Spelet fungerar Rapportera ett problem

Varför fungerar inte det här spelet?

Piggy Riches

Volatilitet:

Medium
Av David
5 mars, 2019

Piggy Riches

"Piggy Riches är en NetEnt-slot som lanserades redan år 2010 men än i dag lockar flera spelare, detta mycket tack vare de höga vinsterna. I en slot med underhållande tema får du göra de rika grisarna sällskap i jakten på 360 000 mynt med bara wilds och scatters till din hjälp! "

Volatilitet:

Medium

Introduktion till Piggy Riches

När du öppnar Piggy Riches syns det att den har varit med ett tag, men att den ska ha funnits ända sedan år 2010 är svårt att greppa. Här låter NetEnt dig ta del av grisarnas rikedomar i någon form av Djurfarmen-anda, och symbolerna föreställer bland annat pengar, kreditkort och grisar i lyxiga kläder.

Sloten är klassiskt utformad med 5 hjul, 3 rader och 15 fasta vinstlinjer som finns till ditt förfogande. Till skillnad från många andra slots finns här ingen bakgrundsmusik, i stället hörs glas som klingar med jämna mellanrum, och snurrar du inte fram någon vinst hörs ett grymtande ”nöff-ljud”. Lyckligtvis kan du stänga av bakgrundsljudet. Sloten har en RTP på 96,38 % och du kan satsa mellan 1,50 och 750 kronor per snurr. Spelet som är relativt enkelt lämpar sig väl för nybörjare samtidigt som du har chans på hela 360 000 mynt.

 • Överlevt tidens tand som en spelarfavorit
 • Enkel att förstå sig på för nybörjare
 • Gammal grafik, Piggy Riches släpptes 2010
 • Få funktioner

Funktioner i Piggy Riches

Piggy Riches kommer laddat med en wild-symbol och en scatter. I vanlig ordning kan wild-symbolen ersätta alla andra symboler utom scattern. Om wild-symbolen, som föreställer en manlig gris med hatt, kontanter och käpp, ingår i en vinstlinje ger den en utbetalning på x3.

Än mer intressant är spelets scatter-symbol som föreställer en kvinnlig gris med päls, ett paket och en nyrik pagefrisyr. Under grundspelet räcker det med att två scatter-symboler landar på spelplanen för att du ska kunna trigga igång en myntvinst. Landar du tre eller fler scatters kommer du tas till free spins-läget. Som mest kan scatter-symbolen ge dig en multiplikator på x6 och 28 free spins.

 • Kortsymboler (10-A): Dessa är spelets lågvinstsymboler och kan som mest betala mellan 50 och 125 mynt om du landar fem likadana i en vinstlinje, förutsatt att du spelar med insatsnivå 1.
 • Spargris: Betalar 200 mynt vid fem på en vinstlinje.
 • Portmonnä: Betalar 400 mynt vid fem på en vinstlinje.
 • Nyckel: Betalar 750 mynt vid fem på en vinstlinje.
 • Kreditkort: Betalar 1 000 mynt vid fem på en vinstlinje.
 • Säck med pengar: Betalar 200 mynt vid fem på en vinstlinje.
 • Scatter: Föreställer den kvinnliga grisen och ger free spins vid tre symboler. I grundspelet kan symbolen även ge myntvinster.
 • Wild: Föreställer den manliga grisen och ersätter alla symboler utom scattern. Ger 3x när den ingår i en vinstlinje.

Slutord

Om du inte spelar Piggy Riches för grafikens, bakgrundsljudens eller ens funktionernas skull, varför spelar du då Piggy Riches? För vinsterna såklart! Med enkla medel har NetEnt tagit fram en slot som betalar bra. Spelets bäst betalande symbol ger hela 2 000 mynt när du spelar med insatsnivå 1 och som mest kan du lägga beslag på 360 000 mynt. Sloten är enkel och passar utmärkt för nybörjare vilket säkerligen är anledningen till att den fortfarande förekommer i många casinos bonusar.

Lanserades September 2010
RTP 96,38%
Volatilitet Medium
Mjukvara NetEntertainment
Tema Grisar, Rikedomar
Underhållningsnivå 3/5
Vinstlinjer 15
Hjul 5x3
Min. mynt per linje 15
Min./max insats 1,50 sek / 750 sek
Jackpott Nej
Maxvinst för basspel 24 000 x Insatsen
Maxvinst i mynt 360 000
Bonusrundor/funktioner Wilds, Free spins
Stödda plattformar PC/Mac/IOS/Android

Relaterade slots