Spelet fungerar Rapportera ett problem

Varför fungerar inte det här spelet?

Toki Time

Volatilitet:

Låg
Av David
2 maj, 2019

Toki Time

"Dansande blommor och flugsvampar är bara några av de galna sakerna du hittar i Toki Time. Thunderkicks japanska monster bjuder in dig till sin lindrigt sagt konstiga sagovärld."

Volatilitet:

Låg

Introduktion till Toki Time

Sloten Toki Time handlar om ett gäng söta japanska tecknade figurer. Spelutvecklaren Thunderkick verkar gilla slots med retroteman eftersom också denna slot är inspirerad av arkadspel, denna gång japanska sådana. De har tidigare släppt retroslots såsom Arcader, Spectra och Flame Busters så de har förstått att detta är mode just nu. Toki Time tar spelaren till en sagovärld med konstiga varelser som du själv får försöka lista ut vad föreställer. I denna slotrecension hjälper vi dig istället att lista ut slotens olika bonusfunktioner och annat du behöver veta för att göra din spelupplevelse så rolig som möjligt.

Det är Thunderkick, en svensk spelutvecklare, som har utvecklat denna spelautomat. Toki Time lanserades i April 2014 när Thunderkick bara hade några år på nacken. Trots att de bara hade haft 2 år i branschen lyckades de skapa en vacker design men de gjorde ändå några nybörjarmisstag vi snart kommer berätta mer om.

Toki Time har en låg volatilitet vilket betyder att det är lätt att skapa vinstkombinationer men att vinsterna ofta är relativt små. RTP:n (återbetalningsprocenten) är 97,10% vilket är mycket högt. RTP är ett mått på hur mycket spelaren i medeltal får tillbaka per krona satsad. 95% är bra, 96% är ännu bättre, så du kan säkert gissa vad vi tycker om en RTP på 97%+.

 

  • En fantasifull sagovärld du inte kommer se någon annanstans
  • Wildsymbolen expanderar och ger respins
  • Inga bonusspel
  • Musiken blir snabbt tråkig

Funktioner i Toki Time

Det är inget utöver det vanliga med spelformatet. Du har 5 hjul och 3 rader att spela på. Du har också 11 vinstlinjer som betalar från båda hållen så de fungerar i princip som 22 vinstlinjer.

De högst betalande japanska monstren är följande:

  • 3-5 symboler på stjärnan ger dig 3 – 24 gånger din insats.
  • 3-5 symboler på molnet ger dig 2 – 12 gånger din insats.
  • 3-5 lila monster ger dig 1,2 – 6 gånger din insats.

Spelets symboler är som sagt alla unika och kreativt designade japanska monster i sitt hem i någon sagovärld. Vi har faktiskt ingen aning om varifrån inspirationen till dessa lustiga symboler har kommit, men vi gillar dem ändå.

Det är stjärnan med regnbågen som är den högst betalande av alla symboler i sloten. Får du denna symbol att täcka alla positioner på hjulen vinner du 528x din insats. Spelar du med slotens maxinsats som är 1000 kr innebär detta en vinst på 528 000 kr.

Free spins-läget

Den största besvikelsen i sloten Toki Time är bonusfunktionerna. Det finns inget frispelsläge och de har också låtit bli att införa ett bonusspel. Den enda bonusfunktionen som finns är det vita monstret som fungerar som spelets wildsymbol och ersätter de övriga symbolerna på hjulen. Det är en klen tröst men i alla fall är den expanderande och täcker hela hjulet när den dyker upp, den ger dig också ett respin.

Slutord

Det var absolut inget fel på grafiken i Toki Time förutom att den kanske var en aning barnslig. Vi gillar ändå sagovärlden som har skapats och de konstiga monstren som du hittar på hjulen. Animeringen som sker när du snurrar hjulen ser också häftig ut och skiljer sig från vanliga spelautomater på grund av att hjulen snurrar uppåt istället för neråt. Bakgrunden är pittoresk och ändrar medan man spelar. Det är rätt kul att se hur den ändrar från dag till natt och sedan tillbaka till dag igen. En del andra detaljer i designen skiljer sig också beroende på om det är natt eller dag i spelet.

Vi saknade ett bonusspel och ett frispelsläge. Fastän wildsymbolen är expanderande och ger ett respin tycker vi inte detta är tillräckligt. Det blir mycket enformigt att snurra hjulen i längden och vi tyckte också att wilden inte dyker upp så ofta. Bakgrundsmusiken blir också ganska irriterande i längden. Detta är inte en av Thunderkicks bästa slots.

Lanserades April 2014
RTP 97,10 %
Volatilitet Låg
Mjukvara Thunderkick
Tema Fantasy
Underhållningsnivå 1
Vinstlinjer 11
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 1
Min./max insats 1 kr – 1000 kr
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 528 000 kr
Maxvinst i mynt 113 000
Bonusrundor/funktioner Respins
Stöd plattformar PC/Mac/iOS/Android

Relaterade slots