Spelet fungerar Rapportera ett problem

Varför fungerar inte det här spelet?

Wicked Circus

Volatilitet:

Hög
Medium
Av David
5 mars, 2019

Wicked Circus

"Stig in i denna Wicked Circus från Yggdrasil, och låt dig omfamnas av den kusliga musiken och spelets mystiska vinster."

Volatilitet:

Hög
Medium

Introduktion


 Är du livrädd för cirkus med skräcktema, läskiga clowner och musik som kryper längs ryggraden – spela inte detta. Med det sagt är detta ett helmysigt/kusligt spel som du defintivt bör testa på! Yggdrasil bjuder på ett ganska unikt tema med sin Wicked Circus. Spelet har ett RTP på 75% – 96,5%. RTP i detta spelet når sitt högsta värde när Jokerizer-läget aktiverats och använder hold-funktionen, gör man inte detta ligger alltså RTP på 75%. Volatiliteten är i alla fall hög i detta spelet, vilket innebär färre antal vinstutbetalningar men vinsterna är av ganska högt värde.

Funktioner


Det finns en del intressanta funktioner i detta spelet. Bland annat finns de så kallade vanliga symbolerna i form av frukter, en stjärna och en klocka och jokern som har högst värde. Dessutom finns det Jokerizer-vinster! Wicked Circus har tio vinstlinjer och fem utav dessa gäller i både riktningar! Spelet har fem hjul och tre rader. Så här vinsterna ut för de vanliga symbolerna:

  • 5 stjärnor ger 300 mynt
  • 5 7or ger 200 mynt
  • 5 vindruvor ger 80 mynt
  • 5 citroner ger 80 mynt
  • 5 körsbär ger 60 mynt

Jokern ser inte alls trevlig ut, det är inte en snubbe man vill träffa på i en mörk gränd direkt. Men, han är inte bara läskig, för faktiskt så delar han ut de största vinsterna! Jokerizer-funktionen ger möjlighet till högre vinster och denna funktion aktiveras efter varje vinnande kombination. Som spelare kan man här välja att ta vinsten eller att spela funktionen med potentiellt högre vinster (varje spin i Jokerizer-läge kostar 20 mynt). Det finns även en hold-funktion som tillåter dig som spelare att låsa jokrar, hjulet som har en jokersymbol snurrar igen och förhoppningsvis dyker där upp fler jokrar!

Maxvinsten i detta spelet når inga hisnande höjder, med maximal insats kan man vinna 6000 gånger insatsen och då kommer man upp i 12000kr. Så den som jagar storsumman vill kanske leta vidare, men det är perfekt för dig som spelar mer på en hobbynivå.

Free spins-läget


Istället för att ha ett freepins-läge har Yggdrasil valt att ha en annan funktion. Detta är så kallade ”mystiska vinster”. Inom Jokerizer-läget krävs det enbart två jokersymboler för att få mystiska vinster och i basspelet krävs det tre stycken jokrar. Det är här chansen finns att vinna upp till 6000 mynt.

Så här ser vinsterna ut för joker-symbolen:

  • 5 jokrar ger 2000-6000 mynt
  • 4 jokrar ger 800-3000 mynt
  • 3 jokrar ger 500-1000 mynt
  • 2 jokrar ger 40-400 mynt

Slutord

Musiken gör riktigt mycket i detta spelet, det är noga utvalt och sätter en kuslig stämning genom spelet. Samtidigt lägger den sig lite bakgrunden och det är faktiskt ganska mysigt att lyssna på. Jokern är bra gjord då han ser allt annat än snäll ut, samtidigt är det ju han som ger högst vinster! Det är lite tråkigt att det inte finns freespins, men å andra sidan finns där mystiska vinster som fungerar som en ganska bra ersättare. För att göra spelet ännu kusligare kunde Yggdrasil varit lite mer kreativa med symbolerna av lägre värde.

Lanserades Oktober 2016
RTP 96,5%
Volatilitet Medium/Hög
Mjukvara Yggdrasil
Tema Skräck, Circus
Underhållningsnivå 4
Vinstlinjer 10
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 1
Min./max insats 1kr – 200kr
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 300 x insatsen
Maxvinst i mynt 6 000
Bonusrundor/funktioner Mystery vinster, Jokerizer läge
Stödda plattformar PC/Mac/iOS/Android

Relaterade slots