Time Travel Tigers

Möt den glada, randiga tigern Dr Tigerstein, häng med in i en värld där du kan använda dig av en tidsmaskin. Åk mellan olika tider, från forntida Egypten till den avlägsna framtiden

Fakta om Time Travel Tigers

Lanserades November, 2018
RTP 96,3 %
Volatilitet Medium
Mjukvara Yggdrasil
Tema Äventyr/Tidsmaskin
Underhållningsnivå 4
Vinstlinjer 25
Hjul 5×4
Min. mynt per linje Antal
Min./max insats 2,5 kr
Jackpot Nej
Maxvinst för basspel
Maxvinst i mynt
Bonusrundor/funktioner Free spin-rundor, wilds, scatters
Stöd plattformar PC/Mac/iOS/Android

För- och nackdelar

  • + Det är inte alla som får chansen att åka med i en tigers tidsmaskin, temat är spännande och det är kul att få besöka de olika tidsepokerna
  • + Free spins-funktionerna i spelet är det absolut bästa med spelet, här kan du kamma hem riktigt många free spins om du har turen på din sida
  • – Temat känns ibland en aning diffust och rörigt

Introduktion

Häng med på ett äventyr du sent kommer glömma där du följer med Dr Tigerstein på hans äventyr i hans magiska tidsmaskin. Här hoppar du mellan futuristiska, förhistoriska, antika egyptiska samt medeltida epoker vilket gör att miljöerna ändras och skapar extra spänning till spelet. Sloten släpptes så sent som i november 2018, vilket gör att många är nyfikna på att testa på detta spel som Yggdrasil skapat. Här handlar det om de 4 olika free spins-funktionerna som alla tar dig till en ny epok och ger dig free spins. När du lyckats ta dig till en ny epok erbjuds multiplikatorer med 5x upp till 20 wilds vid varje free spin, detta innebär att du bland annat kan vinna upp till 750 gånger din insats totalt.

Funktioner

Denna slot har 5 hjul, 4 rader samt 25 vinstlinjer vilket är standardmått för sådana slots. Det du satsar på här är att komma till någon av de 4 olika free spins-rundorna som alla ger dig mängder av free spins vilket gör dina chanser att vinna betydligt större.

På denna slot finner du de klassiska kortsymbolerna hjärter, ruter, klöver och spader på hjulen och du finner även de gamla hederliga diamanterna. Andra symboler som dyker upp är vapen från de olika epokerna, så som sköldar, yxor, hammare, pistoler och så vidare. Den symbol som är mest värdefull är yxan, detta kan vara bra att lägga på minnet. Håll även koll på wild-symbolen som ersätter alla andra symboler vilket ger dig en mycket större chans till att skapa en vinnande kombination.

Det allra viktigaste i spelet är scatter-symbolen då det inte finns någon jackpott på denna slot. Denna kallas för free spin scatter där 3, 4 eller 5 scatters kommer trigga igång free spins-läget. Det är här du kommer kunna kamma hem de riktigt stora vinsterna och hämta hem fler free spins.

Free spins-läget

För att komma till det efterlängtade free spins-läget behöver du kamma hem 3, 4 eller 5 free spins scatters som dessutom ger dig 5, 10 eller 15 free spins. Detta läge kallas för ”Prehistoric Free Spin feature”. Här finns det även en 5x multiplikator som appliceras vid varje free spin. Det finns även Egyptian Free Spins, Medieval Free Spins samt Future Free Spins som alla ökar dina chanser att vinna allt fler free spins och större summor pengar.

  • 3-5 scatters triggar igång free spins-läget och ger dig 5, 10 eller 15 free spins
  • Det finns 4 olika free spins-lägen vid namn: Egyptian free spins, Medieval free spins, Future free spins samt Prehistoric free spins som alla ger dig olika många free spins

Slutord

För att sammanfatta denna slot så får Time Travel Tiger ett bra betyg. Det är en innovativ slot som ändå är enkel att förstå sig på och som kan vara roligt för alla typer av spelare. Alla har vi väl drömt om att få resa tillbaka i tiden och även framåt i tiden. Själva temat är snarlikt andra slotar, men på grund av dess bonusfunktioner så sticker denna slot ut från mängden vilket är det största pluset. Testa på denna slots gratisversion för att känna på hur spelet fungerar innan du satsar riktiga pengar. Du kommer definitivt ha kul, och se till att inte fastna i någon epok – du vill ju uppleva alla. Lycka till!