Spelet fungerar Rapportera ett problem

Varför fungerar inte det här spelet?

Kitchen Drama: BBQ Frenzy

Volatilitet:

Medium
Av David
12 mars, 2019

Kitchen Drama: BBQ Frenzy

"Ett riktigt roligt spel som bjuder på en del skratt! Matingredienser med roliga ansiktsuttryck, schyssta animationer och framförallt – underhållande funktioner!” "

Volatilitet:

Medium

Introduktion till Kitchen Drama: BBQ Frenzy

Kitchen Drama: BBQ Frenzy är ett humoristiskt spel med roliga symboler och väldigt underhållande funktioner! Spelet ger en känsla av att vi befinner oss i en trädgård någonstans i USA. NolimitCity har gett även detta spel ett ganska bra RTP, som vi ser i en del av deras andras spel. Här ligger det på 96,7% och spelet håller en volatilitet på medelnivå.

 • Rolig design med kött och grönsaker som alla har sitt egna utseende och karaktär!
 • Freespins, wilds, walking wilds, multiplikator
 • Kan ta lång tid att aktivera freespins-läget
 • Roliga funktioner men kan kännas lite knepiga att få grepp om

Funktioner i Kitchen Drama: BBQ Frenzy

Det finns en hel del spännande funktioner i BBQ Frenzy. Freespins finns, till allas stora glädje! Det finns även Fiery Chili Spirit Spin som aktiveras om man vinner tre gånger på samma spin – ja, det går att vinna fler gånger på ett och samma spin. En symbol kommer i denna funktionen att förvandlas till en wild. En annan funktion kallas Gunsmoke, en wildsymbol som ser ut som en sheriffbricka – denna kan också aktivera Fiery Chili Spirit Spin utan att du behöver tre vinster i rad. I spelet finns det även en funktion som liknas vid en avalanche, det vill säga att när en vinnande kombination dyker upp försvinner de vinnande symbolerna, eller ja det brinner upp och blir till aska, och nya symboler tar plats. Detta gör att det finns möjlighet att vinna flera gånger på samma spin. Det finns inte riktigt några hjul i spelet, eftersom symbolerna inte snurrar utan snarare hoppar av spelplanen så att nya symboler kan studsa upp på grillen. Spelplanen har 5×4 rader och 20 fasta vinstlinjer.

Högst betalande symboler i BBQ Frenzy:

 • 5 chili ger 200 mynt
 • 5 köttbitar ger 200 mynt
 • 5 majskolvar ger 175 mynt
 • 5 paprikor ger 150 mynt
 • 5 aubergine ger 125 mynt
 • 5 svampar ger 100 mynt

Symbolerna är väldigt humoristiska och även om det är grönsaker och en bit kött, har de alla starka personligheter och roliga ansiktsuttryck. Utöver matingredienserna finns det tre kolbitar som ser helknasiga ut. Under spelets gång får du även se roliga animationer! Symbolerna ser inte alls lika glada ut när du får en vinnande kombination och de brinner upp och blir till aska, men de ser fortfarande lika roliga ut.

Har du möjlighet att satsa högt kan du få rätt fina vinster i spelet. Där det finns störst potential är mest troligt i freespins-läget då det är möjligt att få en multiplikator som kan gångra din vinst med upp till 15x.

Free spins-läget

Freespins-läget i spelet kallas Wild BBQ Spins och aktiveras när du får en vinst på de tre ingredienserna svamp, kött och paprika. Då får du fem freespins och får du wilds (köttbiten som nu ser är sheriff) under freespins-rundan får du även multiplikatorn. 

 • 5 freespins triggas av vinst med svamp, kött och paprika
 • Walking Wilds – köttbiten är numera sheriff och wildsymbol som vandrar över spelplanen
 • Multiplikator upp till 15x som ökas från 1x för varje walking wild du får under freespins-rundan

Slutord

Detta är verkligen ett annorlunda spel med stor personlighet! Vi har köttbiten som verkar löjligt glad, aubergine som räcker ut tungan och håller nog på att svettas ihjäl, majskolven… ser ut att sjunga opera? Svampen är den enda som verkar fatta att han håller på att grillas ihjäl. Paprikan ser ut som om han nyss vaknat upp, trott att han var sen till jobbet för att sedan inse att det är lördagsmorgon och det finns all tid i världen att dricka kaffe (jag kan relatera till den här paprikan väldigt mycket). Musiken är trevlig den med, lugnt gitarrspel med lite country-känsla. Ljudeffekterna passar väl in i den humoristiska andan som går genom hela spelet. Funktionerna är spännande, det som känns tråkigt är att det kan vara lite svårt att komma till freespins-läget.

Lanserades November 2017
RTP 96,7 %
Volatilitet Medium
Mjukvara NolimitCity
Tema Komedi, Mat, Sommar
Underhållningsnivå 4/5
Vinstlinjer 20
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 1
Min./max insats 2 sek - 1 000 sek
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 1 050 x Insatsen
Maxvinst i mynt 100 000
Bonusrundor/funktioner Freespins, Multiplikator, Wilds
Stöd plattformar PC/Mac/iOS/Android/

Relaterade slots