Super Flip

Volatilitet:

Medium
Av David
13 mars, 2019

Super Flip

"En klassisk slot med kortsymboler, fyrklöver och hästskor. Väl utvalda funktioner som wild, freespins, respins och gamble-funktion gör det till spelet du inte vill missa."

Volatilitet:

Medium

Introduktion till Super Flip

En klassisk slot med underhållande funktioner! Passar speciellt för dig som föredrar enklare spel och inte behöver ha en hel historia genom spelets gång. Bara klicka på SPIN och låt spelet börja. Underhållningsnivån är hög i detta spelet! RTP (den teoretiska återbetalningen) är ganska schysst, den ligger på 96,53%. Det är inte det bästa RTP, men nog för att vara bra. Med en volatilitet på medelnivå är vinstutbetalningarna inte överdrivet många i antal men åtminstone kommer de med något högre värde.

 • Freespins, respin, wilds och gamble-funktion
 • Inget bonusspel
 • Passar inte dig som föredrar avancerade spel med massor av funktioner

Funktioner i Super Flip

Super Flip har både freespins, respins och wild att erbjuda! Det finns även en gamble-funktion som heter Gamble Round där du kan öka din vinster ytterligare. Vid vinst kan dy trycka på ”Gamble” och genom att gissa färgen eller valören på olika spelkort kan du dubbla din vinst. Gissar du fel, förlorar du vinsten. Det är helt frivilligt att gambla på dina vinster, du kan alltså välja att ta din vinst om du inte känner för att gambla. Detta är en slot med 5 hjul och 3 rader och har 20 fasta vinstlinjer.

Vinster för symboler med högst värde:

 • 5 wild ger 250 mynt
 • 5 diamanter ger 250 mynt
 • 5 stjärnor ger 80 mynt
 • 5 hästskor ger 80 mynt
 • 5 fyrklöver ger 40 mynt
 • 5 jordgubbar ger 40 mynt

Symbolerna i spelet är stora ikoner av bär, diamant, hästsko och stjärna bland annat. De viktigaste symbolerna är wildsymbolen som kan ersätta alla andra, diamanten som har lika högt myntvärde som wild och scattern där det står ”super flip”, som kan generera freespins!

Storvinsten i detta spelet är på en miljon mynt! Det blir en riktigt saftig vinst om du satsar maxbeloppet och har turen på din sida.

Free spins-läget

Det finns ett freespins-läge i Super Flip, till vår allas stora glädje. När det dyker upp tre eller fler scatters aktiveras det och du blir belönad med 15 freespins. Dessutom ändras ordningen på hjulen, första hjulet hamnar sist och sista hjulet hamnar först. Detta medför ökad chans till bra vinster. Dessutom finns det respins i detta spelet!

 • 3 eller fler scatters aktiverar 15 freespins
 • Möjlighet att trigga fler freespins i freespins-läget (upp till max 90 stycken)
 • Respins triggas i basspelet när 1a och 2a hjulet fylls med samma symbol (i ett respin kan freespins-läget aktiveras om rätt antal scatters dyker upp)

Slutord

Detta är ett riktigt underhållande spel från Play’n Go! Enkel spelmekanik, väl utvalda funktioner som gör det till en trevlig spelupplevelse med lagom spänning. Perfekt slot för dig som älskar den klassiska uppsättningen och designen och som inte föredrar spel med storslagna teman och en hel uppsjö av funktioner att hålla reda på. Du som tycker om de mer avancerade spelet kan kanske bli lite uttråkad efter några rundor på Super Spin.

Lanserades Juni 2015
RTP 96,53 %
Volatilitet Medium
Mjukvara Play’n Go
Tema Klassiskt slot-tema
Underhållningsnivå 3/5
Vinstlinjer 20
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 1
Min./max insats 0,1 sek – 1000 sek
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel Okänt
Maxvinst i mynt 1 000 000
Bonusrundor/funktioner Freespins, Respins, Wilds, Gamble-funktion
Stödda plattformar PC/Mac/iOS/Android

Relaterade slots