Sea Hunter

Volatilitet:

Hög
Av David
5 mars, 2019

Sea Hunter

"Sjöminor och undervattenskanoner är bara några av sakerna som väntar dig. Sea Hunters, går verkligen på djupet och innehåller ett undervattensvapen som blir bättre för varje vinst du får!"

Volatilitet:

Hög

Introduktion

I Sea Hunter har du dykt under vattenytan för att hitta 3 hjul att spela på. I bakgrunden kan du se en vacker undervattensvärld med fiskar som simmar runt. Du hittar till och med skatter som ingen har hämtat och detta är ju fantastiskt! Det är skönt att de har ett lite mindre spelfält på 3×3 vilket gör spelandet mycket enkelt och rakt på sak.

Medan man snurrar hjulen känns det som om man befinner sig i en ubåt. Undervattenskanonen är det starkaste vapnet du har med på ditt äventyr och vi kommer snart att berätta dennas olika funktioner.

RTP:n, som visar hur mycket sloten betalar tillbaka åt dig i genomsnitt, är i Sea Hunters 96,00%. De flesta spelautomaterna på nätet har RTP:n från 95 till 98%, så 96,00% är okej. Volatiliteten har beskrivits som mycket hög och har av många casinoportaler ibland fått 11 av 10. Detta innebär att vinsterna kommer väldigt sällan men kan när de väl kommer kan de vara extremt stora.

 • Det är svårt att ogilla den utmanande undervattenskanonen som kan ge dig häftiga bonusfunktioner
 • Skönt med ett enkelt format med 3x3 rutor
 • nga freespins eller något som helst bonusspel
 • Musiken är väldigt mycket disko för att vara en undervattensslot

Funktioner

Sloten Sea Hunters har en enkel design med 3 rader och 3 hjul. Vinstlinjerna är också bara 5 och det är ibland skönt att spela spelautomater med ett så enkelt upplägg. Följande symboler är de standardsymboler som ger dig de största vinsterna:

 • 3 späckhuggare ger 15x din insats.
 • 3 bläckfiskar ger 10x din insats.
 • 3 stingrockor ger 6x din insats.
 • 3 sköldpaddor ger 4x din insats.

Alla symboler på hjulen är också symboler som passar in under vattnet. Du kan hitta olika slags fiskar och en wildsymbol som är en sjömina. Det kan diskuteras om sjöminorna hör hemma under vattenytan eller inte, men de uppfyller i alla fall en bra funktion genom att ersätta slotens övriga symboler.

Den största vinsten du kan få från någon symbol är från sjöminan. 3 stycken sjöminor på en av de 5 vinstlinjerna ger dig 37.5x pengarna. Om du lyckas aktivera den fjärde nivån av kanonen du ser på hjulen får du en garanterad vinst plus en multiplikator som kan vara upp till 15x.

Free spins-läget

Det finns inget helt vanligt freespinsläge i Sea Hunter. Vad du istället skall hålla utkik efter är kanonerna du kan se på hjulen. Denna stiger i nivå ju fler vinster du får i rad. Följande nivåer ger följande bonusfunktioner:

 • Nivå 1 – (2 vinstsnurr i rad): Tar en slumpmässig symbol på hjulen och gör den till en högre betalande symbol.
 • Nivå 2 – (4 vinstsnurr i rad): Ett respin där alla symboler av en slumpmässig symbol fastnar kvar på hjulen. Detta kan också ske med wildsymbolen.
 • Nivå 3 – (5 vinstsnurr i rad): Kanonen skjuter ut mellan 1 och 3 wildsymboler på hjulen.
 • Nivå 4 – (6 vinstsnurr i rad): En garanterad vinst med en multiplikator på upp till 15x.

Slutord

Sea Hunter är ett spännande undervattensäventyr av den populära spelutvecklaren Play’n GO. Det är den enkla designen med 3 rader och 3 hjul som är en av de stora dragkrokarna i sloten. En annan utan tvekan mycket viktig funktion är kanonen som aktiveras och ger dig olika bonusfunktioner då du lyckas skapa flera vinstkombinationer i rad. Det är svårt att komma till de högre nivåerna men kul när det väl händer.

Diskomusiken i bakgrunden var inte den mest passande bakgrundsmusiken vi har hört och faktum att vattenkanonen är slotens enda bonusfunktion lämnar den en hel del att önska. Det är ändå en intressant och rätt mångsidig bonusfunktion som gör det kul att spela ett tag, i längden tappar man däremot intresset för den och då detta händer har sloten inte mycket annat att erbjuda. Med det sagt så är det mycket kul att spela ett antal rundor i Sea Hunter, så varför inte kolla in vad vattenkanonen har att erbjuda.

Lanserades December 2017
RTP 96,00 %
Volatilitet Hög
Mjukvara Play’n GO
Tema Äventyr
Underhållningsnivå 3
Vinstlinjer 5
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 1
Min./max insats 0.05 kr – 1000 kr
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 25 000 kr
Maxvinst i mynt 92 000
Bonusrundor/funktioner Respins
Stöd plattformar PC/Mac/iOS/Android

Relaterade slots