Koi Princess

Volatilitet:

Låg
Medium
Av David
5 mars, 2019

Koi Princess

"I Koi Princess har NetEnt valt att överösa sina spelare med funktioner och bonusfunktioner som kan generera vinster - även om maxvinsten i sig inte är så gigantisk. Här händer det mycket hela tiden och spelleverantören har gjort ett bra jobb med såväl grafik som bakgrundsmusik!"

Volatilitet:

Låg
Medium

Introduktion till Koi Princess

Koi Princess är en slot utvecklad av NetEnt år 2015 med ett orientaliskt tema. Spelet är uppbyggt av 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer, vilket är en klassisk uppsättning bland slots. Insatsen justerar du själv mellan 2 och 4 000 kronor per snurr i en vacker slot med en RTP på 96 %.

Koi Princess tar dig till Asien och en mangainspirerad värld. I centrum står såklart Koi-prinsessan själv och hon förekommer både till vänster om spelplanen och som en högvinstsymbol. Bakgrunden är ljus och lite dimmig och bjuder på ett vattenfall och ett slags asiatiskt tempel. Slotens ljus i kombination med pastellfärger ger den ett sött och mysigt uttryck. I bakgrunden spelas en behaglig musikslinga med flöjtar och trummor, men du kan givetvis välja att stänga av musiken om du vill. Koi Princess är fullpackad med spännande funktioner och bonusfunktioner, så som free spins, wild-symboler, myntvinster och ett lyckohjul som avgör vilken bonusfunktion du ska få.

  • : En mängd olika funktioner och bonusfunktioner som höjer spänningen
  • Både free spins och bonusspel
  • Lite svårt att hänga med i alla funktioner
  • Maxvinsten kunde varit högre, även om det finns slots med lägre maxvinst

Funktioner

I Koi Princess finns det en bonusinsats att aktivera som innebär att kostnaden för en runda dubblas, samtidigt som chanserna till bonusar och slumpmässiga funktioner blir högre. Du väljer själv om du vill aktivera den här funktionen eller inte. Slotens fyra slumpmässiga funktioner kan dyka upp när som helst. Den första är en 5-Hit som ger dig en spelrunda med garanterad vinst, Random Wilds belönar dig med wild-symboler som täcker två till fem hjul, Wild Reels ger ett spinn när fler än ett hjul täcks av överlappande wilds och den sista slumpmässiga funktionen är Bonus Activation som, vilket namnet indikerar, slumpmässigt aktiverar en av spelets fyra olika bonusfunktioner.

  • Kortspelsvalörer (10-A): Är värda mellan 100 och 160 mynt vid fem likadana symboler och insatsnivå 1.
  • Amuletter: Är värd mellan 20 och 200 mynt.
  • Reptilen: Är värd mellan 20 och 250 mynt.
  • Drake: Är värd mellan 30 och 300 mynt.
  • Koi-prinsessan: Är värd mellan 2 och 400 mynt, räcker med två likadana symboler för vinst.
  • Wild-symbolen: Föreställer en våg med texten ”wild” och är värd mellan 4 och 500 mynt, räcker med två likadana symboler för myntvinst.

Fyra olika bonusfunktioner

I Koi Princess finns det inte bara en, utan fyra olika bonusfunktioner. Om du landar tre bonussymboler på hjul 1, 3 och 5 får du snurra ett lyckohjul för att få reda på vilken funktion du belönas med. Bonusfunktionen kan även utlösas i samband med en av de slumpmässiga funktionerna som vi nämnde tidigare.

I lyckohjulet kan du snurra fram Sure Win Free Spins som ger dig tio free spins och högre myntvinster än vanligt, eller Wild Reels Free Spins som belönar dig med tio free spins och överlappande wild-symboler som täcker ett helt hjul. Bonus Wheel är den tredje bonusfunktionen och där kan du både få myntvinster och ta del av redan nämnda funktioner. Den sista bonusen är Coin Win, som ger dig en direkt myntvinst.

Slutord om Koi Princess

Koi Princess lanserades år 2015 av NetEnt, men sloten känns väldigt modern. Grafik och musik är på topp och spelet är uppbyggt av 3 rader, 5 hjul och 20 vinstlinjer. Sloten är inspirerad av Asien och i centrum står Koi-prinsessan själv. Här finns slumpmässiga fyra funktioner och lika många bonusfunktioner som gör att du inte tröttnar på att spela i första taget!

Lanserades November 2015
RTP 96,48%
Volatilitet Låg/Medium
Mjukvara NetEntertainment
Tema Anime, Orientalisk
Underhållningsnivå 4/5
Vinstlinjer 20
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 20
Min./max insats 2 sek / 4 000 sek
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 5 000 x Insats
Maxvinst i mynt 100 000
Bonusrundor/funktioner Wilds, Random Wilds, Free Spins, Wild Reels, Coin Win, Bonus Wheel, 5-Hit Random Feature
Stödda plattformar PC/Mac/IOS/Android

Relaterade slots