Spelet fungerar Rapportera ett problem

Varför fungerar inte det här spelet?

Alaskan Fishing

Volatilitet:

Medium
Av David
11 mars, 2019

Alaskan Fishing

"Vem trodde att fiske i Alaska kunde vara så här spännande! I Alaskan Fishing finns nervkittlande bonusspel, frispelslägen med dubbla vinster och möjligheten till riktigt god fiskelycka"

Volatilitet:

Medium

Introduktion till Alaskan Fishing

Vi visste att Alaska är känt för sina fantastiska fiskevatten men att vi någonsin skulle få se en spelautomat med detta tema trodde vi aldrig. Är du nyfiken över fiskemöjligheterna i Alaska, men inte vill åka ända dit för att uppleva dem så kommer denna slot passa dig mycket väl.

Alaskan Fishing utspelar sig alltså i Alaska. Som tur är det för tillfället sommar i denna amerikanska delstat och det ser riktigt mysigt ut i bakgrunden, med en insjö, grön skog och ståtliga berg. Vi kunde inte låta bli att skratta när vi såg att de flesta spelknappar är designade som fiskar. Detta är ändå den enda humorn du hittar i denna slot för resten av temat är ett seriöst tema som kretsar kring fiske.

Volatiliteten i Alaskan Fishing är medel. En volatilitet som är medel ger dig varken särskilt små eller särskilt stora vinster, men istället någonting däremellan. Återbetalningsprocenten (RTP) är 96,63%. Då vi skriver recensioner vill vi gärna se återbetalningsprocenter på över 95% och i Microgamings spelautomater är detta alltid fallet.

  • Fisketema för fiskeälskaren
  • Maxinsatsen är endast 150sek
  • Alaskan Fishing är 10 år gamlal och designen ser därför lite omodern ut.

Funktioner i Alaskan Fishing

I Alaskan Fishing skapar du dina symbolkombinationer från vänster till höger och du har sammanlagt 243 sätt att vinna på. Du spelar med 5 hjul och 3 rader så spelformatet är välbekant.

Det finns ca. ett dussin olika symboler, men följande tre symboler är de högst betalande:

  • 3-5 loggor ger 60-500 mynt.
  • 3-5 pokaler ger 30-350 mynt.
  • 3-5 laxar ger 20-300 mynt.

Det finns väldigt många olika symboler i Alaskan Fishing och varje symbol är unik. Microgaming har inte fyllt hjulen med några utfyllnadssymboler, istället är varje symbol snyggt designad och inspirerad av temat. För att lätt kunna urskilja vilka symboler är de mest eftertraktade så kan vi berätta att fisksymbolerna och djuren betalar mer än de olika redskapen.

Du kan vinna upp till 1 215 000 mynt under samma spelrunda. Detta sker genom vanliga symbolkombinationer och kräver att du fyller alla positioner på hjulen med slotens logga, men också att du satsar 10 mynt per snurr.

Free spins-läget

Vi börjar med att berätta om att om du får symbolen på fiskaren på hjul 1 och 5 startas slotens bonusspel Fly Fishing Bonus. I detta bonusspel åker du på en fisketur och får 5 val och varje val kan ge dig en multiplikator på mellan 2x och 15x.

Det finns också ett frispelsläge som aktiveras genom att du får 3 free spins-symboler var som helst på hjulen. Detta ger dig 15 freespins, men också dubbla vinster. Utöver detta ger dessa symboler dig också scattervinster enligt följande tabell:

  • 3 symboler ger dig 5x din insats.
  • 4 symboler ger dig 10x din insats.
  • 5 symboler ger dig 100x din insats.

Slutord om Alaskan Fishing

American Fishing är ett mycket roligt spel med ett tema som inte syns alltför ofta i spelvärlden. På grund av att det är ett tema som sällan syns så är vi glada över att Microgaming verkligen tagit sin tid att göra designen så bra och detaljerad som möjligt.

Du har chansen att vinna upp till 1 215 000 mynt på ett snurr så vinsterna är det inget fel på. Utöver detta finns ett frispelsläge som ger dig dubbla vinster och ett spännande bonusspel som tar dig ut och fiskar. Det finns alltså underhållning så det räcker och din fisketur kommer säkerligen inte vara tråkig, så länge du får några fiskar.

Lanserades November 2009
RTP 96,75 %
Volatilitet Medium
Mjukvara Microgaming
Tema Natur, Fiske, Alaska
Underhållningsnivå 3/5
Vinstlinjer 243 sätt att vinna
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 1
Min./max insats 3 sek – 150 sek
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 607 500 Sek
Maxvinst i mynt 1 215 000
Bonusrundor/funktioner Freespins, Bonusspel
Stöd plattformar PC/Mac/Android

Relaterade slots