Spelet fungerar Rapportera ett problem

Varför fungerar inte det här spelet?

White Rabbit

Volatilitet:

Hög
Av David
7 mars, 2019

White Rabbit

"I denna sagolika värld kan du vinna sagolikt… Träffa alla karaktärerna från Alice i Underlandet och få massor av freespins av den stressade kaninen"

Volatilitet:

Hög

Introduktion till White Rabbit

White Rabbit är en riktigt snygg slot med bra grafik. Den är inspirerad av Alice i Underlandet och i spelet träffar vi bland annat på den röda drottningen, den vita kaninen, hattmakaren, katten och tusenfotingen som röker vattenpipa! White Rabbit har en hög volatilitet och den har ett relativt bra RTP på 97,72%.

 • Unik köp bonusrunda funktion
 • Bonuswilds, mulitplikatorer, möjlighet till stora vinster
 • Väldigt hög varians = många döda snurr
 • Går att köpa funktioner men detta kostar 100x insatsen

Funktioner i White Rabbit

Det finns fem hjul och fyra rader i spelet, men det är något speciellt med detta spelet. Symbolerna dyker upp i olika storlekar och på ett hjul kan det dyka upp mellan 2-12 symboler! Som max finns det 248832 vinstsätt i spelet. Funktionerna i spelet består av freespins med expanderande hjul, bonuswilds med multiplikatorer och en så kallad ”funktionsdropp”.

Funktionerna i White Rabbit:

 • 15 freespins + expanderande hjul akitveras med tre scatters (vita kaninen) på hjul 2, 3 eller 4.
 • Upp till 4 bonuswilds + multiplikator x3 triggas slumpmässigt av tusenfotingen som blåser rök på spelplanen som sedan förvandlas till wilds.
 • Funktionsdropp – ta en genväg och köp freespins eller bonuswilds till priset som anges på funktionsknappen. Sjunker priset till 0kr aktiveras funktionen automatiskt.
 • Samla guldmynt och sänk priset på funktionerna

Spelets symboler är väldesignade och ger en riktigt mysig känsla av Alice i Underlandet. Scattersymbolen i spelet är den vita kaninen och under spelets gång hör vi hans klocka ticka, han har ju så bråttom hela tiden! Wildsymbolen är Alice som vi ser gående ifrån oss. Wildsymbolen ersätter alla symboler förutom scattern och symbolerna med muffins på. Vad som är speciellt med symbolerna med muffins på är att de ersätts av två nya symboler. Utöver dessa symboler finns det bokstäver och siffror, tekoppar och tekannor, ädelstenar och andra karaktärer från Alice i Underlandet.

Detta spelet har en mycket hög varians och det är möjligt att kamma hem vinstsummor som får dig att ramla av stolen, tappa hakan och frenetiskt knipa dig själv i armen för att kontrollera så att du inte drömmer. Självklart måste du ha en hel del tur för att kunna komma upp i rejäla summor, men det finns gott om potential till att vinna imponerande summor med tanke på de 248832 vinstkombinationerna under freespins-läget  och de expanderande symbolerna!

Free spins-läget

Freespins-läget i White Rabbit aktiveras när du får tre vita kaniner på hjul 2, 3 och 5.Det är under freespins-läget som det finns som mest vinstlinjer, det är alltså här som möjligheten till att kamma hem storsumman finns!

 • 3 vita kaniner triggar 15 freespins och expanderande hjul
 • Upp till 60 freespins kan triggas i freespins-läget
 • Antalet vinstlinjer går från basspelets 16807 till 248832 i freespins-läget

Slutord

White Rabbit har en sagolik design med snygg grafik. Musiken passar temat och känns lite mystisk. Detta är verkligen en perfekt slot för dig som älskar Alice i Underlandet då många av karaktärerna finns med. Med det sagt, behöver du inte vara ett stort fan av sagan, denna slot är oerhört spännande och inte minst blir den extra intressant eftersom det går att vinna stort. Spelet har en väldigt hög volatilitet så det krävs ju lite tålamod och många snurr utan vinst. Den som väntar på något gott…

Lanserades Oktober 2017
RTP 97,72%
Volatilitet Hög
Mjukvara Big Time Gaming
Tema Sagor, Äventyr, Alice i underlandet
Underhållningsnivå 5/5
Vinstlinjer 16807 / 248832
Hjul 5x4
Min. mynt per linje 1
Min./max insats 1 sek / 200 sek
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel Okänt
Maxvinst i mynt Okänt
Bonusrundor/funktioner Freespins, Bonusspel, Wilds
Stödda plattformar PC/Mac/iOS/Android

Relaterade slots