Spelet fungerar Rapportera ett problem

Varför fungerar inte det här spelet?

Immortal Romance Remastered

Immortal Romance Remastered

Av Wille
30 april, 2020
Microgaming överraskar med en uppdaterad version av Immortal Romance med HTML5 stöd, samt att den är optimerad för mobila enheter. Maxinsatsen är också höjd, samtidigt som animeringarna och ljudeffekterna är förbättrade!
  • Ny utgåva av en populär klassiker
  • Stöd för mobila enheter
  • Ökad maxinsats
  • Återanvändning av teman går inte alltid hem hos spelarna
  • Oklart om nya bonuslägen lagts till

Immortal Romance Remastered är inte en uppföljare till originalet utan snarare en ny utgåva med uppdaterade funktioner tillagda. Dessa innebär till exempel ett demoläge, nya menyer, autoplay, optimering för smartphones och surfplattor, men även ökade insatsnivåer till 30 euro per snurr.

Spelet Immortal Romance räknas in som en av de tidlösa klassikerna från den gyllene eran av spelande, något som fick många spelare att haja till när nyheten om en uppdaterad variant släpptes. Den 21:a maj 2020 smäller det rejält, och även om RTP:n består på 96,86 % byts det gamla flash spelet ut till HTML5 vilket är den nya standarden inom slots.

Vill du veta mer? Läs vidare nedan för en rejäl förhandstitt!

Introduktion till Immortal Romance Remastered

Varför valde Microgaming att släppa en ny version av ett gammalt spel istället för att skapa en helt ny? Vi tror att det beror på den stabila plattformen som den redan vilar på, samt att temat fortfarande går hem hos spelarna. Immortal Romance handlar om de fyra karaktärerna Amber, Troy, Michael och Sarah som drar många likheter till Twilight filmerna – därav namnet Immortal Romance som översätts till odödlig romans.

Hur är automaten uppbydd? Enligt informationen vi har tagit del av består de flesta funktioner från originalet, framförallt upplägget på 5 hjul, 3 rader och 243 vinstlinjer. Denna gång är dock maxinsatsen höjd till 30 euro då den har legat väldigt lågt med maximalt 6 euro per snurr.

Volatiliteten kommer fortfarande att vara hög vilket ger dig något mindre vinster på raken, men som samtidigt ökar spänningen med tanke på att vinsterna är större när de väl dyker upp. Vi tror dock inte att bonuslägena kommer förändras, men då vi inte vet tillräckligt om spelet vågar vi inte riktigt uttala oss om detta ännu. När det släpps kommer vi uppdatera vår recension för att erbjuda en fullständig genomgång.

Bonusrundor i Immortal Romance Remastered

När vi vet mer om bonusfunktionerna kommer vi gå igenom samtliga för en enklare överblick. För tillfället är spelet fortfarande i utvecklingsfasen och vi har ingen konkret information om bonusfunktionerna kommer uppdateras eller inte.

Vi vet däremot att både Wild Desire och Chamber Of Spins lägena kommer finnas med i Remastered versionen, något de flesta spelare garanterat uppskattar.

Tema i Immortal Romance Remastered

Temat kommer inte ändras särskilt mycket och spelet handlar om Amber som är en vacker häxa, Sarah som är själva hjälten i spelet, samt Troy som är en tjejtjusande vampyr. Michael är i sin tur en äldre vampyr som är över 800 år gammal, men som trots detta ser ut som om han vore 30 år.

Precis som i Twilight filmerna handlar spelet om Michaels kärlek till Sarah och deras odödliga romans. Troy försöker sabotera det hela medan Amber dras in i historien i ett försök att hjälpa sin bästa vän Sarah. Det hela kulminerar sedan i fyra olika frispelslägen där alla av dem bjuder på  olika modifierare.

Läget kallas för Chamber Of Spins och alla fyra karaktärer har sina unika modifierare för att öka spänningen ytterligare. Musiken i originalet är också väldigt imponerande då du bjuds på en professionellt skapad hitlåt som heter ”Amber – In The Dead Of Night”.

Det vi däremot vet redan idag är att Microgaming har valt att uppdatera ljudupplevelsen och animationerna i Remastered versionen av spelet, något som förmodligen handlar om bättre ljudkvalitet över lag, men även en HD-upplöst spelyta med knivskarpa detaljer.

Sammanfattning av Immortal Romance Remastered

Så fort vi vet mer om detta intressanta släpp kommer vi erbjuda dig en komplett recension av den populära klassikern från Microgaming. Immortal Romance Remastered verkar helt klart intressant av flera olika anledningar, men en av de viktigaste är de höjda insatsnivåerna som erbjuder större vinster än i originalet. Du kommer dessutom kunna spela det i soffan, eller när du befinner dig på språng med tanke på att HTML5 teknologin erbjuder mobilvänligt spelande.

Hur mycket du faktiskt kan vinna i den nya versionen kan vi inte svara på ännu, men titeln blir garanterat en nostalgitripp som är väl värd din tid. Vi ser redan fram emot detta släpp och håller tummarna att den blir en lika stor succé som originalet!

Lanserades 21 Maj 2020
RTP 96.86%
Volatilitet Hög
Mjukvara Microgaming
Tema Vampyrer och romans
Underhållningsnivå 5/5
Vinstlinjer 243
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 0,30
Min./max insats 3 – 300 kr
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel Inte bekräftad ännu
Maxvinst i mynt Inte bekräftad ännu
Bonusrundor/funktioner Frispelsläge, Wild Desire, Eventuellt nya bonuslägen
Stöd plattformar PC/Mac/IOS/Android

Relaterade slots