Spelet fungerar Rapportera ett problem

Varför fungerar inte det här spelet?

Planet of the Apes

Volatilitet:

Låg
Medium
Av David
5 mars, 2019

Planet of the Apes

"Planet of the Apes är en välgjord och innovativ spelautomat tillverkad av NetEnt. Den är baserad på två av filmerna med samma namn och grafiken är på topp! Inte nog med det; spelet sticker ut med två parallella spelplaner och har en mängd olika funktioner som ökar spänningsgraden rejält. Ett intressant spel som alla borde prova minst en gång!"

Volatilitet:

Låg
Medium

Introduktion till Planet of the Apes

Planet of the Apes lanserades av NetEnt år 2017 och bygger på ett tema från två filmer; Rise of the planet of the apes från 2011 och Dawn of the planet of the apes från 2014. Om du har sett filmerna kommer du garanterat känna igen miljön och karaktärerna i spelautomaten. Såväl grafik som bakgrundsljud håller hög klass och bidrar till att spänningen ökar och intresset för automaten väcks.

Spelets RTP ligger på 96,33 %, vilket är i nivå med de flesta NetEnt-slots. Spelet är uppbyggt av 5×2 hjul med 3 rader och är egentligen två slots i en – en från varje film. Sammanlagt har sloten 40 vinstlinjer. Den lägsta insatsen ligger på 2 kronor och maxinsats per snurr ligger på 2 000 kronor. I Planet of the Apes har NetEnt valt att inte bara lägga stort krut på grafik och ljud, utan även på spelets innehåll. Här hittar du en rad olika funktioner som både är intressanta och innovativa. Mest spännande är dock bonusfunktionerna Rise Bonus och Dawn Bonus, som gör att spelet sticker ut ur mängden.

  • Många funktioner och vinstchanser
  • Mycket snygg grafik och bra bakgrundsljud som ökar spänningen
  • Kan vara rörigt för den ovana med många funktioner och två spelplaner
  • Inget renodlat bonusspel

Funktioner i Planet of the Apes

I spelet finns det två wild-symboler som ersätter alla andra symboler förutom scatter- och bonussymboler. Om du fyller ett helt hjul med wilds kommer en staplad wild-symbol dyka upp på den andra spelplanen. Snurrar du fram minst tre scatter-symboler får du en myntvinst och 10 free spins om de landar på den vänstra spelplanen, och du får 15 free spins om de landar på den högra planen. Inför varje snurr kan Dual Feature triggas där en standardsymbol väljs ut för varje spelplan. Om den landar på rätt spelplan blir den klibbig och stannar, landar den på fel spelplan flyttas den över till sin rätta sida. Detta ger ökade chanser till vinnande kombinationer.

  • Kortspelssymboler (10-A): Betalar max 80 mynt när du spelar med insatsnivå 1.
  • Människorna: Betalar 180 mynt vid fem likadana symboler.
  • De mindre aporna: Betalar som mest 400 mynt.
  • De större aporna: Betalar som mest 600 mynt.
  • Scatter-symboler: Båda symbolerna föreställer varsin apa med titeln på respektive film. Är värda mellan 40 och 1 000 mynt. Betalar 10 respektive 15 free spins vid minst tre likadana symboler.
  • Wild-symboler: Har texten ”wild” skrivna på sig. Är värda mellan 40 och 600 mynt och ersätter alla symboler utom scatter- och bonussymboler.

Bonusfunktioner i Planet of the Apes

Förutom de vanliga funktionerna har Planet of the Apes två bonusfunktioner; Rise Bonus på den vänstra spelplanen och Dawn Bonus på den högra spelplanen. Rise Bonus triggas om bonussymbolen landar på det första hjulet. Du belönas då med en myntvinst för varje människo- och apsymbol som du snurrar fram i det här läget.

Dawn Bonus aktiveras om bonussymbolen med samma namn landar på det sista hjulet på den högra spelplanen. Den här bonusfunktionen innebär att alla människosymboler och apsymboler som finns där förvandlas till en och samma symbol som i sin tur ökar dina chanser till vinst. Detta sker endast på den högra delen av spelplanen.

Slutord om Planet of the Apes

Planet of the Apes är en modern och innovativ slot från NetEnt. Den har 5×2 hjul, 3 rader och 40 vinstlinjer samt en RTP på 96,33 %. Spelet är inspirerat av filmerna i serien med samma namn från 2011 och 2014. I spelet finns bland annat wild-symboler, scatter-symboler, free spins och två bonusfunktioner. Spelet sticker ut från mängden med sina två spelplaner och passar alla som är nyfikna på spelautomater med många olika funktioner och vinstchanser!

Lanserades Oktober 2017
RTP 96,33%
Volatilitet Låg/Medium
Mjukvara NetEntertainment
Tema Apornas planet, film
Underhållningsnivå 5/5
Vinstlinjer 20x2
Hjul 5x2
Min. mynt per linje 20
Min./max insats 2 sek / 2000 sek
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 30 000 x Insatsen
Maxvinst i mynt 600 000
Bonusrundor/funktioner Wilds, Staplade wilds, Free spins, Dual-funktion, Rise Bonus, Dawn Bonus
Stöd plattformar PC,/Mac/IOS/Android

Relaterade slots