Rock-legenden Ozzy Osbourne blir inspiration till en ny slot av NetEnt!

Av David
7 mars, 2019

Rock-legenden Ozzy Osbourne blir inspiration till en ny slot av NetEnt!

"De världsledande spelutvecklarna NetEnt har gått ut med att ett helt nytt samarbete inletts med den galna rocklegenden Ozzy Osbourne. Slots med musiktema är någonting vi sett tidigare från NetEnt och många av dessa spel har gått raka vägen upp till topplistan. Vi hittar bland annat Jimi Hendrix slot, Motörhead slot samt Guns N Roses slot - och nu även Ozzy Osbourne videoslot, som vi alla är nyfikna på. "

Vem är Ozzy Osbourne?

Ozzy Osbourne blev väldigt uppmärksammad under tidigt 2000-tal då familjen Osbourne hade en helt egen tv-serie på MTV som blev mycket populär. Där fick vi bland annat lära känna Ozzy och det råder ingen tvekan om att han är spritt språngande galen, men även ett musikgeni. Mannen, myten, legenden har varit i rampljuset sedan 60-talet och fick sitt riktiga genomslag när han medverkade i den kända gruppen ”Black Sabbath”. Black Sabbath körde på enda till 70-talet då de dessvärre splittrades och Ozzy satsade på en solokarriär som gick väldigt bra. Bandet återförenades dock under två tillfällen lite senare och släppte 2 stycken album och givetvis var Ozzy inblandad.

Vad kan vi förvänta oss av Ozzy Osbourne slot?

NetEnt är kända för att skapa innovativa spelautomater med nya och roliga bonusfunktioner, och vi tror inte att de kommer snåla med detta i spelet. Du kan räkna med läckra gitarriff och rockig musik i bakgrunden, vilket vi kan höra i deras tidigare musikslots. Möjligheten finns alltså att detta spel blir relativt snarlikt NetEnts andra musikslots med free spins, häftiga bonusfunktioner så som re-spins och multipliers.

  • Ozzy Osbournes egna spelautomat!
  • Vi förväntar oss riktigt bra musik!

Symboler och uppbyggnad i Ozzy Osbourne SLot

Själva uppbyggnaden av spelet tror vi också kommer se ut som en standard-slot med 5 hjul och 3 rader vilket gör att spelare känner igen sig och har lätt för att komma in i spelet. Ingenting är officiellt ännu, men det går att spekulera kring hur denna spelautomat kommer se ut och hur symbolerna kommer vara utformade. Någonting vi däremot vet är att Ozzys rockiga musik kommer dundras i bakgrunden vilket gör vilken rockälskare som helst peppad på att snurra på hjulen.

Vi spekulerar också kring hur pass ”rått” spelet kommer vara – med tanke på hur rå självaste Ozzy Osbourne är som person. Frågan är om vi kommer få se personer ur familjen i form av symboler och om Ozzy själv kanske kommer fungera som en wild-symbol som ersätter alla andra symboler. Det är kul att spekulera, men vi kan ännu inte vara helt säkra. Det stora frågetecknet är hur långt NetEnt vågar gå för att efterlikna Ozzys personlighet och hans knäppa idéer – exempelvis att bita av huvudet av fladdermöss under spelningar, kan detta vara ett inslag i spelet?

Våra förväntningar på detta spel är höga, men inte allt för höga med tanke på tidigare musikslots och att vi tror att detta kommer bli ett liknande spel. Däremot ser vi fram emot att få testa på Ozzy Osbourne slot, och förutspår att det kommer finnas gratisversioner som du kan testa på innan du satsar riktiga pengar.

NetEnt har inte gått ut med releasedatum för spelet ännu, men vi kan räkna med att det släpps under hösten 2019. Det gäller alltså att ha lite is i magen, och under tiden som du väntar kan du testa på NetEnts alla andra fantastiska spel!

Lanseras Hösten 2019
RTP Okänt
Volatilitet Okänt
Mjukvara NetEntertainment
Tema Rock, Ozzy Osbourne
Underhållningsnivå Okänt
Vinstlinjer Okänt
Hjul Okänt
Min. mynt per linje Okänt
Min./max insats Okänt
Jackpott Okänt
Maxvinst för basspel Okänt
Maxvinst i mynt Okänt
Bonusrundor/funktioner Okänt
Stödda plattformar PC/Mac/iOS/Android