Spelet fungerar Rapportera ett problem

  Varför fungerar inte det här spelet?

  Wolf Gold

  Av David
  22 april, 2020
  Snurra de spännande Money Respinnen eller försök vinna en av de 3 olika jackpottarna till vargarnas ylande i spelautomaten Wolf Gold.
  • De ylande vargarna och den vackra bakgrunden skapar en väldigt stämningsfull atmosfär.
  • Money Respin kan ge väldigt stora vinster.
  • Bara 5 freespins per gång.
  • Symbolerna är oinspirerande.

  Introduktion till Wolf Gold

  Vi är inte säkra på varifrån vargen har fått guldet den sitter på men i denna recension skall vi försöka ta reda på hur du kan få en del av det. Sloten Wolf Gold tar dig ut till ödemarkerna någonstans i USA. Det är en djurinspirerad slot med 3 olika jackpottar, jättesymboler och ett spännande frispelsläge.

  Designen i Wolf Gold är en blandning mellan det moderna och det gamla. Den har en modernt designad bakgrund medan symbolerna ser ut som de skulle komma från ett förgånget årtionde. Spelutvecklaren Pragmatic Gaming som har utvecklat sloten har spelat in en massa djurläten som konstant hörs i bakgrunden medan man spelar. Du kan höra kvittrande fåglar och ylande vargar som faktiskt gör spelupplevelsen lite kuslig.

  Wolf Gold lanserades i april 2017 och den har en återbetalningsprocent (RTP) på 96,01% och en volatilitet som av utvecklaren Pragmatic Play får 6 på en skala från 1 till 10, d.v.s. medel. RTP:n är rättvis eftersom den är linje med vad de flesta spelautomater idag har. Volatiliteten är också bra på många sätt eftersom en medelvolatilitet innebär att sloten inte avviker särskilt mycket från RTP:n, den ger alltså medelstora vinster rätt så ofta.

  Funktioner i Wolf Gold

  Det är inga finurligheter med spelautomatens upplägg. Du spelar med 5 hjul, 3 rader och du har 25 vinstlinjer att skapa dina vinstkombinationer på. Du kan inte ändra antalet vinstlinjer i spel, men genom att klicka på + och – knapparna kan du justera ditt myntvärde och hur många mynt du vill spela per spellinje. Som du kan se ändras också jackpottarnas värde då du ändrar din insats.

  De högst betalande djursymbolerna är följande:

  ● 3-5 bisonoxar ger dig 1 – 20 gånger din insats.
  ● 3-5 örnar ger dig 0,8 – 16 gånger din insats.
  ● 3-5 hästar ger dig 0,6 – 12 gånger din insats.

  Symbolerna känns inte särskilt moderna men de är ändå vackert designade. De består av olika vilda djur och de har dessutom olika färgers bakgrund vilket gör dem ännu lättare att skilja från varandra. Ett antal tråkiga kortsymboler som inte betalar särskilt mycket finns det också.

  20 gånger din insats per vinstlinje, som är maxvinsten i Wolf Gold, är inte särskilt imponerande. Vi får ändå inte glömma att det finns 3 olika jackpottar som vi kommer berätta mer om under nästa rubrik.

  Free spins-läget

  Scattersymbolen känner du igen från texten “scatter” och bilden på ödemarken vid solnedgången. Får du 3 av denna var som helst på hjulen får du 5 freespins. Det går att omaktivera freespinnen genom att få ytterligare 3 scattersymboler då du snurrar dem, men 5 stycken känns ändå mycket snålt. Många spelautomater erbjuder 10 eller till och 15 freespins åt sina spelare. Den enda andra saken som är speciellt med dessa freespins att hjul 2, 3 och 4 täcks av jättesymboler. Har du tur kan du alltså få vinstkombinationer på många vinstlinjer samtidigt.
  De olika jackpottarna får vi såklart heller inte glömma. På varje hjul finns så kallade Money Symboler som alltid har ett förvalt värde eller texten Mini eller Major Jackpot. Dessa symboler fungerar på följande sätt:

  – Då du får 6 stycken Money Symboler på en och samma spelrunda aktiveras bonusfunktionen Money Respin.
  – Alla standardsymboler tas bort från hjulen och ersätts med Money Symboler och tomrum.
  – Du börjar med 3 respins och varje ytterligare Money Symbol som landar på hjulen kommer fastna och vara med i nästa respinn.
  – Bonusrundan fortsätter tills dina respins är slut eller tills alla positioner på hjulen täcks av en Money Symbol.
  – Efter att du spelat alla respins kommer värdet på alla Mystery Symboler adderas och detta utgör sedan din vinst. Om du däremot lyckas täcka alla 15 positioner på hjulen så vinner du slotens Mega Jackpot.

  Slutord

  Wolf Gold är på många sätt en underhållande spelautomat. Det finns jackpottar du kan vinna och mycket spännande respins som nästan garanterar stora vinster. Frispelsläget innehåller jättesymboler men tyvärr får man bara 5 freespins per gång. Såklart vill vi ha fler än det.

  Wolf Gold är inget mästervärk på något sätt, men den gav oss ändå en mycket underhållande spelstund och är en spelautomat vi definitivt kan rekommendera.

  Lanserades April 2017
  RTP 96,01 %
  Volatilitet Medium
  Mjukvara Pragmatic Play
  Tema Natur
  Underhållningsnivå 2
  Vinstlinjer 25
  Hjul 5x3
  Min. mynt per linje 1
  Min./max insats 2,5 kr – 1250 kr
  Jackpott Ja
  Maxvinst för basspel 625 000
  Maxvinst i mynt 250 000
  Bonusrundor/funktioner Freespins, Respins
  Stödda plattformar PC/Mac/iOS/Android

  Relaterade slots