European Masters Spring 2020 – Kvartsfinal

Av Fredrik
20 maj, 2020

League of Legends är absolut en av våra favoriter, och på GoPlay.se e-sport kan vi inte slita oss från att titta på så många matcher som det går möjligt. Om du också är ett fan av LoL, då kan du stream de största turneringarna och evenemangen direkt från vår sajt. Det enda du behöver göra är klicka på “SE LIVESTREAM” här ovan.

Om tre dagar avgörs European Masters Spring 2020. Just nu är det slutspel och tre av de fyra inledande matcherna som spelas för kvartsfinal är avgjorda. Häng med i vår kompletta bettingguide för matchen GamerOrigin vs K1CK eSport club samt ta del av bettingtips om hur du ska betta under semifinal och final.

European Masters Spring 2020 Kvartsfinal

Under en månad har European Masters Spring 2020 pågått, det är endast tre dagar kvar och just nu avgörs kvartsfinalen. På lördag spelas semifinal och söndag avgörs det om vem som vinner hela turneringen. Resan fram till idag har varit lång såväl som otippad. Ett exempel på detta är GamersOrigin och K1CK eSport Club, eller K1CK neosurf som de numera heter.

Tidigare i veckan spelade mousesports mot AGO Rouge, två av de bättre lagen och som många precis som vi här på Goplay.se e-sport spådde att gå vidare till PlayOff. Det gjorde de också men det var AGO Rouge som drog det längsta strået i tisdags med två raka kartor.

Likaså tog LDLC OL två kartor mot BT Excel. Det betyder att AGO och OL är klara för semifinal samt en av dem kommer spela final på söndag. Lagen möts på lördag den 9 maj. Dock ännu finns det inga odds, men om du håller utkik hos Betway så hittar du massor inom de närmaste dagarna.

Likaså har Movistar Riders spelat kvartsfinal. De mötte Fnatic Rising. Förknippa inte dessa med Fnatic som du säkert tänker på, däremot är det organisationen Fnatic som ligger bakom laget. Bland spelarna hittar du svenskarna Felix “MagiFelix” Boström och Love “Bravado” Rapp, vilka är några av Sveriges bästa LoL spelare. Också är de veteraner på den stora League of Legends scenen. Emellertid fast FR är bättre rankade och var favorit blev det en förlust mot Movistar. Vem det blir som möter MR på lördag återstår att se, men om du läser vidare ger vi dig vår åsikt.

European Masters Spring 2020 Kvartsfinal - Bettingguide GamersOrigin vs K1CK neosurf

K1CK neosurf samt GamersOrigin är två lag med flera likheter. Den första är att de är relativt nya på den stora esportscenen. Den andra är att de är rankade mer eller mindre samma. Origin är rankad 29 medans K1CK är 31. Också är både två uppstickare som vi med all största sannolikhet kommer få se mer av i framtiden. Dessutom är oddsen hos Betway inför dagens match relativt jämna. Däremot är det GamersOrigin som är tippade att vinna med oddset 1.55x medans ett bet på K1CK ger dig för tillfället 2.20x. Komplett tabell med de mest populära marknaderna med odds följer nedan.

GamersOrigin är franskt, men vi har två svenskar med i rostern, Ludvig “XDSMILEY” Erik Hugo Granquist och Morgan “Hustlin” Granberg. Därför har vi också följt Origin sedan de började tävla på riktigt från mitten 2019. Laget räknas också som ett av de bättre i Frankrike och bara för drygt en månad sedan tog de hem hela LFL Spring 2020. Bland annat var motståndet Team Vitality, Misfits och GameWard, men det var LDLC OL som Origin slog i finalen med 3 raka kartor. Då LDLC OL räknas som ett av de bästa lagen i Europa är det imponerande. Formen verkar hålla i sig och även nu under European Masters Spring 2020 Har GO spelat övertygande. De vann sin grupp överlägset med fyra vinster och två förluster. Också därför har vi lagt ett bet på att de vinner idag.

K1CK neosurf är ett lag med flera fina prestationer under det senaste året. De har lyckats med en andraplats av LPLOL Split 1 2019: Division 1 såväl som en tredjeplats av LPLOL Split 2 2019, samt det blev silver nu senast under Ultraliga Season 3. Det är ett respektingivande lag som möter GamersOrigin, dock tror vi inte att det räcker hela vägen. Som vi redan nämnt är dessa två mer eller mindre lika bra, samtidigt står mycket på spel. Likaså avlutade de sina grupper med lika många vinster som förluster. Men det var Origin som hade det tuffaste motståndet och de stod upp bra mot de andra motståndarlagen.

Att det kommer bli tre kartor under dagens match är vi övertygade om, men det kommer sluta med 2-1. Om det resultat uppfylls drygar du ut din kassa med 3.40x. Däremot om K1CK vinner med samma resultat är oddset 3.60x.

European Masters Spring 2020 Kvartsfinal - Tabell Vinnarodds Betway

 

ODDS GamersOrigin K1CK neosurf
MATCHVINNARE 1.55x 2.20x
VINNARE KARTA 1 1.60x 2.10x
VINNARE KARTA 2 1.60x 2.10x
RESULTAT GamersOrigin K1CK neosurf
2-0 2.7x 5.00x
2-1 3.40x 3.60x

European Masters Spring 2020 Kvartsfinal - Betta på Bäst odds

Förutom att betta på vinnarodds och slutesultat kan det vara en god idé att betta på karta 1 och First Blood. Om Origin lyckats med detta är oddset i skrivande stund 1.80x samtidigt som det är 1.85x på K1CK. Även flest Kills tillhör bland de mest populära marknader och på samtliga kartor är oddset 1.65x på GO samt 2.20x på KN.

Tornen är bland de viktigaste i League of Legends och oftast laget som förstör första är också det lag som brukar vinna kartan. Om GamersOrigin lyckas med detta får du 1.65x ditt bet. Därtill är Draken betydelsefull och om båda lagen dräper varsin ger det dig en avkastning på 1.25x.

Sist men inte minst lägg ett bet på udda/jämna Kills. Likaså Först till 5 och 10 kills och flest Kills. Oddsen varierar från 1.65x till 1.83x på GamersOrigin och 1.83x till 2.00x på K1CK neosurf.

European Masters Spring 2020 Final - Betting

Då det inte finns några odds till finalen, inte heller är det avgjort om vilka lag som kommer avgöra European Masters Spring 2020, och det just nu står mellan 5 lag, betyder inte det att vi kan ge dig några bettingtips. Då vinnarodds inom några dagar kommer presenteras hos våra samarbetspartners om vilka de tror vinner, vill vi hjälpa dig på traven.

För det första är vi positiva att säga att LDLC OL vinner sin match mot AGO Rouge. Dock är det två bra lag och det kommer bli en tajt match. Eftersom det lutat mot att GamersOrigin besegrar K1CK samt Movistar Riders i semifinal är vårt tips att finalen spelas mellan LDLC och Origin.

Eftersom finalen spelas bäst om 5 kartor istället för 3 krävs det erfarenhet, rutin samt disciplin. Detta är 3-5 timmar non-stop gaming och detta är just vad LDLC har och är kapabla att klara av. Kvalitén just nu på lagen är mer eller mindre densamma, men just erfarenheten och LDs långa historia samt rutinen som laget har byggt upp under alla dessa år är avgörande. Därför ska du betta på LD. Om vi har rätt återstår att se men det vi kan säga är att det är såhär våra bettingpartners tänker och så borde du också göra.

Glöm inte att du streamar både dagens match, samt semifinal och final här hos oss på Glay.se e-sport.