Pumpkin Smash

Volatilitet:

Medium
Av David
6 mars, 2019

Pumpkin Smash

"Pumpkin Smash är inspirerat av den mexikanska högtiden Día de muertos, där de döda besöker de levande för en dag. Fylld av färgglada skelett, blommor, festlig musik och massor av pumpor så klart. En härlig mix av lite kuslighet och mycket glada festligheter."

Volatilitet:

Medium

Introduktion till Pumpkin Smash

Pumpkin Smash är ett spännande spel som är väldigt vackert för ögat. Designen är väldigt detaljrik, ta dig gärna tiden att titta på de olika små pumpa-filurerna och andra småsaker som kikar fram kring spelplanen. Färgtemat avslöjar en vacker solnedgång som går i rosa och lila toner. Musiken i spelet är riktigt härligt att lyssna på, typiskt mexikanskt och knappast något man tröttnar på i första taget. RTP-värdet i detta spelet är hyfsat bra och ligger på 96,2%. Volatiliteten ligger på medelnivå vilket innebär något färre vinstutbetalningar men också att de vinster man får som spelare har ett värde som är något högre.

 • Bonusspel och freespins
 • Relativt låg maxvinst
 • Bonusen ger sällan freespins

Funktioner i Pumpkin Smash

Pumpkin Smash har en layout på 5 hjul och 3 rader, och spelet har 20 stycken fasta vinstlinjer. Denna videoslot har ett bonusspel och det gäller att få två eller fler pumpor . När dessa dyker upp aktiveras bonusspelet som går ut på att krossa pumpor och se vilka priser som gömmer sig.

 • 2 pumpor ger 60-2000 mynt
 • 3 pumpor ger 80-2500 mynt
 • 4 pumpor ger 160-5000 mynt
 • 5 pumpor ger 240-7500 mynt
 • 3-5 pumpor kan ge 7-32 freespins

I Pumpkin Smash finns där några olika symboler att hålla koll på. De som har något högre värde är de fyra döskallarna som är har smycken, hattar och mustascher. De andra som är det så kallade vanliga symboler, med lägre värde är hjärter, spader, ruter och klöver.

Symbolerna med högst värde är bonussymbolen som ser ut som en pumpa med texten ”bonus” på, två eller fler av dessa aktiverar bonusspelet. Wildsymbolen har texten ”wild” på och kan hamna på alla hjul och ersätter andra symboler för att skapa högre vinster. Vid högsta insats finns det möjlighet att nå maxvinstten på 360000kr.

Free spins-läget

För att kunna få freespins gäller det att få minst tre pumpor på spelplanen. Två pumpor aktiverar bonusspelet men det krävs minst tre för att vinna freespins. Slå sedan sönder pumporna och se vilka vinster du får.

 • 3-5 pumpor kan ge 7-32 freespins
 • 2-5 pumpor kan ge multiplikator x2-x7
 • 2-5 pumpor kan ge 60 – 7500 mynt

Slutord

Pumpkin Smash är ett underhållande spel med en väldigt snygg och detaljerad design. Musiken är passande och sätter en mysig atmosfär i spelet och ljudeffekterna är också bra. Detta är ett spel med både bonusspel och möjlighet till att få ganska många freespins. Båda dessa funktioner gör spelet extra roligt och det är ganska varierande, man blir definitivt inte uttråkad och kan sitta och spela en längre stund. Tyvärr är maxvinsten relativt låg jämfört med många andra slottar, men en maxvinst på 360000kr är ändå inte dåligt och inget man tackar nej till!

Lanserades Oktober 2017
RTP 96,2%
Volatilitet Medium
Mjukvara Yggdrasil
Tema Skräck,Fantasi,Äventyr,Halloween
Underhållningsnivå 4/5
Vinstlinjer 20
Hjul 5x3
Min. mynt per linje Okänt
Min./max insats 1 sek / 1 000 sek
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel Okänt
Maxvinst i mynt 100 000
Bonusrundor/funktioner Freespins, Bonusspel, Multiplikatorer
Stödda plattformar PC/Mac/iOS/Android/

Relaterade slots