Spelet fungerar Rapportera ett problem

Varför fungerar inte det här spelet?

Leprechaun Goes to Hell

Volatilitet:

Medium
Av David
5 mars, 2019

Leprechaun Goes to Hell

" Är det frivilligt? Är det ett misstag? En Leprechaun i helvetet, vad pysslar han med!?"

Volatilitet:

Medium

Introduktion

I Leprechaun Goes to Hell har du verkligen hamnat i helvetet. Om du spelar under vintern så innebär det ju lite värme i alla fall. På grund av det bisarra temat trodde vi först att denna slot var designad med glimten i ögat men den är faktiskt rätt så skrämmande, trots den konstiga blandningen av Leprechauner och djävlar.

Det verkar som orsaken till att Leprechaunen har hamnat i helvetet är den vackra kvinnliga djävulen Evilene som också är en av slotens huvudkaraktärer. Möjligtvis är hon så fager att hon också lyckas locka ner dig till helvetet.

RTP:n, som visar hur mycket en spelautomat betalar tillbaka åt spelaren i genomsnitt, är i denna online slot 96,00%. De flesta slots på nätet har RTP:n på mellan 95 och 98%, så vi har inget negativt att säga om 96,00%. Volatiliteten är medium, vinsterna är varken stora eller små, men fås relativt ofta.

  • Intressant mix av två teman, Leprechaunernas värld och djävulens värld, allt i samma slot.
  • Bra frispelsläge
  • Låg maxinsats på 50 sek

 

Funktioner

Denna slot använder sig av ett vanligt spelautomatsformat med 5 hjul, 3 rader och 25 vinstlinjer. Du justerar dina insatser genom att välja exakt den summa du vill satsa, från navigeringsfältet nedanför hjulen. De högst betalande symbolerna är följande:

  • 5 hattsymboler ger 28 gånger din insats.
  • 5 pentagram ger 16 gånger din insats.
  • 5 treuddar ger 10 gånger din insats.

Symbolerna i Leprechaun Goes to Hell är demoniska och inkluderar pentagram, treuddar och andra otäcka objekt. Du måste få minst 3 av en symbol på rad för att få en vinst. Dessutom finns det 2 wildsymboler, Leprechaunsymbolen och Evilene, samt en kruka fylld med guld som är slotens scattersymbol och kan aktivera frispelsläget.

Det finns några olika jackpottar som du kan vinna i slotens frispelsläge. Under frispelsläget ser du Leprechaunen på hjulens högra sida som slänger in kol i en kamin. För varje vinst du får slänger han i mer kol, och temperaturen i kaminen stiger. Varje jackpott har en viss temperaturnivå som måste nås innan du vinner den.

Free spins-läget

Får du minst 3 kruksymboler var som helst på hjulen så vinner du scattervinster men också 10 freespins. Dessa är freespinnens viktigaste attribut:

  • Alla frispelsvinster betalas 2x men denna multiplikator ökar med 2 om du får ytterligare 3 scattersymboler under frispelsrundan. Högsta möjliga multiplikator är 10x.
  • Till höger om hjulen finns en temperaturmätare och varje jackpott utlöses vid en viss temperatur. Temperaturen höjs varje gång du lyckas skapa en vinstkombination och sammanlagt finns det fyra olika jackpottar.
  • En hjärtsymbol kan dyka upp under slotens frispelsläge och ge dig ytterligare freespins.

Slutord

Kreativiteten har flödat när Play’n GO har kommit på idén att blanda två vanliga spelautomatsteman. Leprechaunerna har faktiskt tagit sig ner till helvetet och det sätter stämningen för detta väldigt unika tema.

Förutom att sloten har en snygg och unik design så finns det också imponerande vinster att få. Sammanlagt finns det 4 olika jackpottar och dessa kan fås från frispelsläget som är mycket underhållande. Ljudeffekterna var inte de bästa vi har sett men vi gillade att de har försökt göra en djävulsk version av den irländska musiken som vanligtvis förknippas med Leprechauner. Om du alltid har velat besöka helvetet så har du nu din chans!

Lanserades Augusti 2017
RTP 96,00 %
Volatilitet Medium
Mjukvara Play’n GO
Tema Skräck
Underhållningsnivå 3/5
Vinstlinjer 25
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 1
Min./max insats 2.5 kr – 50 kr
Jackpott Ja
Maxvinst för basspel 500 000 kr
Maxvinst i mynt 250 000
Bonusrundor/funktioner Freespins med multiplikatorer, Respins
Stöd plattformar PC/Mac/iOS/Android

Relaterade slots