Sizzling Spins

Volatilitet:

Hög
Av David
5 mars, 2019

Sizzling Spins

"Sizzling Spins tar en verkligen tillbaka till heta sommardagar, när man samlar familj och vänner och grillar god mat. En vild lax och den heta chilifrukten är de mest eftertraktade på den här grillfesten för de kommer med både freespins och en multiplikator."

Volatilitet:

Hög

Introduktion

Älskar du varma sommardagar och grillad mat? Här finns kött, fisk, räkor, svamp, chili och lax bland annat. Som grädde på moset får vi lyssna på 70-80tals ”dad rock”. Mumsfillibabba, fattas bara att Gordon Ramsey dyker upp och skriker mellan varven. Sizzling Spins har en hög volatilitet, det finns alltså möjlighet att få schyssta vinster i detta spelet. RTP ligger på 96,49& som innebär hur mycket av det man satsat betalas tillbaka.

 • En het sommardag vid grillen med typisk ”dad rock”
 • Freespins och multiplikator
 • Dad rock
 • Tar lite tid att lyckas trigga igång freespins

Funktioner

Spelet har 5 hjul och 3 rader samt 243 vinstlinjer. För varje snurr i Sizzling Spins blir ett utav hjulen extra hett, med lite tur hamnar ett foliepaket på det heta hjulet och då blir den till en wild! Med wildsymbolen följer en respin och samtidigt blir ytterligare ett utav hjulen hett. Dyker det upp ett foliepaket till på det heta hjulet, får man en respin till och det går att komma upp till totalt fyra respins. Kommer man upp till fyra stycken dubblas vinsterna. Så här vinsterna ut för de högre betalande symbolerna:

 • 5 revben ger 1000 mynt
 • 5 korvar ger 500 mynt
 • 5 kycklingben ger 300 mynt
 • 5 räkor ger 200 mynt

Symboler

Symbolerna i Sizzling Spins får det att kurra lite i magen och vattnas en aning i munnen. Så vänligen spela inte på tom mage. Kött, fågel och fisk har högre värde och grönsaker och svamp har lägre värde. Wildsymbolen är en lax i ett foliepaket och scattern är en röd, het chilifrukt!

När man lyckas få fyra wilds och respins kan man nå maxvinsten på 5000 gånger insatsen. Det är inte så svårt att lista ut, att med högsta möjliga insats så kommer du mest troligt komma dansandes och sjungandes till banken.

Free spins-läget

Scattern i detta spelet är den heta chilifrukten! Denna symbolen ger som känt, freespins och ett stort plus i kanten är att under freespins-läget så är alla foliepaket wilds! Det behövs alltså inga extra heta hjul för att foliepaketen ska bli till wildsymboler. I freespins-läget finns det även en multiplikator, när man får chilis under freespins-läget fylls en mätare på och när där finns fem chilifrukter är mätaren full – detta är alltså multiplikatorn.

 • 3 scatters aktiverar freespins-läget
 • Välj en av tre scattersymboler
 • 8, 10 eller 12 freespins gömmer sig bakom chilin du valt
 • Multipliktor-mätaren fylls för varje chilifrukt i freespins-läget

Slutord

Sizzling Spins är en slot med mycket roliga funktioner, roligt tema och möjligheter till storvinster! Det finns mycket positivt att säga, här finns ju både wilds, scatter och multiplikator. Temat och spelets design är underhållande och gör det lätt att fastna en bra stund vid spelet. En sak kan kännas lite tråkigt och det är att det tar sin lilla tid att aktivera freespins-läget.

Lanserades Juli 2018
RTP 96,49 %
Volatilitet Hög
Mjukvara Play’n Go
Tema Feel-good, sommar, mattema, grilla
Underhållningsnivå 5/5
Vinstlinjer 243
Hjul 5x3
Min. mynt per linje -
Min./max insats 2kr – 1000kr
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 5000 x insatsen
Maxvinst i mynt 500 000
Bonusrundor/funktioner Freespins, Multiplikator, Wild, Scatter
Stödda plattformar PC/Mac/iOS/Android

Relaterade slots