Spelet fungerar Rapportera ett problem

Varför fungerar inte det här spelet?

Berryburst

Volatilitet:

Låg
Medium
Av David
5 mars, 2019

Berryburst

"BerryBurst är uppföljaren till den populära sloten Starburst. Spelautomaterna påminner om varandra, men BerryBurst är den uppdaterade versionen med nya funktioner och med möjlighet till bra klustervinster. NetEnt har med små medel lyckats skapa ännu en underhållande slot."

Volatilitet:

Låg
Medium

Introduktion

BerryBurst lanserades år 2018 av NetEnt och har en spelplan som är designad så att det ska kännas som om du befinner dig inne i en kall och läskande dryck under en het sommardag. Detta symboliseras av alla fräscha fruktsymboler tillsammans med de kylande isbitarna som dyker upp på spelplanen då och då.

Överlag är det en kul och färggrann slot som omedelbart gör dig på gott humör och väcker din spellust. Med tanke på de stora framgångar som Starburst har rönt, som är en av de mest spelade spelautomaterna genom tiderna, ser det onekligen ljust ut för BerryBurst. Tillverkaren NetEnt är kända för sina spännande och välgjorda slots och denna är inget undantag. Funktionen med expanderande wild-symboler är riktigt bra och ger dig möjlighet att spela hem stora vinster på en relativt enkel slot.

  • Spelets enkla men mycket funktionella uppbyggnad
  • Bra vinstchanser med flera funktioner
  • Inget free spins-läge
  • Inget bonusspel

Funktioner i BerryBurst

Det som verkligen skiljer BerryBurst från andra liknande slots är hur du som spelare vinner. I stället för att skapa vinster med klassiska vinstlinjer vinner du här genom att skapa kluster. Det innebär att grupper av likadana symboler kan samlas var som helst på skärmen. Ett kluster med fem eller fler anslutande symboler är vad du behöver för att skapa en vinst och ju fler symboler, desto större vinst. Det här är en funktion som NetEnt använt sig av i några av sina tidigare slots och det har visat sig vara mycket populärt bland spelarna.

Wild-symbolerna har också en viktig funktion. När de snurras fram ersätter de alla andra symboler. Det fina i det hela är att alla wilds är expanderande. Detta innebär att de kan generera flera omsnurr, vilket i sin tur innebär fler chanser för dig att snurra fram vinnande kombinationer. BerryBurst har inget free spin-läge och inte heller ett bonusspel, därmed saknas även scatters-symboler. Trots detta gör de tillgängliga funktionerna det fortfarande möjligt att kamma hem ordentliga vinster, upp till 3 000 gånger insatsen.

  • Kortleksfärger: Ruter, hjärter och spader är de lägst betalande symbolerna.
  • Lime: Denna frukt kan betala upp till 2 500 mynt om 15 symboler hamnar i ett kluster.
  • Vindruvor: Även denna symbol betalar upp till 2 500 mynt.
  • Mandarinklyftor: Kan betala upp till 3 000 mynt vid 15 symboler i ett kluster.
  • Hallon: Hallonen är de bäst betalande fruktsymbolerna, de kan ge hela 5 000 mynt.
  • Wilds: Representeras av en isbit som pryds av ett W. Denna symbol ersätter alla andra symboler och expanderar.

Slutord

BerryBurst är en enkel slot i vilken du kan få timmarna att gå utan att kolla på klockan en endaste gång. De sköna och fräscha färgerna harmoniserar väl med fruktsymbolerna och du drömmer dig lätt bort till din egen värld där vinsterna radar upp sig. Att spelet saknar både free spins-läge och bonusspel bidrar till minuspoäng, men detta vägs upp av kluster-funktionen och de expanderande wild-symbolerna. Enkelheten är spelets styrka. Sloten passar alla spelar som söker en stunds underhållande avkoppling med goda vinstchanser.

Lanserades 22:a Augusti 2018
RTP 96,56%
Volatilitet Låg/Medium
Mjukvara NetEntertainment
Tema Frukt, Sommar
Underhållningsnivå 3/5
Vinstlinjer Kluster Utbetalningar
Hjul 3x5
Min. mynt per linje 10
Min./max insats 1 sek / 2000 sek
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 120 000 X insats
Maxvinst i mynt 120 000
Bonusrundor/funktioner Klusterfunktion och Expanderande Wilds
Stöd plattformar PC, Mac, IOS, Android

Relaterade slots