Secrets of Horus

Volatilitet:

Medium
Av David
30 mars, 2019

Secrets of Horus

"Secrets of Horus är en relativt snygg och enkel slot från NetEnt med ett tema av det forntida Egypten. Spelet har några få och klassiska funktioner i form av wild-symboler, free spins och multiplikatorer. Det här gör att spelet passar lite extra bra för nybörjare."

Volatilitet:

Medium

Introduktion till Secret of Horus

Secrets of Horus tar dig med på en resa till Egypten med sina pyramider och gudar. I centrum för spelet står himmelsguden Horus, men du får även stöta på andra gudar i spelet. Secrets of Horus är tillverkad av den populära spelutvecklaren NetEnt och automaten lanserades under 2009. Den har en RTP på 96 %.

Såväl grafik som bakgrundsljud är välutvecklat och precis som många andra spel från NetEnt inger spelet en bra helhetsupplevelse. Secrets of Horus är uppbyggd av 5 hjul med 3 rader och 20 justerbara vinstlinjer, vilket är en vanlig uppsättning bland spelautomater. Den minsta myntinsatsen är 0,02 och det finns en knapp för maxinsats om du vill satsa mycket. Maxvinsten i spelet ligger på 120 000 mynt och du kan spela Secrets of Horus såväl på dator som på surfplatta eller mobiler. Här finns även en knapp för autoplay, vilket gör att du kan luta dig tillbaka och låta sloten snurras om automatiskt gång efter annan.

  • Mycket snygg och välgjord slot trots sin ålder
  • Vinster som multipliceras när du vinner med wilds och scatters
  • Något låg maxvinst i jämförelse med många andra slots
  • Inte särskilt många specialsymboler och inget bonusspel

Funktioner i Secret of Horus

Secrets of Horus är en enkel slot, där NetEnt har valt att fokusera på några få funktioner i stället för många sådana. Till att börja med betalas vinster ut sett från vänster till höger, och den bäst betalande standardsymbolen är det blå ögat följt av den gyllene ringen. Minst värda är de typiskt egyptiska symbolerna. Fågelguden som är gestaltad framifrån fungerar som wild-symbol i spelet, vilket innebär att den kan ersätta andra symboler och skapa vinster där det annars inte finns någon vinst. Vinster med wild-symbolen multipliceras dessutom med två. I spelet finns det också en rad free spins att kamma hem. Du kan läsa om dem längre ner.

  • De små egyptiska symbolerna är värda mellan 5 och 200 mynt när du spelar med insatsnivå 1
  • Kartan och den större fågeln är värda mellan 10 och 250 mynt
  • Anubis i krukan är värd mellan 15 och 500 mynt
  • Ringen är värd mellan 2 och 500 mynt
  • Det blå ögat är värd mellan 3 och 750 mynt

Free spins i Secrets of Horus

Free spins är en populär funktion bland spelare. I Secrets of Horus utlöses de av scatter-symbolen, som är utformad som en färgglad skarabé med lika färgglada vingar. Vinsterna med den här symbolen ligger till att börja med på mellan 2 och 500 mynt och dessutom multipliceras vinsterna och kan ge ett rejält tillskott i spelkassan.

Om du lyckas snurra fram minst tre scatter-symboler belönas du med free spins. Dessa är 15 till antalet. I free spins-läget multipliceras dessutom alla dina vinster med tre, och du har möjligheten att snurra fram ännu fler free spins om du landar fler scatter-symboler. Om inte tas du tillbaka till grundspelet när gratissnurren är slut.

Slutord om Secrets of Horus

Secrets of Horus är ett spel utvecklat av NetEnt och som lanserades under 2009. Här spelar du på fem hjul, tre rader och med 20 justerbara vinstlinjer. Temat är forna Egypten och dess gudar, med himmelsguden Horus i centrum. I spelet hittar du specialfunktioner som wild-symboler, free spins och multiplikatorer. Sloten är mycket enkel, vilket gör att den passar de flesta spelare!

Lanserades Juni 2009
RTP 96%
Volatilitet Medium
Mjukvara NetEntertainment
Tema Egypten, Gudar
Underhållningsnivå 3/5
Vinstlinjer 20
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 1
Min./max insats 0,2 sek / 400 sek
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel Okänt
Maxvinst i mynt 71 676
Bonusrundor/funktioner Scatters, Wilds, Free spins, Multiplikatorer
Stödda plattformar PC/Mac/iOS/Android/

Relaterade slots