Spelet fungerar Rapportera ett problem

Varför fungerar inte det här spelet?

Goldwyn Fairies

Av Robert
9 maj, 2019

Goldwyn Fairies

"Följ med till en sagovärld med älvor, magi och förhoppningsvis en hel del vinster. Om mysiga berättelser och lyckliga slut gör dig varm i kroppen, logga in och sätt igång."

Introduktion till Goldwyn Fairies

Det finns inte bara en eller två älvor i denna slot, hjulen är faktiskt fyllda med älvor av alla de slag. Såklart utspelar sig sloten någonstans i skogen där älvor traditionell bor. Sloten har ett mysigt tema och bakgrundsmusiken låter som om den är tagen från en Disneyfilm. Designen är mycket grön men vi är ju i skogen trots allt.

Golden Fairies har en mycket enkel design med tydliga symboler som gör det lätt att se vad som händer. Det finns 3 olika wildsymbolen i sloten och vi kommer berätta mer om dessa spännande symboler senare i denna recension.

Goldwyn Fairies har en RTP på 96,28% vilket är rätt vanligt. Om du inte redan vet vad en RTP är så är det slotens återbetalningsprocent som visar hur mycket sloten i medeltal betalar tillbaka per krona satsad. Volatiliteten i Goldwyn Fairies är medel. En medelvolatilitet ger dig varken små vinster ofta eller stora vinster sällan, utan istället någonting däremellan.

  • Mysigt tema med bra ljudeffekter och grafik
  • Förutom att wildsymbolerna kan ersätta övriga symboler så kan de också starta slotens freespins och respins.
  • Vinsterna från symbolkombinationerna är på den lägre sidan.
  • En väldigt grön design, kan vara ett problem för färgblinda spelare.

Funktioner i Goldwyn Fairies

Goldwyn Fairies kör med det traditionella spelformatet med 5 hjul och 3 rader. Det finns 20 vinstlinjer som inte går att ändra. Du kan istället justera din totala insats från markerknappen på hjulens högra sida. Det finns många olika symboler på hjulen men symbolerna på älvorna är några av de viktigaste och kan ge dig följande vinster:

  • 3-5 gröna älvor ger 1,5 – 12,5x din insats.
  • 3-5 blåa älvor ger 1 – 10x din insats.
  • 3-5 lila älvor ger 0,8 – 9x din insats.
  • 3-5 gula älvor ger 0,5 – 7,5x din insats.

Symbolerna på de 4 älvorna är mycket rara och vi är mycket nyfikna över vilka deras magiska krafter är. Utöver dessa symboler finns det också 4 ädelstenar i färgerna röd, lila, orange och grön. Ädelstenssymbolerna betalar inte lika stort som älvsymbolerna men det är istället lättare att skapa vinstkombinationer med dessa.

Det finns inga riktigt stora vinster i Goldwyn Fairies och de flesta vinster från vanliga symbolkombinationer är ganska små. Maxvinsten är 25x din insats och denna får du för 5 wildsymboler på rad. Lyckas du få 5 wildsymboler på alla 20 vinstlinjer vinner du 500x din insats, vilket innebär en vinst på 1 250 000 kr om du spelar med maxinsatsen som är 2500 kr.

Free spins-läget

Det finns 3 wildsymboler i Goldwyn Fairies. Det finns en wildsymbol som är en helt vanlig wildsymbol, men det finns också en wildsymbol som kan ge dig respins och en annan wildsymbol som kan ge dig freespins.

  • Då en respinswild landar på det tredje hjulet får du ett antal respins med återkommande wilds (returning wilds). Positionen för returning wilds lyses upp omo en respinssymbol har landat där. Får du ytterligare respinssymboler under dina respins så får du fler respins. Efter att du inte får flera respinssymboler kommer du få ett sista snurr och alla positioner som lyser upp kommer få en wildsymbol.
  • 3 freespinwilds på hjul 1, 3 och 5 ger dig 10 freespins, varav de 9 första snurren samlar returning wilds. Under det sista freespinnet förvandlas alla dessa positioner till wildsymboler.

Slutord

Älvor är mycket mystiska figurer och så är också denna spelautomat. Den tar dig djupt in i skogen till en magisk sagovärld och det är minst sagt ett konstigt ställe att spela en spelautomat på.

Designen är ganska snygg och speciellt symbolerna är vackra. Vinsterna du kan få från de olika vinstkombinationerna är tyvärr på den lägre sidan och för att få chansen att vinna stort i Goldwyn Fairies, måste du också satsa stort. Vi gillade ändå de olika wildsymbolerna och möjligheterna till extrasnurr som dessa ger. Värt att nämna att detta var den första spelautomaten från spelutvecklaren Just For The Win. Inte alls dåligt.

Lanserades Maj 2017
RTP 96,28 %
Volatilitet Medium
Mjukvara Just For The Win
Tema Saga, Äventyr
Underhållningsnivå 2/5
Vinstlinjer 20
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 1
Min./max insats 1 kr – 2500 kr
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 1 250 000 kr
Maxvinst i mynt 158 250
Bonusrundor/funktioner Freespins, Respins
Stödda plattformar PC/Mac/iOS/Android