WESG – Dota 2 Infamous vs Thunder Predator

Av Fredrik
13 januari, 2020

Kvalmatcherna till den stora finalen av WESG, eller World Electronic Sports Games har dragit igång. Huvudevenemanget kommer hållas senare i sluter av året, men redan nu tävlas det för full rulle. Ligan spelas över samtliga kontinenter och lagen tävlar om en plats till ett av årets största event, World Electronic Sports Games Finals. Men vägen är lång. Innan måste lagen kvala via flera deltävlingar, precis likadant som andra stora ligor och turneringar. Till exempel som IEM Katowice och ESL.

Däremot är belöning riktigt fin för dom som lyckas ta sig hela vägen. Prispotten som kommer delas ut är hela $800,000. Dock är det för tidigt att säga om hur pengarna kommer fördelas. Alisport, organisatören av WESG är mycket förtegen och det kommer nog dröja ett tag innan ytterligare information kommer släppas. Men det vi vet är att det är 24 lag som kommer delta och att evenemanget kommer arrangeras i Kina, Chongqing. Också vet vi att flera lag är redan klara för det prestigefyllda eventet. TNC Predator, Invictus Gaming, PSG.LGD, Fighting Panda5 och FlyToMoon är några av dem och i morgon kommer ytterligare ett lag ansluta sig. Lagen som gör upp om en plats är inte mindre Infamous vs Thunder Predator och Team Unknown vs Incubus Gaming.

I dag kommer vi ta tempen på matchen mellan Infamous och Thunder Predator. Två lag som är välkända på Dota 2-scenen och rankade inte mindre än nummer 15, samt 21 i världen. Alltså, ingen dålig match att betta på. Dessutom streamar du matchen här hos oss på GoPlay.se e-sport.

Infamous vs Thunder Predator - Bettingguide och odds - Yobetit Esport

Om du inte redan har förstått så är det dags för Sydamerika att visa vad de går för. Morgondagens match den 11 januari mellan Infamous och Thunder Predator drar igång vid midnatt. Det vill säga klockan 00.00. Turneringen spelas under en dag med utslagsmatcher som börjar med semi och sen direkt final.

Infamous är ett lag som är med och tävlar i de flesta stora turneringar, ligor och evenemang. De är en av de största i Sydamerika inom Dota 2. Även Thunder Predator tillhör elitén, dock är de inte riktigt där som sin motståndare är just nu. Däremot har Infamous haft strul inom laget och det har påverkat hur laget presterar. De har endast 2 segrar på sina tolv senast spelade matcher och laget har besegrats av bland annat Thunder Predator. Det var under december och Moviestar Liga Pro Gaming Season 2.

Oddsen är till din fördel. Hos Yobetit får du 2.65 gånger stålarna om Infamous vinner. Dock är nog Thunder ett säkrare alternativ, men du får bara 1.42x ditt bet om laget vinner.

Infamous är ett lag med mer rutin. Också är de vana att tävla mot högre rankade lag än TP. Dessutom har vi en känsla att den värsta stormen har blåst över för laget. Just därför tippar vi på Infamous och varav anledningen till att vi säger att oddsen är till din fördel. En annan faktor är att på de fyra senaste matcherna har faktiskt Infamous vunnit två av dem. Första segern var mot FURIA Esport och den andra var mot Team Unknown. Om vi tror rätt eller inte får vi vänta med att se. Lycka till!!!

 

Odds Yobetiti Infamous Thunder Predator
Matchvinnare 2.65 1.42
Vinnare karta 1 2.45 1.48
Vinnare Karta 2 245 1.48