Spelet fungerar Rapportera ett problem

Varför fungerar inte det här spelet?

Genie Jackpots Megaways

Volatilitet:

Hög
Av David
1 april, 2019

Genie Jackpots Megaways

"Det finns absolut ingen hejd på specialfunktioner när du kliver in i Genie Jackpots Megaways värld. Här snurrar du omkring bland multiplikatorer, free spins och upp till 15 625 olika vinstvägar. Hoppa på tåget medan du kan, detta vill du inte missa!”"

Volatilitet:

Hög

Introduktion till Genie Jackpots Megaways

Redan 2015 släppte Blueprint Genie Jackpot som blev en stor favorit hos många spelare. Nu kommer uppföljaren där även megaways vävts in i spelet och vi vet vad det betyder – enormt många vinstvägar. Det är en relativt ”normal” RTP-procent på 96,5 %, men en hög volatilitet. Du kan satsa mellan 1 krona och 100 kronor när du spelar och har du tur kan du kamma hem hela 10 000 gånger din insats. De största vinsterna hittar du dock i bonusrundan där det finns hela 4 olika funktioner. Temat är lekfullt och färgglatt – ditt barnasinne vaknar verkligen till liv så häng med!

  • En uppföljare som är dubbelt så bra som den första versionen
  • Enormt många olika specialfunktioner som gör att det är en fröjd att spela
  • Relativt låg RTP
  • Låga maxinsatser

Funktioner i Genie Jackpots Megaways

När du spelar på Genie Jackpott Megaways kommer du se att det är konstruerat med 6 hjul och istället för vanliga rader och vinstlinjer finns det megaways. Det innebär att du har hela 15 625 olika vinstvägar vilket ökar vinsterna markant. Megaways är någonting som blivit stort på senare tid då fler och fler spel innehåller just denna funktion.

Spelets symboler är väldigt lekfulla och färgglada och får en att tänka på en gammal Disney-film. Det finns bland annat en magisk lampa som kan dyka upp när som helst under spelets gång. Den ger dig 4 olika val som kommer ge dig stora vinstchanser. De symboler som betalar ut minst är siffrorna 10, 9 samt bokstäverna A, K, J och Q – precis som i många andra spel. Det finns även en turban, en skattkista samt korslagda sablar. Givetvis finns det även en wild-symbol som består av en ande som bär en turban – wilden byter som vanligt ut alla andra symboler i hopp om en vinnande vinstkombination.

Det finns ingen progressiv jackpott i spelet, däremot finns det en ”jackpott-symbol” som är den symbol som betalar ut mest. Har du flyt och spelar rätt har du chans att vinna upp till 10 000 gånger din insats vilket kan bli riktigt mycket klirr i kassan. På grund av detta gör det ingenting att en progressiv jackpott inte finns.

Free spins-läget

Något som är lite annorlunda i Genie Jackpots Megaways är att det saknas en scatter-symbol. Däremot finns det en bonus-symbol som fungerar som en scatter som du behöver få för att kamma hem free spins. Free spins-läget består av bonusfunktionen ”Genie Jackpots” som ser ut på följande vis:

  • 3 bonussymboler låser upp ”Genie Free spins”
  • I Genie Free spins-rundan kan ”mystery symbols” dyka upp som ger dig vinster
  • Om lampor uppstår vinner du free spins

Slutord

Spelet är ett väldigt roligt spel som verkligen får fantasin att flöda och barnasinnet att återupplivas. Det är ett tema som en hel del andra spel har, men det som gör att just Genie jackpot megaways sticker ut är just på grund av megaways-funktionen. Det gör spelet så mycket mer intressant och ger dig så mycket större vinstchanser. Bonusspelet är roligt, det kunde varit lite mer avancerat, men det är en rolig funktion som dessutom ger bra utdelning. Spelet går även att spela via din mobil eller surfplatta vilket alltid är ett stort plus. Testa på det nya spelet redan idag och se till att spela med måtta!

Lanserades September 2018
RTP 95, 5 %
Volatilitet Hög
Mjukvara Blueprint
Tema Anden i lampan, Skatter, Äventyr
Underhållningsnivå 4/5
Vinstlinjer Upp till 15 625 vinstvägar
Hjul 6 rader + megaways
Min. mynt per linje 1
Min./max insats 1 sek - 100 sek
Jackpott Ja
Maxvinst för basspel 10 000 x Insatsen
Maxvinst i mynt 250 000
Bonusrundor/funktioner Free spins, Wilds, Bonussymboler
Stödda plattformar PC/Mac/iOS/Android

Relaterade slots