Laser Fruit

Snupersnygga neonfrukter och lasrar som kan ge dig miljontals vinstvägar! Japp, miljontals… Dessutom ett freespins-läge som kan aktiveras 10 gånger.

Laser Fruit
Lanseringsdatum April 2018
RTP 96,02%
Volatilitet Hög
Mjukvara Red Tiger
Tema Frukttema
Underhållningsnivå 4/5
Vinstlinjer 243
Hjul 5×3
Min. mynt per linje
Min./max insats 2kr – 1000kr
Jackpot Nej
Maxvinst 10000 x insatsen
Bonusrundor / Funktioner Freespins, miljontals vinstsätt
Stödda Plattformar PC/Mac/iOS/Android/

För- och nackdelar

  • Härlig design med neonfrukter och laser!
  • Laserfunktion kan skapa upp till 60466176 vinstvägar!
  • Musiken är sådär
  • Frukttema har vi sett många gånger förr

Introduktion

En häftig slot av Red Tiger med lasrar och neon! Laserfunktionen och spelets vinstvägar är definitivt huvudfunktionen i detta spel. De har lyckats skapa en snygg slot med sin väldigt enkla design. Spelet har ett RTP på 96,02% vilket är varken bra eller dåligt, men också en siffra som är ganska vanlig vid det här laget! Spelet har en hög volatilitet vilket innebär att det är något färre vinstutbetalningar på högre summor istället för många på småsummor.

Funktioner

Det häftigaste med detta spelet är att antalet vinstvägar kan gå upp till hela 60466176 stycken! Funktionen som kan göra detta kallas ”expanderande hjul med laser”. Lasrarna kan lägga till fler rutor på spelplanen, ju fler rutor desto fler vinstvägar blir det. Du som spelare kan inte påverka dessa lasrar på något sätt utan det är bara slumpen som avgör. Utöver denna funktionen finns det även ett freespins-läge som du kan läsa mer om längre ner i artikeln. Spelet är uppbyggt med 5 hjul och 3 rader samt har ett utgångsläge med 243 vinstlinjer.

Möjliga vinstutbetalningar av symboler med högst värde:

  • 10 sjuor ger 25 mynt
  • 10 klockor ger 20 mynt
  • 10 trippel-BAR ger 18 mynt
  • 10 BAR ger 16 mynt

Förutom ovan nämnda symboler finns det som även spelautomatens namn indikerar, frukter! Meloner, vindruvor och apelsiner bland annat. Alla symboler har ett härligt neonljus. Scattersymbolen i spelet är den som kan trigga freespins-läget och den känns lätt igen då det står ”Freespins” på den.

Eftersom det finns möjlighet att uppnå såpass många vinstvägar finns det även möjlighet att vinna en del pengar! Din vinst kan bli 10000 gånger din insats om du har riktigt tur. Har du möjlighet att satsa stort, finns här alltså möjligheter till att också vinna stort.

Free spins-läget


Freespins-läget i Laser Fruit är ganska standard, som i många andra slots gäller det att landa tre scattersymboler för att det ska aktiveras. Att det är ”ganska standard” gör det ju inte mindre tråkigt heller, freespins är ju alltid väldigt välkommet! Minst antalet freespins du kan få är 8 stycken,hur många maxantalet ligger på är okänt men hittills har några spelare lyckats få upp till 50 stycken! Dessutom kan du trigga freespins-rundan hela 10 gånger!

  • 3 scatters ger 8+ freespins
  • Återaktivera freespinsläget upp till 10 gånger

Slutord

Red Tiger har skapat en enkel men snygg slot. Neon och lasrar gör sig snyggt i detta spel och även om frukttemat är lite uttjatat, kommer de här i lite annorlunda tappning. Att det bokstavligen finns miljontals sätt att vinna gör detta spelet till en riktig höjdare och spänningen är hög när rutorna på spelplanen lyses upp av lasrarna. Kommer det att dyka upp fler rutor på planen? Hur många? Hur många vinstsätt du kommer upp får du se när du spelar helt enkelt!