Reptoids

Volatilitet:

Låg
Medium
Av David
12 mars, 2019

Reptoids

"Du har enbart din detektor till hjälp för att hitta de förskräckliga Reptoids som ser ut som människor men är något helt annat. Hitta dem eller scatters, fina belöningar väntar"

Volatilitet:

Låg
Medium

Introduktion till Reptoids

Yggdrasil har verkligen lyckats i denna videoslot, grafiken är utöver det vanliga. Introduktionen är som en riktig film där du ser män i mäktiga positioner som är Reptoids, läskigt och väldigt snyggt gjort. Med en bra handling kan man spela på högsta underhållningsnivån. Det går en detektor över spelplanen och landar på olika ställen för varje spinn. Om den landar på en av de högre symbolerna som är bilder, då förvandlas de till Wilds. Om den landar på en Scatter, då får du Free spins. Många vinstchanser finns och alla extra funktioner är riktigt roliga. Landar du fem scatters får du 100.000 mynt. Trots mystiken som blandas med skräck får du också många glädjestunder i Reptoids.

  • Intressant tema. Utomjordingar som tar över?
  • Retrigger möjlighet i FreeSpins funktionen
  • Relativt svårt att träffa scattersymbolen
  • Behov finns för ett extra minispel

Funktioner i Reptoids

Spelplanen har fem hjul på tre rader, där har du 20 fasta vinstlinjer som räknas från vänster. Det speciella är att symbolerna förändras om detektorn landar och förvandlar Reptoids till Wilds, helt plötsligt kan stora delen av spelplanen vara Wilds och ge dig stora myntvinster.

  • 3-5 guldiga medajer ger 10, 20 och 100 mynt.
  • 3-5 unga sjuksköterskor ger 24, 80 och 600 mynt.
  • 3-5 av borgmästaren ger 50, 150 och 1000 mynt.

De höga symbolerna är i form av 6 olika personer i olika sorters positioner. Det finns sjuksköterska, borgmästare, militär och flyvärdinna bland andra. De lägre symbolerna är olika medaljer och de passar också väldigt bra in i denna slot. Wild-symbolen är personen på bilden i sin riktiga form som Reptoid och Scattern är ett guldigt mynt med texten på sig. Alla symboler är väl genomtänkta och bra utförda.

Landa Scatters ger dig fina extra vinster, till exempel ger 5 scatters hela 100.000 i mynt. Maxvibsten i denna slot är 500.000 mynt, om du satsar Max Bet får du hela 2,5 milj kr.

Free spins-läget

För att få 7 Free spins behöver din detektor landa på en Scatter-symbol. Sedan får du extra i mynt för varje extra Scatter som landar på samma runda. I Free spin-läget får du 2 extra Free spins om du upptäcker Reptoids som är 2 eller fler. Som mest kan du få 6 extra Free spins.

  • 1 Scatter som blir upptäckt av detektor ger 7 Free spins.
  • 5 Scatters ger 7 Free spins samt 100.000 mynt.

Slutord

Detta är en slot för alla som älskar stora vinster, de som älskar SciFi blandat med lite skräck. Reptoids är utomjordingar som förvandlar sig mäktiga människor och tar över allt på vår planet, du vet inte vem som är fiende eller vän. Men denna slot är även för dem som uppskattar slots med det där lilla extra, du måste inte älska aliens för att älska denna slot. Hela spelet är väldigt snyggt gjort och ljuden är som tagen från en SciFi-film. Oavsett hur länge man spelar blir man inte uttråkad eftersom detektorn hela tiden ger dig extra spänning. Yggdrasil har lanserat en välgjord videoslot med anor från filmer som alltid blir populära. Maxvinsten är mäktiga 2,5 milj kr som troligen lockar om inget annat skulle göra det.

Tänk på serier som V, då får du en bra bild av denna videoslot. Bästa med denna slot är den detektor som förvandlar Reptoids till Wilds och Scatters till Free spins och myntvinster. Det sämsta är att Scatter inte kom fram ofta.

Reptoids kan förvandla sig till vanliga människor och de vill inget mindre än att förgöra oss.

Lanserades November 2017
RTP 96,10%
Volatilitet Låg/Medium
Mjukvara Yggdrasil
Tema Skräck, Äventyr, Sci-Fi
Underhållningsnivå 4/5
Vinstlinjer 20
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 0,1 kr
Min./max insats 1 kr – 1000 kr
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 5 000 000
Maxvinst i mynt 50 000
Bonusrundor/funktioner Freespins, Random Detector, Wildsymbol och Scatter.
Stödda plattformar PC/Mac/iOS/Android.

Relaterade slots