Spelet fungerar Rapportera ett problem

Varför fungerar inte det här spelet?

Amazing Aztecs

Volatilitet:

Medium
Av David
9 maj, 2019

Amazing Aztecs

"En färggrann uppsättning om Aztekerna där du får njuta av 243 vinstsätt, respins med jättesymboler och ett härligt retrotema."

Volatilitet:

Medium

Introduktion

Temat i Amazing Aztecs  är en hyllning till aztekerna som var ett indianfolk i centrala Mexiko under 1300-talet och framåt. De anses vara en av de mest framgångsrika indianfolken genom världshistorien och såklart måste de ju ha lämnat efter sig ett stort antal bortglömda rikedomar.

Den turkosaktiga bakgrunden är definitivt någonting annorlunda för sinnena och vi övertygade om att en del spelare kommer älska den, medan andra spelare kommer gömma sig i regnskogen för att slippa se den. Designen är gjord i sten och allting från symboler på hjulen till stenarna i bakgrunden är väldigt fyrkantigt. 

RTP:n eller återbetalningsprocenten, som visar hur mycket en spelautomat betalar tillbaka åt spelaren i genomsnitt, är 96,03% i denna spelautomat. De flesta spelautomater på nätet har RTP:n på mellan 95 och 98%, så 96,03 är utan tvekan riktigt bra. Volatiliteten är medel, vinsterna är varken stora eller små, men dyker upp relativt ofta.

  • Ett imponerande serietecknat retrotema som är mycket olikt allt vi tidigare har sett.
  • Det finns respins med jättesymboler som ger dig möjligheten att få många vinster på de 243 sätten att vinna.
  • Avsaknaden av bonusspel och frispelsläge blir tråkigt i längden.
  • Efter varje vinstkombination bestäms det om du får ett Giant Respin eller inte, detta tar mycket tid och passar inte den otålige.

Funktioner

Amazing Aztecs är en spelautomat med 243 sätt att vinna. Detta innebär att vinstkombinationer i princip kan skapas hur som helst så länge symbolkombinationen börjar på hjulet längst till vänster och går oavbrutet mot höger. Du spelar dessutom med 5 hjul och 3 rader, så inga överraskningar där.

  • 5 i rad av spelets logga ger 10x din insats.
  • 5 hövdingsymboler ger 8x din insats.
  • 5 symboler av den lila damen ger 6x din insats.

I den föregående listan finns de tre högst betalande symbolerna, samt hur mycket de betalar. Symbolerna på hjulen är ett gäng olika tecknade figurer från en indianstam. Symbolerna är så inzoomade så man bara ser ansiktet, vilket i sin tur gör att symbolerna är väldigt opersonliga och intetsägande. Vi skulle gärna vilja veta lite mer om deras uppgifter i stammen, vad de gör och hur de lever.

Spelets logga ger en vinst på bara 10x din insats, ingen indiangud skulle bli glad över detta. Det finns ändå en lösning på detta problem som du kan läsa om i nästa stycke.

Free spins-läget

Tyvärr finns det varken freespins, wildsymboler, scattersymboler eller bonusspel i denna spelautomat. Det finns ändå en sak som kan göra din spelupplevelse tillräckligt underhållande och belönande. Det mittersta hjulet i Amazing Aztecs är ett magiskt hjul och fungerar på följande sätt:

  • Då du lyckas skapa en vinstkombination kommer en av positionerna på det tredje hjulet att slumpmässigt väljas.
  • Om positionen som valts innehåller en vinstkombination så kommer du få ett respin med den valda symbolen i jätteformat på 2×2, 3×3 och 4×4.

Har du tur väljs en av de bättre betalande symbolerna och kanske du till och med lyckas skapa en vinstkombination på alla 243 vinstlinjer.

Slutord

Designen i Amazing Aztecs är ingenting som alla spelare kommer att gilla. Detta gäller också den totala avsaknaden av freespins och bonusspel. De olika symbolerna ger också väldigt låga vinster, med en högsta vinst från en vinstkombination på endast 10x din insats. Vi kan garantera att många spelare aldrig kommer spela denna slot fler än en gång.

Detta betyder inte att det bara finns nackdelar i sloten. Vi tror att många spelare rent ut sagt älskar designen i Amazing Aztecs. Fastän det inte finns något bonusspel eller frispelsläge så kan du ändå vinna respins varje spelomgång du får en vinst på. Inte nog med detta så ger dessa respins dig jättesymboler och med 243 sätt att vinna kan dessa jättesymboler mycket väl förvandlas till någonting lukrativt. Dessutom grundades spelutvecklaren Just For The Win så sent som 2016 och det är alltid roligt att se nytt blod i branschen och följa med vad de har att erbjuda.

Lanserades Maj 2018
RTP 96,03 %
Volatilitet Medium
Mjukvara Just For The Win
Tema Historia, Azteker
Underhållningsnivå 2
Vinstlinjer 243
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 1
Min./max insats 1 kr – 1000 kr
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 10x insatsen per vinstlinje
Maxvinst i mynt 82 400
Bonusrundor/funktioner Respins
Stöd plattformar PC/Mac/iOS/Android

Relaterade slots