Spelet fungerar Rapportera ett problem

Varför fungerar inte det här spelet?

Pirates’ Plenty The Sunken Treasure

Volatilitet:

Hög
Av David
25 april, 2019

Pirates’ Plenty The Sunken Treasure

"Hur fascinerande är inte pirater – äntligen kan du äntra deras värld genom sloten Pirates’ Plenty. Kliv på piratskeppet, det är dags att jaga de försvunna piratskatterna och till din hjälp har du free spins, skattkartor och andra bonusfunktioner. Skepp o’hoj, nu kör vi"

Volatilitet:

Hög

Introduktion till Pirates’ Plenty – The Sunken Treasure

Vi har sedan piraternas stortid varit fascinerade över deras sätt att jaga efter skatter och allmänt av deras livsstil. I spelet Pirates’ Plenty får du känna på hur det är att vara pirat och jaga de försvunna skatterna. Spelets RTP ligger på 96,12 % – relativt standard men ändå en bra siffra. Vid första anblick är spelet otroligt välgjort och det släpptes så sent som i februari 2019 vilket gjorde oss extra spända på att testa på det.

I övrigt är spelet klassiskt uppbyggt och allt ifrån symboler till bonusfunktioner är snygga och mitt i prick. Symbolerna ger på många sätt en väldigt kuslig känsla till spelupplevelsen. Red Tiger lyckas alltid att leverera slots i toppklass och det har de verkligen lyckats med här, det är en slot med en hög volatilitet – alltså inget spel för den stillsamma spelaren!

 • Känslan, grafiken och temat är verkligen roligt, snyggt och välgjort.
 • Hög maxvinst i basspelet
 • Spelet kan verka lite invecklat
 • Kan vara svårt att komma till bonusspelet

Funktioner i Pirates’ Plenty – The Sunken Treasure

När det kommer till antal hjul, rader och vinstlinjer sticker Pirates’ Plenty inte ut på något vis. Spelet har 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer vilket är ett upplägg vi definitivt sett tidigare. Det positiva är att vi känner igen layouten och då har koll på funktioner och upplägg.

Den högst betalande symbolen är dödsskallen som kan ge dig följande vinster

 • 2 dödskallar = 0,3 x din insats
 • 3 dödskallar = 2 x din insats
 • 4 dödskallar = 6 x din insats
 • 5 dödskallar = 20 x din insats
 • 6 dödskallar = 50 x din insats

I Pirates’ Plenty hittar du snygga symboler som givetvis är designade i enlighet med pirattemat. Vi hittar bland annat de klassiska kortsymbolerna som består av 4 symboler som är de som betalar ut lägst tillsammans med guldmynten, det tråkiga är att kortsymbolerna används i allt för många slots. Bland symbolerna som betalar ut mer hittar vi en revolver, kanon, romflaska samt kaptenens hatt. Den symbol som betalar ut allra mest är dödskallen som fungerar som spelets scatter vars olika värde du kan läsa om här i punktlistan ovanför. Håll även utkik efter den lilla busiga skeppsapan som fungerar som en wild-symbol, mer om denna lite längre ner!

Det gäller att hålla koll på dödskallen som fungerar som spelets scatter-symbol, denna kan höja din vinst enligt punktlistan här ovanför. Det finns ingen progressiv jackpott i Pirates’ Plenty och som mest kan du få en vinst på 2 000x din insats. Som minst kan du satsa 1 krona och som mest 100 kronor. Vill du istället spela jackpottspel rekommenderar vi jackpottautomater som Mega Moolah eller Mega Fortune.

Free spins-läget

Det gäller som vanligt att få så många scatters som möjligt för att samla på sig free spins. Ocean Spins feature är en funktion där du ska få 3 stycken sådana symboler på spelplanen för att kamma hem 10 free spins.

Kort och gott om de olika bonusfunktionerna

 • Wild Ships feature – Flaskskeppssymboler kan fylla upp hjul och förvandla dem till wild-hjul. De kan även ge dig en multiplier som höjer din vinst med antingen 2x, 3x eller 5x (de kan endast synas då Treasure Wheel är aktiverat)
 • Ocean Spins feauture – Tre stycken Ocean Spins scatters ger dig 10 free spins och kaptensymbolen har en central del i denna funktion. Oavsett vart den symbolen hamnar får du möjlighet att låsa upp en av tre kistor som finns ovanför hjulen. När alla tre öppnats blir du tilldelad extra free spins samt att en symbol med lågt värde förvandlas till en wild.
 • Wild Monkey Feature – Apan som fungerar som spelets wild kommer under Wild Monkey Feature stjäla lågbetalande symboler och förvandla dem till högt betalande symboler. Apan hjälper dig att öka dina vinstchanser rejält.

Slutord

Pirates’ Plenty är ett spel som kommer få ditt adrenalin att kicka in lite mer. Spelet har en hög volatilitet och det finns många olika bonusfunktioner som gör att spelet aldrig blir tråkigt. Det bästa med sloten är dess snygga tema och symboler, men även bonusfunktionerna. Temat har vi sett tidigare, pirattemat känns uttjatat, däremot finns det unika inslag, såsom de 3 bonusfunktionerna, i spelet som gör att det inte blir allt för likt andra spel

Spelet kan till sin nackdel kännas en aning invecklat vilket kan kännas jobbigt för de spelare som endast vill spela något enkelt. Något som vi också upplevde som negativt var att det var ovanligt svårt att starta självaste bonusspelet vilket absolut inte är till spelets fördel.

Lanserades Februari, 2019
RTP 96,12 %
Volatilitet Hög
Mjukvara Red Tiger
Tema Äventyr, Pirater, Skatter
Underhållningsnivå 3,5/5
Vinstlinjer 20
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 2
Min./max insats 1 sek - 100 sek
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 2 000 X Insatsen
Maxvinst i mynt 2 000
Bonusrundor/funktioner Bonusspel, Free spins
Stöd plattformar PC/Mac/iOS/Android

Relaterade slots