Spelet fungerar Rapportera ett problem

Varför fungerar inte det här spelet?

Iron Girl

Volatilitet:

Hög
Av David
13 mars, 2019

Iron Girl

"Yttre rymden, här kommer vi! Med Iron Girl och hjälparen Iron Armour får du chans att jaga och tillfångata brottslingar. Det finns goda chanser till belöning med Sticky Symbols och Multipliers"

Volatilitet:

Hög

Introduktion till Iron Girl

Du har hela yttre rymden som bakgrund. Med en lugnare technolåt som bakgrundsmusik kommer du lätt i stämning. Med Iron Girl som är Wild jagar du de utomjordiska skurkarna. När du får en vinnande kombination av dem kommer en extra display upp i ovankant. Sedan får du Re-spins så länge det kommer någon ny av den symbolen eller av Wild. När det inte kommer fler får du multipliers beroende på hur många du har samlat på dig. Du behöver minst 8 symboler för att bli belönad med multiplier. Denna slot har hög volatilitet och en RTP likt många slots gjorda av Play’n GO. De 96% är något lägre än man kanske hade önskat eftersom denna slot inte har några andra funktioner som kan höja spänningen mellan vinsterna. Att Iron Armour kommer regelbundet är det som gör att denna slot är trevlig att spela på.

  • Tänk att jobba som intergalaktisk Bounty Hunter, det gör du i denna slot. Och som hjälp har du flygande Iron Armour som ger Wild regelbundet.
  • En funktion är att du får samla på de höga symbolerna/skurkarna. Få 14 och din vinst blir femdubblad.
  • Inget riktigt bonussspel
  • Det är svårt att samla hela planen med skurkar som x5 Multipliern kräver.

Funktioner i Iron Girl

Det finns tre rader och fem hjul som snurrar på dem. De 20 vinstrader som räknas från vänster gör att denna slot har ett av de absolut vanligaste uppläggen. Det speciella är att du kan få väldigt många re-spins när du samlar på de högre symbolerna.

  • 3-5 spader, hjärter, ruter eller klöver ger 0,40, 1,20 eller 4 mynt.
  • 3-5 av den kvinnliga skurken ger 1,20, 4 eller 12 mynt.
  • 3-5 av den blå skurken ger 1,60, 5,60 eller 16 mynt.

Symbolerna som är de högre symbolerna som är de skurkar som du vill samla på är totalt 4 stycken. De låga symbolerna är som du ser ovan de vanliga kortleks-symbolerna. De är gjorda i olika färger och former som passar bra in i temat. Wild är själva Iron Girl. Hon kommer med Iron Armour som flyger över spelplanen regelbundet. Han kan skicka upp till 5 Wilds per gång. Alla symboler är fint gjorda men kanske inte de bästa som Play’n GO har gjort. Det som gör att man vill spela denna slot är alla re-spins.

Maxvinsten är 2,5 milj kr. För att få en chans till den högsta vinsten behöver du satsa maxbet och smala på dig den mest värdefulla skurken. Få 14 av den blåa skurken och få vinsten x5.

Free spins-läget

Det finns inga free spins i Iron Girl. Du får nöja dig med att jaga skurkar och få belöning för dem. Man kan säga att Respin-läget är likt free spins eftersom de kan bli många. Även att de är fria snurr samt ger en eventuell belöning i slutet.

  • 1 vinnande kombination av bilderna ger dig re-spins tills inga matchade skurkar landar mer. Multipliers fås vid fler än 8 bilder samlade.
  • 14 samlade symboler ger dig en Multiplier x5 ovanpå din intjänade vinst.

Slutord

Iron Girl är en videoslot med helt ok underhållning. Det är inte den bästa slot som kommit från Play’n GO. Samtidigt kan det vara skönt med en relativt enkel slot som trots allt kan generera i stora vinster. Grafik och ljud är likt helheten helt ok. Det är bra gjort men inte över förväntan. Den maximala vinsten på 2,5 milj kr är stor vilket lockar Men detta är en slot som har hög volatilitet, maxvinsten är inte lätt att nå. Men på vägen dit kan du njuta av en spelstund med skön musik.

Det finns många Sci Fi filmer men ingen som direkt påminner om just denna slot. Iron Armour ger mycket spänning. Den höga volatiliteten gör det svårt att nå den högsta vinsten.

Lanserades Oktober 2018
RTP 96,00 %
Volatilitet Hög
Mjukvara Play’n GO
Tema Äventyr, Sci-Fi, Rymden
Underhållningsnivå 3,5/5
Vinstlinjer 20
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 0,2
Min./max insats 2 sek - 1 000 sek
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 2 500 000 sek
Maxvinst i mynt 25 000
Bonusrundor/funktioner Random Multipliers, Random Wilds, Re-spins, Sticky Symbols.
Stöd plattformar PC/Mac/iOS/Android

Relaterade slots