Spelet fungerar Rapportera ett problem

Varför fungerar inte det här spelet?

Silent Run

Volatilitet:

Medium
Av David
5 mars, 2019

Silent Run

"Silent Run tar med dig på ett äventyr till havs, närmare bestämt under vattenytan där du, från en ubåt, ska sänka krigsskepp. Det är en rolig och välgjord slot som bjuder på en trevlig spelupplevelse. Silent Run är tillgänglig för både storsatsare och hobbyspelare med sin stora bredd på insatsmöjligheterna. Det är bara att sätta hjulen i rullning och se hur många krigsskepp du lyckas sänka."

Volatilitet:

Medium

Introduktion till Silent Run

Silent Run är en slot som tar dig till andra världskriget, du befinner dig i en ubåt redo att sänka krigsskepp. Sloten kom ut år 2013 och skaparna är inga mindre än NetEnt som är kända för sina högkvalitativa slotspel. Inte nog med att grafiken och layouten är suverän, du kan även vinna så mycket som 250 000 mynt i Silent Run och RTP-procenten ligger på 96,1 %.

Temat är alltså undervattenskrig och ubåtar och på hjulen trängs torpeder, minor och skepp om rutorna. Silent Run har 5 hjul och 3 rader likt många moderna videoslots och utöver det 25 stycken fasta vinstlinjer. Det finns inget free spins-läge i Silent Run, men det finns andra funktioner som bonusspel och en wild-symbol som gör spelautomaten spännande. Du ställer in insats genom att välja nivå mellan 1 och 10, samt myntvärde, som minst kan du satsa 2,50 kronor per snurr i denna slot och maxinsatsen är 1 250 kronor per snurr. Silent Run har snygg grafik, spännande ljudeffekter och symboler som passar in i temat.

 • Silent Run har en maxvinst på 250 000 mynt
 • Bonusspelet är spännande och roligt
 • Vinstlinjerna är inte justerbara
 • Det finns inget free spins-läge

Funktioner i Silent Run

Innan du ger dig ut på detta undervattensäventyr vill vi grundligt gå igenom dess funktioner så att du på bästa sätt kan satsa dina pengar. I Silent Run vinner du genom att få minst tre matchande symboler på en av de fasta vinstlinjerna och de måste gå från vänster till höger. Ibland dyker en ”echo”-bonussymbol upp, denna aktiverar bonusspelet som vi förklarar närmre längre ner i recensionen. Det finns även en ”echo”-wild-symbol som skannar spelplanen efter gömda wild-symboler, samt en vanlig wild-symbol. Det är bara att ställa in din insats och börja snurra på hjulen, vilket också kan göras med autoplay-funktionen, när du är redo!

 • Kortvalörerna 10, J, Q, K och A: De symboler med lägst utdelning i sloten där maxvinsten är 60-150 mynt
 • Gula tunnor: Fem symboler ger 250 mynt som maxutdelning
 • Taggiga minor: Fem symboler gen en maxutdelning på 350 mynt
 • Torpeder: Fem symboler ger dig en maxvinst på 500 mynt
 • Krigsskepp: Fem symboler genererar 750 mynt
 • Ubåt: Detta är den symbol som ger högst utdelning på 1 000 mynt som mest
 • Varningslampa: Detta är spelets wild-symbol som ersätter alla symboler förutom echo wild-symboler och echo bonus-symboler
 • Rött ekolod: Detta är echo wild-symbolen som endast kan komma fram på hjul tre och som avslöjar gömda wilds på spelplanen
 • Grönt ekolod: Detta är echo bonussymbolen som endast kan komma fram på hjul tre och som aktiverar bonusspelet

Bonusspel

Det finns ett bonusspel i Silent Run och det aktiveras när echo bonussymbolen stannar på hjul tre under ett snurr. När hjulen stannat skannar bonussymbolen av spelplanen efter torpeder och antalet torpeder som visas är slumpmässigt, men som minst får du två stycken och som mest fem. Dessa torpeder ska du använda till att skjuta krigsskepp.

Du kommer nu flyttas till en annan spelskärm där du får se fem krigsskepp. Här ska du välja vilka du vill skjuta torpederna på. Du skjuter en torped i taget och alla skepp ger dig olika myntvinster. Dessutom finns det multiplikatorer på dina torpeder som gör vinsterna högre. Denna multiplikator ökar för varje torped du skjuter. Bara bestäm vilket skepp du vill skjuta och avfyra din torped.

Slutord om Silent Run

Silent Run är en snygg och mörk slot som utspelar sig i ett krig på havet, med tillhörande symboler och ljudeffekter. Du får här chansen att uppleva världen i en ubåt och kan få avfyra torpeder mot krigsskepp om du tar dig till slotens bonusspel. Du kan kamma hem 250 000 mynt som mest i Silent Run och med en RTP på 96,1 % går det inte långt mellan vinsterna.

Lanserades Maj 2013
RTP 96.1%
Volatilitet Medium
Mjukvara NetEntertainment
Tema Undervatten, Ubåtar, Krig
Underhållningsnivå 3/5
Vinstlinjer 25
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 1
Min./max insats 2,50 sek /1 250 sek
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel Okänt
Maxvinst i mynt 250 000
Bonusrundor/funktioner Echo bonus, Wild-symbol, Echo-wild
Stödda plattformar PC/Mac/iOS/Android/

Relaterade slots