Terminator 2

Volatilitet:

Medium
Av David
12 mars, 2019

Terminator 2

"Terminator 2 är en film som aldrig kommer falla i glömska. Den anses av många filmentusiaster vara den bästa filmen av alla Terminator-filmer och nu har Microgaming utvecklat en spelautomat baserad på den som blivit lite av en spelarfavorit genom åren"

Volatilitet:

Medium

Introduktion till Terminator 2 Slot

Sammanlagt har det släppts sex Terminator-filmer. Terminator 2 anses av många vara den bästa i denna filmserie. Därför är det inte överraskande att en av världens största spelutvecklare, Microgaming, har skapat en spelautomat baserad på denna film. Filmen släpptes 1991 och denna slot 23 år senare, år 2014.

Såklart hittar du Schwarzenegger på hjulen och designen är något som skulle ha klassats som futuristiskt när filmen släpptes men som 23 år senare bara ser modern ut. I bakgrunden syns en massa skumma elektroniska saker och vi undrar om det inte är en del av Terminators kretskort. Navigeringsfältet ser lite konstigt ut med sin röda snurrknapp men det är ändå lätt att justera insatser, aktivera autoplay o.s.v.

Terminator 2:s volatilitet (eller varians) är medel. Onlinespelautomater med medelvolatilitet ger varken särskilt små eller särskilt stora vinster, utan är något som passar spelare som gillar en perfekt balans mellan dessa två. RTP:n (återbetalningsprocent på svenska) är 96,62%, vilket är godkänt. I våra casinorecensioner gillar vi RTP:n på minst 95% men är siffran större än 96% så är det ju såklart ännu bättre.

 • Spelare som gillar Terminator-filmerna kommer älska spelet
 • 1024 sätt att vinna i frispelsläget.
 • Inget bonusspel
 • Symbolerna smälter inte så bra ihop med resten av designen.
 • Går ej att spela på en iphone då spelet kräver flash

Funktioner i Terminator 2

Det finns 5 hjul och 3 rader designade i Terminator-stil. Du har 243 sätt att skapa dina vinstkombinationer på, förutom under freespinnen då du istället har 1024 sätt. Du hittar såklart olika skådespelare från filmen och de följande symbolerna ger de högsta vinsterna:

 • 3-5 Terminatorsymboler ger 30 – 800 mynt.
 • 3-5 John Connor-symboler ger 20 – 500 mynt.
 • 3-5 T-1000 ger 15 – 400 mynt.

På hjulen hittar du såklart de viktigaste karaktärerna från filmen såsom John Connor, T-1000, T-800, Sarah Connor och Terminator. Symbolerna har inte designats speciellt för denna slot utan är direkt tagna från filmen. De smälter faktiskt inte så bra in i den övriga designen.

En intressant funktion i Terminator 2 är T-800 Vision. Detta bonusläge kan aktiveras när som helst under ett icke-vinnande snurr. Då detta händer behöver du bara en scattersymbol för att aktivera frispelsläget och varje högt betalande symbol som landar på hjulen ger dig en vinst.

Free spins-läget

Då du får 3, 4 eller 5 scattersymboler under en spelrunda får du 10 freespins. Detta är inte särskilt många men freespinnen kommer med några speciella funktioner som du kan se i denna tabell:

 • Symbolen på T-1000 kan förvandlas till vilken som helst annan symbol i freespinsläget.
 • Istället för 3 rader spelar du med 4 rader vilket ger dig 1024 sätt att vinna.
 • Du kan vinna upp till 880 000 mynt.

Slutord

Vi måste säga att vi inte var så förtjusta i designen. De olika symbolerna från filmen passar inte så bra ihop med resten av designen, men vi förstår ju också att det är svårt att ta någonting realistiskt från en film och kombinera det med en datoranimerad design. Huvudsaken för fans av Terminator är väl ändå att symbolerna från filmen finns där.

Terminator 2 har ett frispelsläge som ger dig ett större spelfält än i basspelet. Dessutom förändras T-1000 symbolen så att den kan hjälpa dig skapa symbolkombinationer med stora vinster. T-800 Vision är ett roligt tillskott men vi saknar ändå ett ordentligt bonusspel. Filmen Terminator 2 har hundratusentals fans över hela världen och vi tror att Terminator 2 också kan få en stor anhängarskara. Som spelautomat är det kanske inte den bästa vi sett men definitivt en som fans av filmen kommer att gilla.

Lanserades Juni 2014
RTP 96,62 %
Volatilitet Medium
Mjukvara Microgaming
Tema Action, Sci Fi, Terminator
Underhållningsnivå 3/5
Vinstlinjer 243 vinstvägar
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 0,01
Min./max insats 3 sek - 300 sek
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 364 500 sek
Maxvinst i mynt 880 000
Bonusrundor/funktioner Freespins, T-800 Vision
Stödda plattformar PC/Mac/Android

Relaterade slots