Spelet fungerar Rapportera ett problem

Varför fungerar inte det här spelet?

Jammin Jars 2

Jammin Jars 2

Av Wille
29 mars, 2021
När nyheten om Jammin Jars 2 nyligen publicerades hos Push Gaming var det många nyfikna spelare som reagerade på släppet. Med en lansering under juni 2021 kan du återförena dig med discotemat, men även ta del av en ny funktion som kallas för Giga Jar. Släppet ligger även väl i tiden med tanke på originalet som släpptes under 2018 och snabbt blev en spelarsuccé tack vare den svängiga discomusiken, Cluster Pay systemet, samt de kraftfulla bonusfunktionerna som kombinerades med en enorm maxvinst.
  • Väldigt eftertraktad uppföljare
  • Ny bonusfunktion som kallas för "Giga Jar"
  • Passar inte dig som ogillar discomusik

Företagets VD James Marshall kommenterade lanseringen med följande ord (översatt från engelska):

”Vi satsar på att skapa spel som håller flera år här hos Push Gaming. Under de senaste åren har vi fått enormt med positiv feedback från spelarna och våra samarbetspartners när det gäller Jammin´Jars, men nu kan vi äntligen informera att Jammin´Jars 2 snart blir en verklighet.

Med en lansering som fortfarande är några månader bort har vi lite spännande nyheter inför releasedatumet som vi delat med både välkända personligheter inom branschen, men även populära online casinon som också vill vara med på tåget. Med så många olika färger, teman och variationer i vårt bibliotek är jag säker på att vi har en oerhört läcker spelserie som kommer lysa upp tillvaron för spelarna flera år framöver.”

Vill du veta mer? Läs vidare nedan!

Introduktion till Jammin Jars 2

Vi vet väldigt lite om detaljerna kring titeln, men förväntar oss ett liknande upplägg när det gäller spelyta och tema för denna uppföljare. Det Push Gaming meddelat redan nu är att ett nytt bonusläge kommer finnas tillgänglig som kallas för Giga Jar, men hur den kommer fungera i praktiken kan vi dessvärre inte berätta mer om för tillfället.

Cluster Pay systemet kommer däremot med all sannolikhet att användas, medan maxvinsten förutspås att ligga på ungefär samma nivå eller högre än 20,000 x insatsen. Volatiliteten tror vi också kommer landa på hög eftersom detta är mer eller mindre praxis i de mest eftertraktade spelautomaterna på grund av spänningsfaktorn.

När mer information finns tillgänglig gällande RTP, insatsnivåer, bonusfunktioner och allt annat relevant som spelare kan tänkas vilja veta kommer vi även att skapa en fullständig recension.

Bonusrundor i Jammin Jars 2

Nedan presenteras bonusfunktionerna i denna automat för en enklare överblick för dig som spelare:

Frispelsomgången

Vi är rätt säkra på att uppföljaren till det första spelet kommer innehålla en bonusomgång, något du förmodligen triggar på samma sätt som tidigare: med tre eller fler ”Jam Jars” eller glasburkar.

Om omgången har förändrats på något vis låter vi vara osagt, men detta blir med all sannolikhet fallet då det är tal om en ny lansering med samma namn där förbättringar mer eller mindre förväntas av spelarna.

Kaskadvinster

Här tippar vi på att utvecklaren behåller funktionaliteten då kaskadvinster är vanligt förekommande på spelmarknaden. I korthet innebär det att när matchande symboler skapar utbetalningar så sprängs de i bitar för att bereda plats åt nya symboler. Detta kan i sin tur leda till efterföljande vinster på ett enda snurr.

Giga Jar

Det vi vet redan nu är att Giga Jar är en bonusfunktion som kommer läggas till i Jammin´ Jars 2. Hur den kommer fungera är däremot oklart, även om vi tippar på att du kommer få ta del av större ”Jam Jars” än tidigare med ett högre symbolvärde. Utöver detta kanske även multiplikatorer ingår som i originalet, även om vi tror att deras värden också kommer ökas ytterligare.

Tema i Jammin Jars 2

Det blir nog inte några större förändringar i temat med tanke på att Push Gaming förmodligen vill behålla mycket av det som spelarna uppskattar. Om vi får göra en kvalificerad gissning kommer äventyret fortsätta på samma vis, dock med lite nya funktioner som kryddar upplevelsen ytterligare.

Du kommer självklart att återförenas med de olika frukterna som plommonen, apelsinerna, äpplena och jordgubbarna – men givetvis de dansande burkarna eller ”Jammin´Jars” som de också kallas.

Bakgrundsmusiken kommer nog att bestå av någon härlig discolåt precis som i första utgåvan av spelet, men discokulan lär garanterat finnas med även i detta släpp. Då Jam Jar symbolen agerar Wild i originalet tror vi inte att utvecklaren ändrar på detta, men vi kan nog förvänta oss en rejäl uppdatering gällande effekter, visuella detaljer och ljudupplevelsen.

Sammanfattning av Jammin Jars 2

Jammin Jars 2 är ett spel som många har sett fram emot efter succén med originalet som släpptes 2018. Vi är väldigt taggade på lanseringen redan nu, men tror också att uppföljaren redan har väldigt stadiga ben att stå på. Vi har också blivit lovade att den kommer innehålla en funktion som kallas för Giga Jar vilket för tankarna till någon massiv eller expanderande symbol.

Det kan även vara så att denna Giga Jar levereras med högre multiplikatorer, men vi får helt enkelt avvakta och se vad utfallet blir när lanseringen är ett faktum. Den förväntade lanseringen är beräknad till juni 2021, men vi har däremot inte fått något konkret datum ännu.

Så fort vi vet mer kommer du att bli bjuden på en komplett genomgång av Jammin Jars 2 här hos oss på Goplay, så kika gärna in då och då för att se om någon ny information tillkommit!

Lanserades Juni 2021
RTP Okänd
Volatilitet Okänd
Mjukvara Push Gaming
Tema Okänd
Underhållningsnivå 5/5
Vinstlinjer Okänd
Hjul Okänd
Min. mynt per linje Okänd
Min./max insats Okänd
Jackpott Okänd
Maxvinst för basspel Okänd
Maxvinst i mynt Okänd
Bonusrundor/funktioner Giga Jar, Frispelsläge, Kaskadvinster
Stöd plattformar PC/Mac/IOS/Android

Relaterade slots