Penguin City

Volatilitet:

Låg
Medium
Av David
6 mars, 2019

Penguin City

"Skynda dig till restaurangen och hjälp pingvinerna. Härskaren styr med järnhand och de behöver dig för att kunna rymma. Som belöning får du fina myntvinster och ett otroligt roligt bonusspel, något du inte vill missa! "

Volatilitet:

Låg
Medium

Introduktion till Penguin City

Return To Player eller RTP ligger på 96,2% vilket är helt ok för en slot som denna, dessutom har du låg/medel volatilitet som hjälper dig att vinna regelbundet trots att det är mindre summor. Du befinner dig på en marknad och pingvinerna går runt. När du startar spelet ser du en pingvin som trillar på bandet som finns i boonusspelet, det är det bästa med denna slot och den bara måste testas. Penguin City passar så gott som alla, det animerade är roligt och får en på gott humör. Det finns brett val av satsning för att alla spelare ska känna sig hemma, alla kan vinna oavsett satsning.

  • Du är på en marknad och spinner, pingviner går omkring på marknaden medan du spinner loss. Riktigt snygg grafik om du spelar på PC.
  • Vinn med en Wild på andra eller fjärde hjulet och få möjlighet att hjälpa pingvinerna och ta emot fina vinster.
  • Grafik och bakgrund är mycket bättre på PC.
  • Det är Penguin Escape Mode som är extra funktion, utöver det finns där inget.

Funktioner

Här kan du vinna från båda håll och totalt finns det 243 olika sätt att vinna. Denna typ av upplägg passar väldigt bra i Penguin City. Spelplanen är som många videoslots är, fem hjul på tre olika rader. Även bonusspelet har samma upplägg, det är Wilds och andra funktioner som skiljer dem åt.

  • 3-5 gröna klöver ger 5, 10 och 55 mynt.
  • 3-5 tallrikar med nudelsoppa ger 10, 25 och 125 mynt.
  • 3-5 Take Away-boxar med nudlar ger 25, 50 och 250 mynt.

Väl passande och fint gjorda, det gäller alla symboler. Trots att de lägre symbolerna är kortlekssymboler som de ofta är, de är fint gjorda åtminstone. När du får en gul/orange Wild så toppar det glädjen, Yggdrasil har gjort ännu en slot av hög kvalitet.

Du har chans att vinna 1500 gånger din insats, alla har chans oavsett insats. Max-vinsten är satt till 164.700 mynt vilket är en trevlig summa för denna typen av slot. Vill du vinna högsta vinsten så är det bara att satsa högsta satsningen eller klicka på Max Bet bredvid knappen du spinner på.

Free spins-läget

50Penguin Escape Mode har du tyvärr inga Free spin men det roliga spelet Penguin Escape Mode väger upp och lite till. Eftersom spelet innehåller flera bonus-funktioner saknar man inte Free spins.

  • 1 Wild på hjul 2 eller 4 samt vinst tar dig till bonussspelet Penguin Escape Mode.
  • 3 olika hopp kan pingvinerna utföra, de kan göra en Symbol Swap, det kan komma en extra Wild eller trilla då du åker tillbaka till om du inte har en vinnande kombination.

Slutord

Det är såklart en smaksak men Penguin City är en riktigt rolig videoslot som har bonusspel utöver det vanliga. Yggdrasil är duktiga på att tillföra en handling i spelet och här har de verkligen lyckats med detta. Grafik är bra, lite sämre på mobil men inget som stör spelet. Önskar du hitta en slot som gör dig glad och har möjlighet att belöna dig stort, då är Penguin City något för dig.

Det bästa är utan tvekan bonusspelet som är bäst i denna slot, att grafiken inte är lika utvecklad i mobil är det som är tråkigt. Man tänker direkt på en blandning av de båda tecknade filmerna Kung Fu Panda och Pingvinerna från Madagaskar och det är en hit

Hjälp de söta pingvinerna från sin hårda mästare, om du får en Wild på andra eller fjärde hjulet kommer ni in till köket och pingvinerna kan försöka rymma. Du får fina vinster och mycket glädje från de humoristiska pingvinerna. Detta är en slot för alla med lätta vinster och höga vinster. Yggdrasil visar sin bästa sida i Penguin City.

Lanserades Juli 2018
RTP 96,20 %
Volatilitet Låg/Medium
Mjukvara Yggdrasil
Tema Animerat, Action, Pingviner
Underhållningsnivå 4/5
Vinstlinjer 243
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 0,004
Min./max insats 1 sek – 1250 sek
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 164.700 x 2
Maxvinst i mynt 164.700
Bonusrundor/funktioner Wild, Stacked Emporeror Wild, Symbol Swap och bonusspelet Penguin Escape Mode.
Stödda plattformar PC/Mac/iOS/Android

Relaterade slots