Spelet fungerar Rapportera ett problem

Varför fungerar inte det här spelet?

Narcos Online Slot

Narcos

Av David
26 maj, 2020
Netflix gav ut serien Narcos i november 2018 och den actionfyllda serien vann då många hjärtan. Nu är det slotspelares tur att förtrollas för spelutvecklaren NetEnt har lanserat en slot helt baserat på serien!
  • Detta är en av anledningarna till att många älskar NetEnt. Man har från början en relation till spelet eftersom man känner igen alla symboler och detaljer.
  • Walking Wilds ger dig chans efter chans, det är en riktig bonusfunktion!
  • Man har stora förväntningar när det är en slot baserad på tv eller film. Med höga förväntningar finns risk för stora besvikelser.
  • Maxbet på 4 000 kr är väldigt högt och därmed riskfyllt.

Introduktion  till Narcos Online Slot

Det finns många anhängare av Netflix berömda serie med samma namn, Narcos. Det drama- och actionfyllda manuset ger tittarna ständiga adrenalinkickar. Nu när NetEnt utvecklat en slot helt baserat på denna serie är spänningen hög för alla fans. RTP:n på lite över 96% ligger däremot relativt lågt, oavsett vilka slots man jämför med. Det är lite av en besvikelse, men kanske ska även det spegla temat med kriminalitet.

Den medelhöga volatiliteten passar bra in och det innebär att vinsterna i regel är lite större men att de inte kommer så ofta. Allt i spelet är enligt tema, till och med snurrknappen är likt ett magasin på en äldre revolver. Sedvanligt är både grafik och ljud av högsta kvalitet. Allting andas äkta NetEnt-kvalitet. Om du inte har följt serien gör det inget, du får lära känna de olika karaktärerna genom spelet. Detta är en underhållande slot med få nackdelar.

Funktioner i Narcos

Det är ganska ovanligt att se en av NetEnts slots ha 243 olika vinstsätt, men det är absolut inget negativt. De olika vinstsätten är fördelade på en spelplan med tre rader och fem hjul. En liten men passande spelplan.

Det är riktigt snygg design på alla symboler. De vackert utsmyckade, låga symbolerna är A, K, Q och J. Sedan har du två stycken medelhöga symboler där det berömda flygplanet är en av dem. Den rosa flamingon är den andra och båda har tydliga anknytningar till serien och gangster-världen. De symbolerna med högst värde är av karaktärer från serien. Närmare bestämt har du agenterna Javier Peña och Steve Murphy. Och Gonzano Rodríguez Gacha samt Connie Murphy som även de medverkar i serien. DEA-agenterna kan ge dig 15x din insats för 5 symboler på rad. En häftig DEA-bricka är wild och specialsymbolen Locked Up är designad i guld.

Med turen på din sida landar tre scatters och aktiverar frispelsläget där de stora vinsterna kan fås. I frispelsläget kan du snurra efter en maxvinst på drygt 6 milj kr, en maffig vinstsumma. För att ha en chans till maxvinsten behöver du satsa maxbet som är 4 000 kr.

Free spins-läget

När tre eller fler scatter landar på första, tredje och femte hjulet får du 10 freespins. Att de är så pass begränsade är tråkigt men stora vinster gömmer sig bakom högre hinder. Du får en av funktionerna, Drive-by, vid varje snurr vilket ger freespinnen mer spänning.

Frispelslägets attribut

  • Du kan helt plötsligt bli attackerad i Drive-by Feature där alla höga symboler blir skjutna och förvandlas till wilds!
  • 3 eller fler scatter på hjul 1, 3 och 5 aktiverar 10 freespins.

Slutord om Narcos

Fast man kanske inte har följt själva serien som denna slot baseras på är det ingen fara. Man kan få mycket spänning och glädje trots detta. De häfta funktionerna bjuder på en mycket spännande spelupplevelse. Miljö och ljud utspelas i 70-talets gangsterkvarter. Det passar väldigt bra in med funktionerna som visar olika situationer gangstrar kan hamna i.

Locked Up där du får multiplikatorer om självaste 3 av Pablo Escobar hamnar på rad. Eller Drive-by där du helt plötsligt ser en bil köra förbi och skjuta på alla höga symboler. Det finns också roliga wilds och om du vinner med en wild i kombinationen blir den till en Walking Wild, vilket innebär att den stannar kvar på hjulen och knuffas ett steg åt vänster vid varje snurr. Som du hör finns det riktigt mycket att utforska i Narcos Slot!

Lanserades Maj 2019
RTP 96,23 %
Volatilitet Medium
Mjukvara NetEnt
Tema Gangster, Brott, Inspirerad av Serien
Underhållningsnivå 3,5/5
Vinstlinjer 243
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 0,2
Min./max insats 2 sek - 4 000 sek
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 6 024 000 Sek
Maxvinst i mynt 602 400
Bonusrundor/funktioner Drive-by Feature, Locked Up, Walking Wilds, Wilds, Scatters, Freespins
Stöd plattformar PC/Mac/iOS/Android/

Relaterade slots