Spelet fungerar Rapportera ett problem

  Varför fungerar inte det här spelet?

  Ecuador Gold

  Volatilitet:

  Hög
  Av David
  2 september, 2019

  Ecuador Gold

  "Följ med in Sydamerikas magiska regnskog tillsammans med upptäcksmannen Kane. Hjälp Kane leta efter de hemligheter som gömmer sig i det dolda templet Temple of Luck och bada i free spins och andra bonusfunktioner. Nu ger vi oss av!"

  Volatilitet:

  Hög

  Introduktion till Ecuador Gold


  Elk Studios har skapat en fantastisk slot som utspelar sig i den Sydamerikanska regnskogen för att hitta det gömda guldet. Ecuardor Gold är en helt ny slot som lanserades den 19:e februari i år, 2019 vilket betyder att den inte ens funnits i en månad. Vi får lära känna Kane som är spelets huvudperson som reser genom regnskogen och som dessutom hittar det gömda templet vid namn Temple of Luck. Templet ruvar på många hemligheter, och inte minst en hel del glimrande skatter som Kane vill komma åt. Ecuador Gold ger dig lavinfunktioner, ökande antal vinstlinjer, symboler som expanderar, bonusspel och mycket mer. Spelets volatilitet är hög, vilket innebär att det inte är ett spel för den stillsamma spelaren. RTP ligger på 96,1 % vilket inte är allt för utstickande då många spel ligger kring den procentsatsen.

  • Temat är träffsäkert och grafiken får 10 poäng
  • Bonusfunktionerna höjer spelet
  • Trots att grafiken är snygg kan temat kännas en aning uttjatat
  • Ny slot är lika med osäkerhet, vi vet ännu inte om någon vunnit den där jackpotten vilket kan skrämma folk

  Funktioner i Ecuador Gold

   

  Layouten på Ecuador Gold ser lite annorlunda ut om man jämför med liknande slots, här spelar du på 6 hjul där raderna varierar mellan 4 och 8 stycken. Det som sticker ut allra mest är vinstlinjerna som ändras och som minst har du 4 096 vinstlinjer och som mest 262 144 – inte alls dåligt.

  Symbolerna i spelet är inspirerade av aztekernas kultur i form av krokodiler, ormar, solar, kors, stjärnor, leoparder och fåglar. Huvudkaraktären Kane är även han en symbol i spelet och är den högst betalande – lyckas du få sex stycken sådana på en vinstlinje vinner du 3x din insats. Alla symboler kommer i fyra olika storlekar som ser ut på följande vis: 1 x 1, super 2 x 2, mega 3 x 3 till den största som kallas för epic 4 x 4.

  Det finns ingen progressiv jackpott i Ecuador Gold, däremot finns det en jackpott. Om du har tur kan du få en vinst på 2 500 gånger din insats vilket räcker gott och väl för att inte sakna en progressiv jackpott. Som minst kan du satsa 2 kronor och som mest kan du sats 1 000 kronor på dina snurr.

  Free spins-läget

   

  Spelet innehåller givetvis bonussymboler som kan trigga igång Elk Studios free spins här får du olika mängder med free spins beroende på hur många sådana som landar. Den maximala vinsten av free spins ligger på 25 stycken då du måste ha fått sex bonussymboler under samma runda. För varje vinst med en free spin ökar spelplanens storlek och ger dig fler vinstlinjer.

  Free spins och funktioner

  • 3 scatters = 10 free spins
  • 4 scatters = 15 free spins
  • 5 scatters = 20 free spins
  • 6 scatters = 25 free spins
  • Wild-symbolerna som landar under free spins-rundan stannar kvar på hjulen
  • Avalanche feauture – en lavinfunktion där varje vinst utökar antalet vinstvägar. Vid varje vinst exploderar symbolerna så att nya symboler ramlar ner på spelplanen.
  • Super, Mega och Epic symboler – Alla symboler finns i 4 storlekar (1×1, 2×2, 3×3 samt 4×4)

  Slutord

  Är du taggad på att testa på ett spel med riktigt hög volatilitet där det rasslar till med bonusfunktioner och free spins är Ecuador Gold någonting för dig. Den fartfyllde spelaren kommer älskar spelet då Ecuador Gold ger action och en härlig berättelse. ELK studios har lyckats hålla intresset uppe med sin jackpott där du kan vinna 2 500 x insatsen och även alla de bonusfunktioner som spelet erbjuder.

  Det tråkiga är att temat är uttjatat då många spelutvecklare tänkt i samma bana och har snarlika symboler och bakgrund. Det som verkligen räddar spelet är alla funktioner som gör att man inte riktigt tänker på det uttjatade temat. Vad väntar du på, testa på denna rykande heta slot idag på ett casino som erbjuder en gratisversion!

  Lanserades Februari, 2019
  RTP 96,1 %
  Volatilitet Hög
  Mjukvara ELK studio
  Tema Äventyr
  Underhållningsnivå 4
  Vinstlinjer 4 096 – 262 144
  Hjul 6 X 4-8 (5x3, 3x3 etc.)
  Min. mynt per linje 1
  Min./max insats 2 kr – 1 000 kr
  Jackpott Ja
  Maxvinst för basspel 2 500 x insatsen
  Maxvinst i mynt 250 000
  Bonusrundor/funktioner Freespins, Bonusspel
  Stöd plattformar PC/Mac/iOS/Android

  Relaterade slots