

Får du i stället spela Crowd-Pleaser Bonus Game rör det sig om ett Pick and Click-spel i tre nivåer. I varje nivå får du välja tre instrument som döljer free spins, en valsymbol eller myntvinster. För att ta dig från nivå 1 till 2 behöver du samla in 60 mynt och för att gå från nivå 2 till 3 behövs minst 300 mynt ha samlats in. Skulle du här komma upp i 800 mynt kommer den totala vinsten att multipliceras med två!

Slutord

Grafiken och musiken är skäl nog att spela Guns N’ Roses. Att du dessutom vinner i princip hela tiden med hjälp av en mängd slumpmässiga funktioner, ett free spins-läge OCH ett bonusspel, gör inte sloten sämre. Den här sloten är något av det vackraste och mest underhållande som NetEnt har skapat – det är en listetta!

Lanserades Januari 2016
RTP 96,98%
Volatilitet Låg/Medium
Mjukvara NetEntertainment
Tema Guns N' Roses, Rock
Underhållningsnivå 5/5
Vinstlinjer 20
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 20
Min./max insats 2 sek / 2000 sek
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 11 250 x Insats
Maxvinst i mynt 225 000
Bonusrundor/funktioner Wilds, Expanderande wilds, Staplade wilds, Överlappande wilds, Re-spins, Multiplikator, Free spins och ett bonusspel
Stödda plattformar PC/ Mac/ IOS/ Android

Relaterade slots