Spelet fungerar Rapportera ett problem

Varför fungerar inte det här spelet?

Wonky Wabbits

Volatilitet:

Medium
Av David
5 mars, 2019

Wonky Wabbits

"Wonky Wabbits är en slot fylld av en smittande energi som du inte tröttar på i första taget! Trots att sloten endast har en specialfunktion är denna så givande att du kommer vilja spela i timtal. Dessutom har du riktigt bra vinstchanser tack vare alla wild-symboler som kan föröka sig på hjulen."

Volatilitet:

Medium

Introduktion till Wonky Wabbits

I Wonky Wabbits reser vi tillbaka i tiden till barndomen när tecknat var det bästa i livet. Denna slot tar nämligen plats i en trädgård med roliga och tokiga kaniner som hungrar efter stora vinster. Det är speljätten NetEnt som ligger bakom denna annorlunda och underhållande slot som tilltalar alla typer av spelare.

Wonky Wabbits är lik de flesta andra spelautomater från NetEnt då den är uppbyggt på 5 hjul, 3 rader och 15 fasta vinstlinjer. Detta kan låta lite men med tanke på alla funktioner har du fortfarande stora vinstchanser. Sloten lanserades redan år 2014, så den har funnits ett tag på marknaden men spelet håller måttet tack vare ett odödligt tema. Wonky Wabbits har en RTP på 96,5 % vilket är i linje med många av dagens moderna spelautomater. Det minsta du kan spela per spin är 3 kronor och det högsta 1 500 kronor. Här finns alltså utrymme för spelare med både liten och stor budget.

 • Wild-symboler som kan klona sig på hjulen
 • Stor variation mellan största och lägsta insats
 • Har inget bonusspel eller free spins
 • Musiken kan bli lite jobbig i längden (går som tur är att stänga av)

Funktioner i Wonky Wabbits

Wonky Wabbits är en rolig resa från start till slut, det vill säga när du behöver ta en paus. Det är dessutom en slot som är väldigt enkel att förstå, oavsett om du är en van casinospelare eller nybörjare. Dina vinster räknas här från båda hållen och du måste ha minst tre likadana symboler i rad för att det ska räknas. Detta betyder att du kan skapa vinstlinjer både åt vänster till höger och tvärtom. Sloten har en ”auto-play” funktion som du kan använda för att låta sloten snurra utan att du behöver trycka. Det finns även en knapp som heter ”max bet” som automatiskt ställer in sloten på den maximala insatsen per snurr.

 • 10, J, Q: Ger 75 mynt i utdelning
 • K, A: Ger 100 mynt i utdelning
 • Äggplanta: Ger 400 mynt i utdelning
 • Broccoli: Ger 500 mynt i utdelning
 • Majskolv: Ger 600 mynt i utdelning
 • Tomat: Ger 750 mynt i utdelning
 • Morot: Ger 1500 mynt i utdelning
 • Wild: En spelbricka med texten ”wild” ersätter alla andra symboler och kan dupliceras för att skapa större vinster

Specialfunktioner

Wonky Wabbits kan tyckas vara en enkel slot vid första anblick. Det finns nämligen ingen scatter-symbol som kan trigga igång ett free spins-läge, eller andra bonusspel som vi är vana att se från NetEnt. Men misströsta inte – denna slot har istället en specialfunktion som är kopplad till spelets wild-symboler. Varje gång en wild landar på hjulen kommer den nämligen att klona sig själv och hoppar till den plats där du har störst vinstchans.

Wild-symbolerna kan landa på samtliga fem hjul och ersätter då alla andra symboler. Det finns även staplade wilds som kan visa sig på hjul två och fyra. Detta innebär att du kan få totalt 14 wilds samtidigt på hjulen vilket är spelets stora händelse och kan generera i stora vinstchanser. Det är tillräckligt vinstgivande för att du ska kunna hoppa hela vägen till banken!

Slutord – Wonky Wabbits

Wonky Wabbits är en helfestlig slot med ett lättsamt och roligt tema som tilltalar en bred grupp av spelare. Sloten har endast en specialfunktion med klonade wilds vilket kan låta lite tunt men denna ger ändå stora vinstchanser. Denna slot passar framförallt dig som inte tycker det är så viktigt med free spins och andra bonusrundor utan nöjer dig med få funktioner.

Lanserades Februari 2014
RTP 96,5%
Volatilitet Medium
Mjukvara NetEntertainment
Tema Djur, Tecknat, Kaniner
Underhållningsnivå 5/5
Vinstlinjer 15
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 30
Min./max insats 3 sek - 1 500 sek
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 13 000 x Insatsen
Maxvinst i mynt 390 000
Bonusrundor/funktioner Wilds, Staplade wilds, Duplicerade wilds
Stöd plattformar Pc/Mac/IOS/Android

Relaterade slots