Spelet fungerar Rapportera ett problem

Varför fungerar inte det här spelet?

Golden Caravan

Volatilitet:

Medium
Av David
13 mars, 2019

Golden Caravan

"Träffa kinesiska och arabiska köpmän i ett rafflande tempo med vacker grafik. Upplev en ökencaravan från kamelryggen, det här är golden caravan. "

Volatilitet:

Medium

Introduktion

I detta spel online är det i öknen du får tillbringa din tid och fånga storvinsterna. Du får bege dig på en kamels rygg i ett ökenfölje som fraktar dyrbara varor på den kända Sidenvägen i Fjärran Östern. Här ska du försöka leverera varorna till deras rätta ägare. Spelet har både utmärkt grafik och bakgrundsmusiken är trevlig. Spelet är och underhållande med ett roligt freespins-läge som kan ge höga vinster. Spelautomaten har 5 hjul, 3 rader och 10 vinstlinjer som inte är fasta. Dess RTP är 96,19 % och volatiteten är medel. Eftersom grafiken är så bra fungerar detta slots online lika bra att spela i mobilen som i datorn. 

  • Mycket bra grafik och trivsam bakgrundsmusik.
  • Riktigt bra freespins som kan ge höga vinster.
  • Finns ingen progressiv jackpot.

Funktioner

Spelet har som sagt 5 hjul, 3 rader och 10 vinstrader som inte är fasta. För varje gång du vinner besitter du också funktionen ”Gamble”. Om du väljer att använda dig av denna funktion, ska du gissa vilken färg, av rött eller svart det kort som döljer sig har. Gissar du rätt fördubblas din vinst. Om du väljer att gissa på kortets symbol och då gissar rätt fyrdubblas din vinst.

De symboler som finns i detta slots online föreställer arabiska eller kinesiska köpmän som har kläder från sina kulturer på sig, skattkistor som är fulla med juveler och guld, oaser, kameler med en hel affär på sin rygg och kortlekssymbolerna 10, joker, drottning, kung och ess. Symbolernas färger fångar till action och det är svårt att motstå den online slot.

För varje gång du lyckas att snurra fram en vinnande kombination i detta slots online kan du ha chans att kunna fördubbla eller till och med fyrdubbla din vinst. Tyvärr finns inga jackpottar utan det är när du befinner dig i ett Free Spins-läge som du kan vinna och du kan vinna upp till 250 000 mynt.

Free spins-läget

Freespins startar så fort du har lyckats få upp tre scatters på displayen samtidigt. Det är kamelen som är scatter-symbolen. När du befinner dig i Free Spins-läget fungerar som en wild och då multipliceras alla vinster x2. Lyckas du däremot få upp tre kameler under ditt Free Spins-läge hamnar du åter i Free Spins-läget. Men lyckas du endast få upp två scatters under Free Spins-läget är det dessa som fungerar som wilds. Det du kan vinna som maximalt är 250 000 mynt.

  • 3 scattersymboler av kamelen ger dig 10 extra freespins.
  • Om du under free Spins-läget får upp 3 nya kameler ger det dig ytterligare 10 freespins.

Slutord

Detta roliga och underhållande online slot som har öknen som tema har både en utmärkt grafik och trevlig bakgrundsmusik. Spelet har spelleverantören Play´n Go gjort och det påminner lite av två andra spelautomater som de också gjort: ”Book of Dead” och ”Sails of Gold” med sina 5 hjul, 3 rader och 10 vinstlinjer. Du blir garanterat glad av detta spel där du befinner dig bland annat tillsammans med kameler, arabiska och kinesiska handelsmän och skattkistor fulla med guld och juveler. Spelets RTL är 96,19 % och dess volatilitet är medel och det finns spännande freespins där du kan vinna mycket pengar. Tyvärr finns ingen progressiv jackpot.

Lanserades Juli 2016
RTP 96,19 %
Volatilitet Medium
Mjukvara Play´n GO
Tema Öknen
Underhållningsnivå 3/5
Vinstlinjer 10
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 0,01–100
Min./max insats 1kr – 500 kr
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 250 000
Maxvinst i mynt 250 000
Bonusrundor/funktioner Freespins
Stöd plattformar PC/Mac/iOS/Android

Relaterade slots