Def Leppard Hysteria

Av Wille
25 november, 2021
Förbered dig för fullständig hysteri när Def Leppards egna automat släpps i februari 2022. I denna titel från Play´N Go får du bekanta dig med de kända bandmedlemmarna Joe Elliot, Rick Savage, Pete Willis och Steve Clark – samtidigt som all underhållning levereras med en toppmodern och högvolatil matematisk modell. Låten ”Hysteria” hör självklart till, men vi förväntar oss även inslag av andra hits när det väl är dags för lansering!
  • Baserad på ett otroligt välkänt rockalbum
  • Efterlängtad lansering
  • Ej lanserad ännu
  • Flexibel RTP

Förbered dig för en omtumlande rockfest när Def Leppard Hysteria når spelsajterna i början av nästa år. Gillar du melodiska toner och härliga riffs är detta verkligen spelet för dig, särskilt med tanke på att du kan återförena dig med en av de bästsäljande albumen från det populära bandet.

Hårdrocksgudarna som skapat låtar som Women, Animal och Hysteria får äntligen en egen automat, men det är dessutom den svenska utvecklaren Play´N Go som står för underhållningen. Denna utvecklare har tecknat flera framgångsrika samarbetsavtal med stora varumärken, och vi förväntar oss givetvis en rejäl dos av 80-tals vibbar från deras senaste skapelse.

Introduktion till Def Leppard Hysteria

Det vi vet redan nu är att ytan kommer bestå av 5 hjul, 7 rader och insatser från 2 till 1 000 kronor per omgång. Gällande volatiliteten kommer den vara justerad till hög, något som inte kommer som en överraskning med tanke på trenden om maximal spänning.

Vi förutsätter däremot en flexibel RTP då Play´N GO brukar använda varierande återbetalningsprocent i sina slots. Bonuslägen, basspelet och maxvinster har vi däremot ingen aning om för tillfället. Denna förhandstitt uppdateras dock löpande, så fort ny information kommer in från utvecklaren.

Bonusrundor i Def Leppard Hysteria

Här nedan går vi igenom bonusfunktionerna som hittas i spelet, men även hur de fungerar i praktiken.

Frispelsomgången

Så fort vi vet mer kommer vi uppdatera denna sektion av recensionen, men vi är ändå rätt säkra på att free spins kommer ingå. Hur många, samt om läget kan förlängas vågar vi däremot inte svara på.

Andra bonuslägen

De allra flesta spelautomater från denna utvecklare innehåller mer än en bonusrunda, men vi får helt enkelt avvakta och vänta in ytterligare detaljer.

Tema i Def Leppard Hysteria

Om du har saknat svängiga och rockiga spel kan vi glädja dig med att du kommer få en hel del av den varan. Enligt de tidiga skärmdumparna vi fått tag på verkar det som att det hela utspelar sig på en stor scen med tillhörande strobljus, samtidigt som symbolerna består av bokstaven W i metall, olikfärgade kortlekssymboler, stjärnor och medlemmar från bandet.

Till höger om ytan finner du triangeln som även hittas på albumets omslag. Vi tror också att denna har något att göra med en bonusfunktion, men det är fortfarande för tidigt att sia om hur den i så fall fungerar.

Gränssnittet ser dock bekant ut med alla de tillhörande knapparna du kan förvänta dig, till exempel för att snurra, ställa in insatser, samt justera autoplay. Vi är även ganska säkra på att du kommer bli bemött av flera låtar från albumet Hysteria, något som förmodligen inte kommer som en överraskning.

Hur känslan, musiken och de visuella effekterna ser ut i slutändan kan du läsa mer om i vår kompletta genomgång som publiceras i ett senare skede.

Sammanfattning av Def Leppard Hysteria

Det är ovanligt mycket surr kring spelet redan nu, trots att lanseringsdatumet inte är förrän i februari nästa år. Anledningen till detta är förmodligen att väldigt många fans av bandet har saknat en egen automat där de kan återförenas med hitlåtar som hittas på skivan ”Hysteria”.

Albumet har faktiskt sålt över 20 miljoner exemplar runt hela världen och är en av de mest köpta hårdrocksalbumen någonsin. Några av låtarna som spelats allra mest är ”Love Bites” och ”Pour Some Sugar On Me”.

Förvänta dig rejält med attityd och rockiga omgångar den 3:e februari när spelet släpps. Du hittar det dessutom på alla casinon som samarbetar med Play´N Go!

Lanserades 3:e februari 2021
RTP Oklart
Volatilitet Hög
Mjukvara Play´N Go
Tema Bandet Def Leppard
Underhållningsnivå 5/5
Vinstlinjer Oklart
Hjul 5x7
Min. mynt per linje 0,20
Min./max insats 2 – 1000 kr
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel Oklart
Maxvinst i mynt Oklart
Bonusrundor/funktioner Inte tillgängligt i dagsläget
Stöd plattformar PC/Mac/IOS/Android

Relaterade slots