Spelet fungerar Rapportera ett problem

Varför fungerar inte det här spelet?

Joker Pro

Volatilitet:

Hög
Medium
Av David
5 mars, 2019

Joker Pro

"Joker Pro påminner mycket om en klassisk enarmad bandit fast här har NetEnt vässat grafiken och adderat funktionen Joker Pro re-spins där du kan vinna upp till 100 000 mynt! Det hade inte skadat med några fler funktioner men sloten bjuder ändå på kvalitativ underhållning."

Volatilitet:

Hög
Medium

Introduktion till Joker Pro

Joker Pro såg dagens ljus för första gången år 2017, och detta tack vare NetEnt. Sloten är klassisk både sett till spelplanens uppbyggnad och dess symboler. Här finner du till exempel sådant som sjuor, ringklockor och diamanter på fem hjul och tre rader – men sloten har även kryddats med moderna funktioner.

Sloten kommer med en RTP på 96,8 % och har hög volatilitet. Dina insatser kan du justera mellan 1 krona och 1 000 kronor per snurr vilket innebär att Joker Pro passar för de flesta typer av spelare. Grafiken är enkel men välgjord och i bakgrunden glittrar något som påminner om ett golv på ett disco under 70-talet. Till ditt förfogande när du jagar maxvinsten på 100 000 mynt har du tio vinstlinjer och ett flertal intressanta funktioner.

 • Joker Pro re-spins ger extra vinstchanser.
 • NetEnt har kombinerat nostalgi med nutid på ett snyggt sätt
 • Dålig möjlighet till vinster i basspelet
 • Kan ta lång tid att aktivera det lukrativa läget Joker Pro re-spins.

Funktioner

Symbolen som föreställer en jokers mössa är spelets scatter-symbol. Om en eller flera av denna symbol dyker upp på hjul 2, 3 eller 4 kommer du att aktivera ett läge som kallas för Joker Pro re-spins. Och här börjar det hända grejer. De två yttre hjulen kommer att förvandlas till vilda hjul samtidigt som tre hot spot-positioner kommer att uppenbara sig i mitten av spelplanen.

Den eller de scatter-symboler som aktiverar Joker Pro re-spins kommer att förvandlas till wilds som stannar på hjulen för att låta dem snurra en gång till. Och om du landar en wild-symbol under Joker Pro re-spins kommer hjulen snurra ännu en gång. På det här sättet kan det hålla på och det stora målet är lyckas fylla alla tre hot spot-positioner med wilds. Gör du det har du gjort dig förtjänt av en vinst på 1 000 gånger din insats!

 • Klöver: Ger en vinst på 40 mynt vid en vinstlinje med fem stycken om du spelar med insatsnivå 1.
 • Hästsko: Ger en vinst på 50 mynt vid en vinstlinje med fem stycken.
 • Klocka: Ger en vinst på 60 mynt vid en vinstlinje med fem stycken.
 • BAR: Ger en vinst på 80 mynt vid en vinstlinje med fem stycken.
 • Sjuor: Ger en vinst på 100 mynt vid en vinstlinje med fem stycken.
 • Diamanter: Ger en vinst på 200 mynt vid en vinstlinje med fem stycken.
 • Wild: Texten ”wild” med eld bakom. Kan ersätta alla symboler utom scattern och ger ett extra snurr under Joker Pro re-spins.
 • Scatter: Föreställer en jokermössa och en eller fler aktiverar spelets Joker Pro re-spins.

Slutord

För att aktivera den lukrativa funktionen Joker Pro re-spins krävs bara att en enda scatter-symbol dyker upp på hjulen, och väl där är storvinsten inte långt borta. Dock kan det ta ett tag innan du får en scatter-symbol på skärmen och i värsta fall blir det bara ett re-spin i läget. Sloten bjuder dock på en skön blandning av nostalgi och modernitet och passar spelare som vill koppla av en stund samt hoppas på att kamma hem lite extra klirr i kassan!

Lanserades Juli 2017
RTP 96,8%
Volatilitet Medium/Hög
Mjukvara NetEntertainment
Tema Joker, Klassisk
Underhållningsnivå 4/5
Vinstlinjer 10
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 20
Min./max insats 1 sek / 1000 sek
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 5 000 x Insats
Maxvinst i mynt 100 000
Bonusrundor/funktioner Joker Pro re-spins, Wilds, Hot spots
Stödda plattformar PC/Mac/IOS/Android

Relaterade slots