Spelet fungerar Rapportera ett problem

Varför fungerar inte det här spelet?

Dwarfs Gone Wild från Quickspin

Dwarfs Gone Wild

Av David
13 september, 2019
Är du redo för ett spännande och roligt äventyr tillsammans med de galna dvärgarna i Dwarfs Gone Wild? Snurra runt bland exempelvis multipliers, free spins och wild reels, men se till att hålla ett öga på dvärgarna
 • Dwarfs Gone Wild har ett roligt och nostalgiskt tema.
 • De olika wild-funktionerna är något utöver det vanliga.
 • Inte allt för höga vinster.
 • Vi hade velat se mer inslag från självaste historien i bonusspel o.s.v.

Introduktion till Dwarfs Gone Wild

Vi skulle våga tro att de flesta spelare är bekanta med sagan om de Snövit och de sju dvärgarna. Många spelare gillar också att spela slots med bekanta teman och det har spelutvecklaren Quickspin förstått då de skapat sloten Dwarfs Gone Wild.

Det är en sagolik slot med en tecknad design som är rätt så rolig. Hjulen är fyllda av lustiga dvärgar i olika designer och så klart hittar du också Snövit. Utöver alla de unika symbolerna så har sloten också ett antal bonusfunktioner som livar upp spelandet. Freespins och en Magic Mirror Feature är bara några av bonusarna du får läsa om i vår slotrecension.

Funktioneri Dwarfs Gone Wild

Magic Mirror Feature är en av funktionerna i Dwarfs Gone Wild. Denna startas då du får en Magic Mirror-symbol var som helst på det tredje hjulet. Om du inte vet vilken denna symbol är så är det symbolen på en spegel. Då detta sker så får du 2 respins men med 300 extra Snövit-symboler på hjulen. Eftersom Snövit är den högst betalande symbolen så är detta inte så tokigt. Vi skulle ändå ha uppskattat om dessa symboler skulle ha låst sig fast på hjulen under respinnen för en chans att få ännu större vinster.

Free spins-läget

I vänster hörn av sloten hittar du en mätare som fylls vid vinst med en dvärg. Denna mätare låser upp olika funktioner som sedan används i frispelsläget. Frispelsläget i sin tur aktiveras av 3 scattersymboler på hjul 2, 3 och 4. Du får alltid 7 freespins och beroende på hur många gånger du har fyllt mätaren kommer du få någon av följande funktioner i freespinnen:

 • Spreading wilds – En dvärg kastar en wild på skärmen som skapar 2 – 4 jokrar.
 • Rolling wilds – En slumpmässig wild placeras ut på hjul 3, 4 och 5. Du får sedan respins och wilden rör sig vänsterut vid varje respinn.
 • Spreading wilds – Ger en exploderande wild som ger ytterligare 2 till 4 wilds i närliggande positioner.
 • Throwback wilds – En dvärg kastar ut mellan 2 till 5 wilds på slumpmässiga positioner.
 • Helhjuls-wilds – Den starkaste dvärgen kan ge dig 1 eller 2 hjul helt fyllda med wilds.
 • Free wild – Placerar en wildsymbol i den bästa hjulpositionen.
 • Extra Free Spins – Du får 3, 4 eller 5 extra freespins.
 • Vinstmultiplikator – Vid vinst multipliceras vinsten med 2x, 3x eller 5x

Det finns alltså väldigt många olika bonusfunktioner i frispelsläget. Det känns nästan som om inget frispelsläge är det andra likt vilket så klart håller sloten intressant en längre stund.

Slutord

Quickspin gillar att skapa slots baserade på gamla sagor och historier. De har skapat slots om De tre små grisarna, Sinbad, De tre musketörerna och nu också Snövit och de sju dvärgarna. Detta är inte oss emot eftersom dessa teman så klart alltid väcker en slags nostalgi i oss som spelar.

Även om vi tycker att sloten är väldesignad så är det faktiskt i frispelsläget denna slot skiner. Beroende på hur många gånger du fyller mätaren till vänster om hjulen så varierar funktionerna i frispelsläget. Du får olika många wilds och inte nog med det så visas olika animeringar för varje funktion. Du får därför bekanta dig närmare med var och en av de 7 dvärgarna vilket skapar en slags förhållande med slotens olika karaktärer. Det hela blir alltså en väldigt mysig spelupplevelse med en historia som är personlig och där det hela tiden händer någonting.

Lanserades Juni 2018
RTP 96,49 %
Volatilitet Medium/Hög
Mjukvara Quickspin
Tema Sagor, Dvärgar, Gruvor
Underhållningsnivå 3/5
Vinstlinjer 20
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 1
Min./max insats 2 sek - 1 000 sek
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 2535 x Insatsen
Maxvinst i mynt 30 000
Bonusrundor/funktioner Free spins, bonusspel, olika wildsymboler
Stödda plattformar PC/Mac/iOS/Android

Relaterade slots