Pimped

Volatilitet:

Hög
Medium
Av David
5 mars, 2019

Pimped

" Sköna beats och bling bling så det gnistrar över skärmen. Freespins med en unik funktion. En Hip-hop-Slot du sent kommer glömma. Fakta om Pimped"

Volatilitet:

Hög
Medium

Introduktion

Play’n Go har skapat ett spel för alla hiphop fans! Riktigt sköna beats och en design som utan tvekan är som direkt taget ur en musikvideo där rapparen har tunga guldkedjor och viftar med buntar av pengar. Här chillar vi en mastig lyxvåning med utsikt över en storstad. Volatiliteten i Pimped ligger mellan medium och hög, RTP är på 96,51%. Volatilitet förklarar hur ofta vinstbetalningar i regel betalas ut och om de har högt eller lågt värde. I detta spelet betalas det inte ut så många vinster, men när det görs är det desto högre värde. RTP innebär den teoretiska återbetalningen för det du som spelare satsar.

 • Sköna hiphop-beats, som gjort för alla som diggar hiphop
 • Freespins, wild, scatter
 • Kunde funnits några fler funktioner

Funktioner

Det finns tre funktioner i Pimped, wild och freespins-läget samt en gamble-funktion. Wildsymbolen är ett knogjärn i guld med bokstäverna WILD på. Denna kan ersätta alla symboler förutom scattern, för att öka chansen för att vinnande kombinationer ska dyka upp. Wildsymbolen är även symbol som har högst värde. Gamble-funktionen innebär att du kan dubbla eller fyrdubbla vinsten om du gissar rätt på antingen kortfärgen eller vilket slags kort det är (spader, klöver, ruter eller hjärter). Spelet är uppbyggt med fem hjul och tre rader samt 10 fasta vinstlinjer.

 • 5 WILD ger 1000 mynt
 • 5 ”Snoop Dogg” ger 750 mynt
 • 5 av mannen i hatt med blått band ger 500 mynt
 • 5 tjejer ger 400 mynt
 • 5 guldringar ger 250 mynt
 • 5 buntar med pengar ger 250 mynt

Symbolerna i spelet passar väl in i temat. De symboler med lägre värde är bokstäver och siffran 10, samtliga i silver och guld. Mannen med långt hår är slående lik Snoop Dogg, de har tveklöst haft honom i tankarna när de designade den symbolen.

Det finns ingen progressiv jackpot i spelet, men den totala vinstsumman är ganska saftig! Maxvinsten är på 1000000 mynt och satsar du högt har du möjligheter att vinna högt.

Free spins-läget

Freespins-läget i detta spelet är lite unikt. Under varje snurr i freespins-läget är du nämligen garanterad vinst! Inte illa alltså. Som vanligt är det tre eller fler scatters som kan trigga igång freespins. Symbolen känns enkelt igen och föreställer ett dollartecken (det kunde ni säkert gissa)! Freespins-läget är definitivt spelets huvudfunktion och det som gör spelet intressant att spela. 

 • 3 eller fler scatters ger 5 freespins
 • För varje scatter i freespins-läget får du 2 freespins
 • 20 freespins är maxantalet

Slutord

Pimped är definitivt en pimpad slot med en himla massa bling bling, guld, tjejer i bikinis och tunga hiphop beats. Det är som att ta valfri hiphop musikvideo och göra det till en slot! Med andra ord är detta spelet inget för dig som avskyr hiphop. Funktionerna i spelet är inte så många, men freespins-läget är rätt schysst och att det garanteras vinst på varje gratis-spin är inte så tokigt. Det går att vinna rätt så rejält och det är överlag ett underhållande spel. Någon mer funktion hade kanske inte skadat.

Lanserades Februari 2015
RTP 96,51%
Volatilitet Medium/Hög
Mjukvara Play’n Go
Tema Hiphop, bling bling, lyxtema
Underhållningsnivå 4/5
Vinstlinjer 10
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 1
Min./max insats 0,1kr – 1000 kr
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 1000 x insatsen
Maxvinst i mynt 1 000 000
Bonusrundor/funktioner Freespins, Gamble, Scatter, Wild
Stödda plattformar PC/Mac/iOS/Android

Relaterade slots