Pirates’ Plenty The Sunken Treasure

Volatilitet:

Hög
Av David
1 april, 2019

Pirates’ Plenty The Sunken Treasure

"Hur fascinerande är inte pirater – äntligen kan du äntra deras värld genom Pirates’ Plenty slot. Kliv på piratskeppet, det är dags att jaga de försvunna piratskatterna och till din hjälp har du free spins, skattkartor och andra bonusfunktioner. Skepp o’hoj, nu kör vi"

Volatilitet:

Hög

Introduktion till Pirates’ Plenty – The Sunken Treasure

Vi har sedan piraternas stortid varit fascinerade över deras sätt att jaga efter skatter och allmänt av deras livsstil. I spelet Pirates’ Plenty får du känna på hur det är att vara pirat och jaga de försvunna skatterna. Spelets RTP ligger på 96,12 % – relativt standard men ändå högt för en sådan slot. Vid första anblick är spelet otroligt välgjort och det släpptes så sent som i februari i år, 2019 vilket gör oss extra spända på att testa på det.

I övrigt är spelet klassiskt uppbyggt och allt ifrån symboler till bonusfunktioner är snygga och mitt i prick. Red Tiger lyckas alltid att leverera slots i toppklass och det har de verkligen lyckats med här, det är en slot med en hög volatilitet – alltså inget spel för den stillsamma spelaren!

 • Känslan, grafiken och temat är verkligen roligt, snyggt och välgjort.
 • Hög maxvinst i basspelet
 • Spelet kan verka lite invecklat
 • Kan vara svårt att komma till bonusspelet

Funktioner i Pirates’ Plenty – The Sunken Treasure

När det kommer till antal hjul, rader och vinstlinjer sticker Pirates’ Plenty inte ut på något vis. Spelet har 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer vilket är ett upplägg vi definitivt sett tidigare. Det positiva är att vi känner igen layouten och då har koll på funktioner och upplägg.

 • 2 dödskallar = 0,3 x din insats
 • 3 dödskallar = 2 x din insats
 • 4 dödskallar = 6 x din insats
 • 5 dödskallar = 20 x din insats
 • 6 dödskallar = 50 x din insats

Det är snygga symboler som givetvis går i pirattema som vi spelar med i Pirates’ Plenty. Vi hittar bland annat de klassiska kortsymbolerna som består av 4 symboler som är de som betalar ut lägst tillsammans med guldmynten. Bland symbolerna som betalar ut mer hittar vi en revolver, kanon, romflaska samt kaptenens hatt. Den symbol som betalar ut mest är dödskallen som fungerar som spelets scatter vars olika värde du kan läsa om här i punktlistan ovanför. Håll även utkik efter den lilla busiga skeppsapan som fungerar som en wild-symbol, mer om denna lite längre ner!

Det gäller att hålla koll på dödskallen som fungerar som spelets scatter-symbol, denna kan höja din vinst enligt punktlistan här ovanför. Det finns ingen progressiv jackpott i Pirates’ Plenty och som mest kan du få en vinst på 2 000 x din insats. Som minst kan du satsa 1 krona och som mest 100 kronor.

Free spins-läget

Det gäller som vanligt att få så många scatters som möjligt för att samla på sig free spins. Ocean Spins feature är en funktion där du ska landa 3 stycken sådana symboler på spelplanen för att kamma hem 10 free spins.

 • Wild Ships feature – Flaskskeppssymboler kan fylla upp hjul och förvandla de till wild-hjul. De kan även ge dig en multiplier som höjer din vinst med antingen 2x, 3x eller 5x (de kan endast synas då Treasure Wheel är aktiverat)
 • Ocean Spins feauture – Tre stycken Ocean Spins scatters ger dig 10 free spins samt kaptensymbolen har en central del i denna funktion. Oavsett vart den symbolen hamnar får du möjlighet att låsa upp en av tre kistor som finns ovanför hjulen. När alla tre öppnats blir du tilldelad extra free spins samt en symbol med lågt värde förvandlas till en wild.
 • Wild Monkey Feature – Apan som fungerar som spelets wild som stjäl lågbetalande symboler och gör dem till högre betalande symboler. Apan hjälper dig att öka dina vinstchanser rejält.

Slutord

Pirates’ Plenty är ett spel som kommer få ditt adrenalin att kicka in lite mer. Spelet har en hög volatilitet och det finns många olika bonusfunktioner som gör att spelet aldrig blir tråkigt. Det bästa med sloten är dess snygga tema och symboler, men även bonusfunktionerna. Temat har vi sett tidigare, men det gör inte så mycket då Pirates’ Plenty känns originellt och även nytänkande och det roliga inslaget med apan gör att man sitter med ett brett leende på läpparna.

Spelet kan till sin nackdel kännas en aning invecklat vilket kan kännas jobbigt för de spelare som endast vill spela något enkelt. Testa på Pirates’ Plenty gratis idag för att se om det är ett spel som faller dig i smaken, och glöm inte – spela med måtta!

Lanserades Februari, 2019
RTP 96,12 %
Volatilitet Hög
Mjukvara Red Tiger
Tema Äventyr, Pirater, Skatter
Underhållningsnivå 3,5/5
Vinstlinjer 20
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 2
Min./max insats 1 sek - 100 sek
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 2 000 X Insatsen
Maxvinst i mynt 2 000
Bonusrundor/funktioner Bonusspel, Free spins
Stöd plattformar PC/Mac/iOS/Android

Relaterade slots