Spelet fungerar Rapportera ett problem

Varför fungerar inte det här spelet?

Golden Fish Tank

Volatilitet:

Medium
Av David
6 mars, 2019

Golden Fish Tank

"Hoppa ner i akvariet bland de söta fiskar och samla på dig fina vinster och jaga free spins, med vågor och lugn musik i bakgrunden ger Yggdrasils Golden Fish Tank dig en njutbar spelstund från start."

Volatilitet:

Medium

Introduktion till Golden Fish Tank

Yggdrasil har gjort Golden Fish Tank för att den ska passa många, därför har du medelhög volatilitet och en RTP på 95,90% och RTP på 96,40% med Golden Bet funktionen igång. Med 20 fasta vinstrader och mellan 2-1000 kr att satsa per spinn så kvittar det vilken sorts spelare du är, Golden Fish Tank är för alla. Att ha de guppande fiskarna och de övriga symbolerna är rogivande och ibland kommer spänning när vinster dyker fram. Grafiken är välgjord så det är synd att ljudet inte är på samma nivå. När du öppnar spelet, oavsett enhet, så kommer du till en information som förklarar de olika funktionerna. Men när du har spelat en stund så kommer du komma in i hur Golden Bet och pics i freespin-läget fungerar, första gången man läser om dem kanske man inte förstår fullt ut men det gör inget. När du förstår så kan du sitta tillbaka och bara njuta av spelet och det lugnande som finns i vattnets rörelser.

  • Temat med fiskar i akvarium är något som de flesta gillar. Bra ambians!
  • Bonus-funktionen Golden Bet är en rolig och ovanlig bonus
  • Ljudet är lite som seg hissmusik så de stunder man inte vinner blir lite segare utan glada ljudeffekter eller liknande.
  • Det kan kanske vara lite svårt att läsa och förstå de olika bonus-funktionerna eftersom man inte så ofta stöter på sådana.

Funktioner

20 fasta vinstlinjer, du kan inte själv önska eller ta bort linjer. Som flertalet slots är uppbyggda så har du fem hjul som snurrar med tre olika rader, med 8 olika symboler, en wild och en scatter har du en slot som har det vanliga upplägget som är ett väl beprövat upplägg.

  • 3-5 röda hjärtan ger 5, 25 och 75 mynt.
  • 3-5 lila fiskar ger 10, 50 och 150 mynt.
  • 3-5 gul-gröna fiskar ger 25, 70 och 250 mynt.

Den eftertraktade free spins-symbolen är som spelets märke, en röd-gul fisk som hänger över en skylt med texten Free Spins, denna symbolen är nog den roligaste att få eftersom free spin-läget har mycket att erbjuda. Wild-symbolen är en guldig text och övriga symboler passar bra. Hade de låga symbolerna också varit akvarie-tillbehör eller liknande så hade det till och med varit ännu bättre.

Freespins innebär en ny ruta där du ser 21 snäckor, du får välja x antal pics. Om du klickar i Golden Bet så får du en extra. Dessa olika bonusar hjälper dig i freespin-läget. Högsta vinsten kräver den högsta insatsen som är 1000 kr eller 1250 kr med Golden Bet.

Free spins-läget

Som vi skrev här ovan så triggas free spin-läget av att det kommer tre, fyra eller fem freespin-symboler. Vid tre symboler får du 6 freespins plus 3 pics, fyra freespins ger 8 freespins plus fyra pics och slutligen ger 5 symboler dig 100 freespins med 5 pics.

  • 3 freespins-symboler ger 6 free spins och 3 pics.
  • 21 olika snäckor finns som pics och har många olika funktioner i freespin-mode.

Slutord

Yggdrasil har många kvalitéer och i grafiken samt bonusfunktionerna ser du verkligen hur duktiga utvecklare de är. Att vattnet rör växter och fisk-symbolerna sakta upp och ner är snyggt och verkligt, det förhöjer upplevelsen. Men tyvärr är ljudet väldigt tjatigt efter en kort stund så de gick inte hela vägen. Men Golden Fish Tank är helt klart en klassisk slot som alla bör testa.

Denna slot påminner lite om en barnslig version av Play’N Gos Sea Hunter där det utspelas under vatten med fiskar som symboler och extra bonusfunktioner. Men det klart sämsta är ljudet men det bästa i denna slot är utan tvekan free spin-läget, väldigt kul med alla extra funktioner man får välja bland och de alla höjer vinsterna bra.

Lanserades Februari 2016
RTP 95,90 % - 96,40% med Golden Bet
Volatilitet Medium
Mjukvara Yggdrasil
Tema Komedi, Äventyr, Akvarium, Fiskar
Underhållningsnivå 3/5
Vinstlinjer 20
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 0,01
Min./max insats 2 kr – 1000 kr
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 50.000 x insatsen
Maxvinst i mynt 150 000
Bonusrundor/funktioner Freespins, Bonusspel, Golden Bet.
Stödda plattformar PC/Mac/iOS/Android/

Relaterade slots