Spelet fungerar Rapportera ett problem

Varför fungerar inte det här spelet?

Hell´s Kitchen

Hell´s Kitchen

Av Wille
8 juni, 2020
Spelutvecklaren NetEnt har tecknat flera framgångsrika avtal gällande brandade slots och Hell´s Kitchen är en av de mest kända av dem. Gordon Ramsay äger varumärket och bolaget som företräder honom har gått med på att låta NetEnt utveckla en spelautomat med den karismatiske tv-kocken som även har ett oerhört hett temperament. Kommer svordomarna från Ramsay hagla lika ofta som vinsterna? Bara den som väntar får se!
  • Otroligt välkänt tv-program
  • Gordon Ramsay som tema
  • Ej släppt ännu
  • Alla gillar inte stjärnkocken

Hell´s Kitchen? Hell yeah säger vi! Gordon Ramsay är köksmästaren vi alla känner igen från tv-serien där flertalet deltagare kämpar mot varandra för att bli anställda som kockar, men endast om de lyckas imponera på Ramsay själv.

Serien fick sin start redan 2005 och det finns 16 säsonger totalt, något som definitivt gör detta till ett efterlängtat släpp för entusiaster av brandade slots. Du kommer garanterat hitta Gordon själv som en av symbolerna, men även andra välkända inslag från programmet.

Jens Drinkwater är en av cheferna hos Global Merchandising Services som företräder Gordon Ramsay och enligt honom fick de upp ögonen för NetEnt efter att de sett spelbolagets växande succé på spelmarknaden:

”NetEnt och deras engagemang att underhålla har gjort det tydligt för oss att de är en ledare bland casinoindustrin och vi är glada över att stödja företaget med hjälp av Gordon Ramsay som varumärke.”

Introduktion till Hell´s Kitchen

Vi vet väldigt lite om detta spel och det finns inget datum satt för lansering heller, något som gör det extra svårt att ge dig grundläggande information som RTP, insatsnivåer, frispelslägen, bonusfunktioner och all annan relevant fakta.

Vi kommer dock fylla på denna recension allt eftersom, men lägger redan upp lite förhandsinformation för alla intresserade spelare. Vi är själva otroligt sugna på denna slot och vi tror också att Gordon Ramsay kommer gestaltas på ett mycket bra sätt med tanke på vem som ligger bakom automaten. Det blir nog en hel del svordomar om vi får spekulera kring ljudupplevelsen, men det förväntar sig nog de flesta om vi ska vara helt ärliga.

Bonusrundor i Hell´s Kitchen

Då spelet inte är färdigutvecklat ännu har vi inte en detaljerad lista på bonusfunktioner. Denna fylls på allt eftersom vi vet mer, så håll utkik här hos oss på Goplay.se!

Tema och symboler

Om vi ska göra en kvalificerad gissning kommer symbolerna bestå av köksredskap som knivar, stekpannor och diverse exklusiva maträtter som tillagas under de olika säsongerna av Hell´s Kitchen.

Vi tror också att spelet kommer sticka ut en hel del jämfört med många andra slots eftersom temat är så unikt. Att kunna snurra på hjulen medan du hör Gordon Ramsay skrika ”You deserve a kick in the nuts!” då och då vore en dröm för oss, men om NetEnt lyckas med layout, bakgrundsmusik och temat över lag kommer titeln garanterat bli en av de mest spelade under 2020.

Sammanfattning av Hell´s Kitchen

De flesta av oss vet att Gordon Ramsay är en av de mest kända kockarna i världen, men det finns mycket som skiljer honom från mängden. Han är inte rädd för att säga vad han tycker, särskilt inte när kamerorna filmar honom. Kraven han ställer är också oerhört hårda och det är något som NetEnt givetvis är vana vid med tanke på hur de etablerat sig som en av de bästa utvecklarna i världen.

Spelet är fortfarande i planeringsstadiet men efter att pressmeddelandet kom ut har väldigt många höjt på ögonbrynen. Både entusiaster och hobbyspelare världen över ser fram emot Hell´s Kitchen och vi är precis lika taggade här hos Goplay.se.

Kika in då och då för att ta del av en fullständig recension av automaten!

 

Lanserades 2020
RTP Okänt
Volatilitet Okänt
Mjukvara NetEnt
Tema Okänt
Underhållningsnivå 5/5
Vinstlinjer Okänt
Hjul Okänt
Min. mynt per linje Okänt
Min./max insats Okänt
Jackpott Okänt
Maxvinst för basspel Okänt
Maxvinst i mynt Okänt
Bonusrundor/funktioner Okänt
Stöd plattformar Okänt