Raging Rex 2

Av Wille
19 januari, 2022
Raging Rex blev en omedelbar hit när den släpptes under 2019, men problemet var att potentialen var ganska medelmåttig jämfört med många andra moderna slots. Temat togs dock emot väl, och i uppföljaren har tillverkaren fokuserat på de viktigaste bitarna som maxvinsten och den något minskade volatiliteten.
  • En behövlig uppdatering sett till dagens moderna spelmarknad
  • Passar väl för spelare som uppskattade det första spelet
  • Ej lanserad ännu
  • Volatiliteten är lägre vilket kan vara bra eller dåligt beroende på vem man frågar

Välkommen till dinosauriernas värld där Tyrannosaurus Rex regerar. Den första utgåvan introducerade spelarna till staplade Wilds, men även ett frispelsläge som kunde förlängas i all oändlighet. Hur det ser ut i Raging Rex 2 är fortfarande oklart, men vi förväntar oss liknande bonuslägen med betydligt bättre vinstmöjligheter.

Ytan du snurrar på består även denna gång av en förhistorisk djungel där symbolerna gestaltas av olika dinosaurier, men även deras ägg och fotavtryck. Det som har bekräftats av Play´N GO är att den hösta möjliga vinsten kan uppnå 30,000 x insatsen, en klar förbättring till originalet som endast låg på cirka 5,000.

Precis som i det första spelet har du 6 hjul, 4 rader och 4,096 vinstvägar att förhålla dig till. Insatserna sträcker sig även från låga 1 krona hela vägen till 1 000 kronor per omgång.

Introduktion till Raging Rex 2

Dessvärre är alla titlar från denna tillverkare utrustade med flexibla RTP-värden från 84,00 % upp till 96,20 %. Hur det ser ut på marknaden du befinner dig på kan vi inte svara på, men kika alltid in i inställningarna för att se värdet när spelet väl är lanserad.

Volatiliteten är däremot förändrad till medel vilket ger dig fler vinster i följd, något som kanske kommer som en liten överraskning med tanke på hur marknaden rört sig mer mot extrema nivåer.

Vi vet ingenting om bonusomgångarna eller basspelets vinster vilket tyvärr resulterar i en ganska kort förhandstitt. När mer information framgår uppdaterar vi även denna recension med kompletta uppgifter.

Bonusrundor i Raging Rex 2

Här nedan går vi igenom bonusfunktionerna som hittas i spelet, men även hur de fungerar i praktiken.

Free Spins

Ett frispelsläge är givet, men vi har ingen aning om hur den är utformad ännu. Hur många snurr du får är också okänt, men vi hoppas att du kan förlänga omgången precis som i ettan.

Köplägen

Om en möjlighet finns att betala för inträdet till bonusomgången vore intressant, särskilt med tanke på att spelet är helt nytt. Även här får vi avvakta och se hur det utvecklas lite längre fram.

Andra bonuslägen

Som vi skrev tidigare finns det väldigt lite information om bonusomgångarna i Raging Rex 2, men så fort vi vet mer kommer vi att uppdatera denna sektion av recensionen.

Tema i Raging Rex 2

Du snurrar i en automat där temat består av dinosaurier, dinosaurieägg, samt fotavtryck som lämnats kvar sedan urminnes tider. På sätt och vis åker du på en tidsresa för att bekanta dig med kungen av den förhistoriska djungeln, nämligen Tyrannosaurus Rex. Denna gång har du en liknande storlek på spelytan, men även symbolerna påminner om originalet.

Skillnaderna består istället av den matematiska modellen, samt vinstpotentialen som är betydligt saftigare. Precis som tidigare är underhållningen väldetaljerad och färggrann, samtidigt som symbolerna är trovärdiga och imponerande.

Rex är givetvis arg och hungrig, något som symboliserades väl med Raging Rex mekaniken i det ursprungliga spelet. Hur han gestaltas denna gång är dock okänt, men enligt förhandstitten ser det ut som att han agerar staplad Wild för att skapa bättre vinstchanser.

Sammanfattning av Raging Rex 2

Att du får vänta ett tag på spelet är olyckligt, men med hjälp av vår teaser har du en hel del att se fram emot. Den förbättrade uppföljaren till originalet har fått en betydligt bredare vinstkassa att hämta utbetalningar från, men även en medel volatilitet som garanterar något frekventare vinster än tidigare.

T-rex och de andra dinosaurierna välkomnar dig den 17:e mars 2022, så håll utkik här för mer konkret information i dagarna!

Lanserades 17:e mars 2022
RTP 84,00 % - 96,20 %
Volatilitet Play´N GO
Mjukvara Uppföljare till Raging Rex
Tema 5/5
Underhållningsnivå 4,096
Vinstlinjer 6x4
Hjul 0,10
Min. mynt per linje 1 – 1000 kr
Min./max insats Nej
Jackpott Okänt i dagsläget
Maxvinst för basspel Okänt i dagsläget
Maxvinst i mynt 3000000
Bonusrundor/funktioner Okänt
Stöd plattformar PC/Mac/IOS/Android

Relaterade slots