Flowers Christmas Edition

Volatilitet:

Hög
Medium
Av David
5 mars, 2019

Flowers Christmas Edition

"Dina favoritblommor återvänder i vit skrud – med mjuk snö och vackra juldekorationer är Flowers Christmas Edition redo att sätta dig i rätt stämning inför året mysigaste högtid. Föregångaren Flowers är en klassiker som länge varit omtyckt av spelare, tack vare sin funktion där du kan vinna stora vinster med dubbla symboler. Vill du välkomna december samtidigt som du har chansen att kamma hem en extra pott till årets julklappar, ska du testa några spins på denna julversion! "

Volatilitet:

Hög
Medium

Introduktion till Flowers Christmas Edition

I Flowers Christmas Edition har årstiderna skiftat från sommar till vinter och alla blommor har blivit täckta med snö. Även wild-symbolen ser annorlunda ut och har blivit en snöflinga med en tomteluva i stället för en sol, som den är i föregångaren Flowers. I bakgrunden ser du dessutom en uppsjö av snöflingor mot en blå bakgrund. NetEnt har med andra ord lyckats skapa ett trevligt och stämningsfullt vintertema i sin julversion av sloten.

Flowers Christmas Edition är uppbyggd i klassiskt slot-format med 5 hjul och 3 rader, och du kan roa dig med 30 vinstlinjer. Precis som i originalversionen är det 3 kronor per spinn som är det lägsta beloppet att satsa. Föredrar du att spela större summor kan du satsa 750 kronor per spinn. Om du vill testa på sloten innan du spelar för dina egna pengar kan du prova gratisversionen som finns tillgänglig på de flesta casinon som samarbetar med NetEnt. Flowers Christmas Edition har en RTP på 96,32 %.

 • Ett trevligt jultema som är perfekt när du vill komma i rätt stämning för vintern.
 • Dubbla symboler som ger dig större vinstchanser.
 • Lägsta nivån per spinn är 3 kronor, vilket är högre än många andra slots.
 • Det kan dröja länge innan du får free spins.

Funktioner

Du som är bekant med Flowers sedan innan kommer känna igen dig då symbolerna och funktionerna är desamma. Det som sticker ut i Flowers-spelen är att alla premium-symbolerna (blommorna och växterna) kan dyka upp på hjulen i par om två. De dubbla symbolerna räknas som två ensamma symboler vilket förstås höjer vinstchanserna.

Om du får minst fyra stycken free spins-symboler, som också finns i dubbel-version, kommer du att trigga free spins-läget. Det behövs endast två dubbelsymboler för att detta ska ske. Då belönas du med allt från 10 till 30 gratisrundor beroende på antalet symboler. Alla dina vinster kommer dessutom att multipliceras med minst 2x din insats. Du har även möjlighet att vinna nya gratissnurr under free spins-läget. Under gratisrundorna förvandlas alla wild-symboler till så kallade stacked wilds och faller ner i klungor på hjulen. Det finns alltså chans att du lyckats täcka en stor del av spelplanen med endast wild-symboler vilket skulle betyda en riktig storvinst!

 • Wild: Snöflinga som ersätter alla andra symboler i spelet förutom scatter-symbolen och dubbla symboler.
 • Free spins-symbol: Ett leende moln som kan dyka upp på alla fem hjulen som både enkel och dubbel. Fyra free spins-symboler triggar free spins-läget.
 • Ros: Bästa symbolen i spelet, bortsett från specialsymbolerna. Ger 2 000 mynt vid tio stycken på en vinstlinje om du spelar med insatsnivå 1.
 • Solros: Slotens näst bästa symbol som ger 1 800 mynt vid tio på en vinstlinje.
 • Grön växt: Den tredje bästa symbolen som ger 1 600 mynt.
 • Rosa näckros: Symbol som ger 1 400 mynt vid tio stycken.
 • Blåklocka: Slotens lägst betalande premiumsymbol – 1 200 mynt.
 • Ess – Knekt: De lägst betalande symbolerna i sloten. Ger mellan 100–200 mynt när fem likadana symboler landar på en vinstlinje.

Slutord

Flowers Christmas Edition är en perfekt slot att roa dig med när du vill få den där extra julkänslan. Sloten är, precis som föregångaren Flowers, ett snyggt designat spel med tacksamma funktioner som för spelet framåt i en behaglig takt. Här kan du dessutom njuta av dubbla symboler som kan dryga ut julkassan lite extra för dig! Det är under det trevliga free spins-läget som spelet visar sig från sin bästa sida och här finns även stacked wilds som höjer nivån ytterligare. Gör dig bekant med julblommorna du med!

Lanserades December 2015
RTP 96,32%
Volatilitet Medium/Hög
Mjukvara NetEntertainment
Tema Blommor, Jul, Vinter
Underhållningsnivå 3/5
Vinstlinjer 30
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 30
Min./max insats 3 sek / 750 sek
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 25 000 x Insats
Maxvinst i mynt 75 000
Bonusrundor/funktioner 2x symboler, Free spins, Wilds
Stödda plattformar PC, Mac, IOS, Android

Relaterade slots

Fördelar och nackdelar

 • Fördel: Ett trevligt jultema som är perfekt när du vill komma i rätt stämning för vintern.
 • Fördel: Dubbla symboler som ger dig större vinstchanser.
 • Nackdel: Lägsta nivån per spinn är 3 kronor, vilket är högre än många andra slots.
 • Nackdel: Det kan dröja länge innan du får free spins.